sâmbătă, septembrie 13, 2014

Câştigători concurs "Goodbye, summer!"

 *câştigătorii se află la sfârşitul postării

Am observat că majoritatea pun concursuri de vară, dar nimeni concursuri la sfârşitul ei, aşa că ne-am hotărât să remediem situaţia. Dar înainte de toate, aş dori să vă întreb cum a fost vara voastră? V-aţi distrat? Aţi citit? Sunteţi mulţumiţi de tot ce aţi realizat în aceste câteva luni de libertate?
Concursul "Goodbye, summer!" e menit să facă uşor trecerea de la zilele de vară, însorite şi relaxante, la cele de toamnă, mai rigide. Am ales două premii frumoase, cu coperţile galbene, care să vă amintească atât de soare, căldură, vară, dar să vă ajute să vă acomodaţi şi cu frunzele galbene de toamnă.

Aşadar, vom avea doi câştigători şi două premii:

Premiul 1: "Julie şi Julia" de Julie Powell
Premiul 2: "Ghid de agăţat pentru fete moderne" de Sarah Ivens

Ce aveţi de făcut? De completat cerinţe din formularul Rafflecopter:
Concursul este cu tragere la sorţi, iar perioada de înscriere 27 august - 12 septembrie 2014.

Mult succes şi un sfârşit de vară frumos!
 CÂŞTIGĂTORI

S-a încheiat un nou concurs şi a venit momentul să anunţăm câştigătorii. De data aceasta, coincidenţa, sau norocul, a făcut ca numele "Raluca" să fie la putere! De ce spun asta? Pentru că la tragerea la sorţi, ele au ieşit (după cum puteţi vedea şi în formularul Rafflecopter de mai sus):

Raluca G. (Raluca Gângă) va primi "Julie şi Julia" şi va trebui să trimită datele complete la adresa de mail krisz_fanfic@yahoo.com
Raluca P. (Raluca Preisler) va primi "Ghid de agăţat pentru fetele moderne" şi va trebui să trimită datele la alexya_fanfics@yahoo.com
Rugămintea noastră e să trimiteţi mail în maxim 4 zile de pe adresele cu care v-aţi înscris (cele pe care noi le-am acoperit parţial) pentru a avea certitudinea că sunteţi voi.

Felicitări câştigătoarelor şi mulţumim tuturor pentru participare!

30 de comentarii:

  1. Am fost impresionata de Pianista lui Elfriede Jelinek.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vara aceasta a mers destul de bine, desi au fost foarte putine zile calduroase. In mare parte am citit, am iesit cu prietenii si mi-am pierdut vremea pe net. Dar presupun ca nu e cu mult diferita de restul verilor de care am avut parte :))
    Vara ta cum a fost? :)

    Cartile care m-au impresionat au fost: Tronul de clestar de Sarah J. Maas, Stolen de Lucy Christopher, Maybe Someday de Colleen Hoover, Anna Karenina de Lev Tolstoi si Ultimul avanpost de Lavinia Calina (ultima o citesc chiar acum, mai am foarte putin, nu am apucat sa o termin aseara si abia astept sa vad cum se termina) <3

    RăspundețiȘtergere
  3. La rasarit de Eden de John Steinbeck m-a impresionat profund si mi-a ajuns la inima, desi am ajuns sa citesc cartea datorita faptului ca se facuse film dupa ea si in rol de protagonist se afla James Dean.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am citit si de acest aspect nu ma pot plange. Am lenevit si, in sfarsit, am terminat de vazut ultimul sezon dintre-un serial.
    Cartile care mi-au ramas in suflet sunt Maybe Someday si Ugly love de Colleen Hoover

