vineri, octombrie 23, 2015

Instantanee (8)

Am dat azi prin telefon de nişte poze făcute de Alexya la nişte citate frumoase, şi chiar m-am întrebat cum de nu ne-a dat prin cap până acum să postăm din ele în rubrica "Instantanee". Dacă nu mă înşeală memoria, citatul din cartea "Pandemonium", cel de-al doilea volum al distopiei "Delirium" de Lauren Oliver. Sper să vă placă la fel de mult cum ne-a plăcut şi nouă.

2 comentarii:

  1. Foarte frumos citatul! Si eu de multe ori imi propun sa fac asta, sa fotografiez astfel de instantanee, momente cu cei dragi sau orice imi face ziua mai frumoasa, dar uit... rau de tot!
    Cat despre aceasta serie de carti, pot spune ca am citit multe review-uri negative, dar parca tot i-as da o sansa! Nu pare o lectura chiar atat de urata. Adica pentru o dupa amiaza petrecuta in tren in drum spre casa, merge, nu? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-adevar, un citat foarte frumos. Eu de obicei imi notez intr-un carnetel citatele care imi plac. Nu-mi place sa mazgalesc cartea. Dar si aceasta idee cu fotografierea instantanee este foarte buna.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!