miercuri, martie 02, 2016

Noua supracopertă a cărții ”Experiment” (Divergent #3) de Veronica Roth!

Această săptămână, Editura Leda a primit de la tipografie noua supracopertă EXPERIMENT! La timp pentru premierea filmului Divergent Allegiant pe marile ecrane, care e pe data de 11 martie!

Sunteți entuziasmați? Noi suntem în delir! 

Cu această ocazie, vă vom lăsa câteva informații, pentru a vă delecta până ce va apărea filmul!

Trailer-ul filmului: 

O SINGURĂ ALEGERE
TE POATE TRANSFORMA RADICAL
O SINGURĂ ALEGERE
TE POATE DISTRUGE
O SINGURĂ ALEGERE
TE VA DEFINI

Societatea împărţită pe facţiuni în care Tris Prior credea cândva a fost distrusă – spulberată de violenţă, conflicte şi trădări. Astfel că atunci când i se oferă şansa de a explora lumea dincolo de limitele cunoscute, Tris este pregătită. Poate că, în afara oraşului, ea şi Tobias vor putea duce o viaţă nouă, lipsită de minciuni, loialităţi puse sub semnul întrebării şi amintiri dureroase.

Însă noua realitate a lui Tris e şi mai periculoasă decât cea pe care a lăsat-o în urmă. Vechile descoperiri devin imediat de neînţeles. Adevărurile noi şi explozive schimbă inimile celor pe care ea îi iubeşte. Şi, o dată în plus, Tris trebuie să lupte pentru a înţelege complexitatea naturii umane – şi pe ea însăşi –, fiind în acelaşi timp nevoită să facă faţă unor alegeri imposibile despre curaj, loialitate, sacrificiu şi iubire.

Narat dintr-o perspectivă duală captivantă, Experiment conduce seria Divergent către un final tulburător, dezvăluind secretele lumii distopice care a fascinat milioane de cititori.

Recenzii: 
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

0 gânduri:

Trimiteți un comentariu

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!