    RăspundețiȘtergere
  5. „Locuri întunecate” de Gillian Flynn

    RăspundețiȘtergere
  6. din pacate vara aceasta n-am apucat sa citesc foarte multe carti, dar cea care m-a impresionat cel mai mult a fost "Cu ochii in patru" de William Boyd.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cel mai mult m-a impresionat vara asta Un veac de singuratate, a lui Gabriel Garcia Marquez. O citisem cand eram mai mica si nu mi-o mai aminteam foarte bine, asa ca am recitit-o si am fost impresionata de scriere, de idei, de tot ce exprima aceasta carte. O recomand.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mare Tranquillitatis de Katja Millay

    RăspundețiȘtergere
  9. Cred ca norocoasa este Ma pierd in tine de Jasinda Wilder. Nu am fost in totalitate impresionata de ea, dar au fost momente cand chiar am fost prinsa in cuvintele de acolo. Recunosc si faptul ca nu am citit multe carti vara asta, dar dintre toate, Ma pierd in tine este cea care m-a impresionat.

    RăspundețiȘtergere
  10. Septembrie in Shiraz de Dalia Sofer si Drumul spre casa de Rose Tremain

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma pierd in tine si Starters <3 nu ma asteptam sa fie atat de bune

    RăspundețiȘtergere
  12. Fara indoiala, Valul pictat de W. Somerset Maugham mi-a marcat vara.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mana stanga a lui Dumnezeu de Paul Hoffman

    RăspundețiȘtergere
  14. Vara aceasta nu pot spune ca m-au impresionat cartile, mai mult m-au impresionat creatiile altor oameni care nu au fost publicate la vreo editura. Cum ar fi "Of kings and queens" de galfoy m-a facut sa realizez ca si oameni care nu i-ai auzit deloc pot scrie frumos si sa te impresioneze.

    RăspundețiȘtergere
  15. Mai am putin si termin ultimul volum din Culorile Dragostei, si pot sa spun ca m-a impresionat :) mi-a placut prea mult firul seriei, chiar daca uneori erau scene cliche..

    RăspundețiȘtergere
  16. Vara asta a fost destul de tensionata pentru mine fiindca am avut bacul si apoi toata invarteala cu inscrierea la facultate.. dar apoi am avut in sfarsit timp pentru citit ceva care nu tine de bac :)) Voi ce ati facut, ce ati mai citit?

    RăspundețiȘtergere
  17. Vara asta am citit ceva cărți, însă cele care m-au impresionat foarte tare au fost „Hoțul de cărți” de Marcus Zusak și „Love,Rosie” de Cecelia Ahern. La voi ce lectură a fost marcantă în această vară? :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Vara aceasta am fost prinsă în mrejele triologiei Fifty Shades. M-a impresionat enorm deoarece nu mă așteptam să fie atât de pline de mister si erotism. Mi-a plăcut enorm și am fost foarte prinsă în povestea de dragoste a celor doi.

    RăspundețiȘtergere
  19. Vara aceasta cartea care m-a impresionat este "Pinza de paianjen"de Cella Serghi

    RăspundețiȘtergere
  20. Cu siguranta Hotul de carti de Markus Zusak. :)

    RăspundețiȘtergere
  21. vara asta desi nu am citit cat as fi vrut, tot am o carte ce mi-a ajuns la suflet. "Te aştept"

    RăspundețiȘtergere
  22. Vara aceasta mi-a plăcut foarte mult Mic Dejun la Tiffany și seria Percy Jackson.

    RăspundețiȘtergere
  23. "Minunata lume nouă" de Aldous Huxley. :-D

    RăspundețiȘtergere
  24. Felicitari castigatoarelor!! Lectura placuta >:D<

    RăspundețiȘtergere
  25. Vara asta am citit foarte multe carti in putin timp.Dar dintre toate m-au impresionat "Starters" de Lisa Price ; "Hotul de carti" si "Vreau sa fiu VIP" din seria Chic.Vreau sa vad mai multe propuneri de carti din partea voastra-a cititorilor de pe blog caci eu nu mai am idei adica ma pregatesc sa citesc vol.2 din Starters si dupa...nu mai stiu... :*

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!