sâmbătă, iunie 28, 2014

Înscrieri concurs de fidelitate pe luna Iulie!

Deşi aşteptam cu nerăbdare să scap de examene, îmi făcusem 100 de planuri că voi citi câte o carte pe zi, că voi face nu ştiu câte recenzii, câte postări pe blog, mă voi uita la seriale, voi ieşi .. guess what? Încă nu mi-am revenit şi nu mă pot concentra la nimic. Am tras de mine ca de gumă ca să termin de citit o carte, mă chinui de câteva zile să scriu la recenzia de la "Stolen" de Lucy Christopher, care e o carte uimitoare, mi-a plăcut enorm şi m-a emoţionat, nu am chef şi răbdare să văd nici 5 minute din vreun serial, deşi am descărcat atâtea.. Parcă mintea mea a rămas undeva suspendată, între lumi.. lumea panicii şi a oboselii şi lumea aceasta minunată a timpului liber. De aceea îmi doresc să dau startul unui nou concurs de fidelitate. Mi-e tare drag să discut cu voi, şi poate aşa reuşesc să scap de starea asta nesănătoasă de lâncezeală..

- Vom da starul acestui concurs pe luna iulie dacă se înscriu minim 6 persoane;
- Puteți comenta doar la postările de acum încolo, dar şi la ultima recenzie ("Edward. Jurnalul unui hamster 1990 -1990");
- Fiecare comentariu trebuie să aibă minim 3 cuvinte pentru a fi luat în considerație;
- Nu puteți da comentarii unul după altul (doar dacă aţi greşit ceva, vreun cuvânt în anteriorul, şi doriţi că corectaţi);
Durata concursului va fi: 29 iunie  - 29 iulie 2014;
- Vor fi doi câştigători, iar aceştia îşi vor putea alege fiecare câte o carte dintre următoarele puse la bătaie : 
*Dacă locul 3 va fi apropiat de locul doi ca număr de comentarii, sau vor fi mulţi participanţi activi (nu e de ajuns doar să te înscrii şi să dai 5 comentarii), posibil să mai oferim un premiu, ca să fie trei câştigători.

Dacă ați citit regulamentul de mai sus și doriți să participaţi la ”Concursul de Fidelitate pe luna Iulie”, vă puteți înscrie lăsând un comentariu la această postare, cu Nick-ul cu care veți comenta şi ce carte vă face cu ochiul dintre premii (nu e obligatoriu la final, dacă câştigaţi, să o alegeţi pe aceea, doar de curiozitate întrebăm). 

Multă baftă!!

23 de comentarii:

  1. Ma inscriu, desi in ultimul timp parca nici eu nu mai am chef de nimic, vreau doar sa stau si sa dorm, dar sper ca imi voi reveni si eu odata cu tine.
    Voi comenta cu numele de Lupu Diana, iar "Isorii de caz" imi face cu ambii ochi, nu numai cu unul :))

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar ma intrebam cand si daca o sa mai organizezi un concurs de fidelitate :)
    sa stii ca si eu am o stare asemanatoare, nu ma pot concentra asa cum ar trebui, dar sunt sigura ca timpul o sa le rezolve pe toate si o sa ne revenim repede
    dintre carti imi face cu ochiul Istorii de caz, dar si Alegerea
    voi comenta cu numele alexa ioana

    RăspundețiȘtergere
  3. Vara aceasta am s-o petrec citind, cărţi pe care trebuia să le citesc de mult timp, vizualizând seriale( tocmai am terminat Bitten realizat dupa cartea cu acelaşi nume scrisă de Kelly Armstrong), lucrând la mate(am temă), lucrând pentru meditaţiile de duminică şi, evident, ieşind pe afară cu prieteni. Plus alte lucruri minore.
    Mă înscriu la concurs şi voi comenta cu numele Emily's Madness:)
    Iar cartea care m-ar interesa este "Carrie".
    Am o întrebare, dacă nu vă supăraţi. Câte comentari putem face pe post?

    RăspundețiȘtergere
  4. Vreau și eu să mă înscriu! Și eu sunt în aceeași stare. Citesc, dar nu mai am chef de recenzii, nu știu de ce. Oricum, tu o să-ți ieși din stare, pentru că recenzezi minunat! :) Mulțumim pentru concurs! :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Vreau si eu sa particip. Crede-ma si eu mi-am facut mii de planuri pentru vacanta asta si dupa ce am scapat de licenta zici ca nu aveam chef de nimic, nici de un dolce far niente :). Cartile care mi se par interesante din cele puse la bataie in concurs sunt Alegerea si Istorii de caz.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu ma inscriu.
    Nick-ul cu care voi comenta este Andreea T. Siii cartea care imi face cu ochiul este "Evermore".

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Particip si eu :3 Voi comenta ca Alin Benea. ”Evermore”, pun eu mana pe tine :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu, eu, eu :))
    cum sa lipsesc de aici?
    stiu cum e cu stresul, ca maine am bacul si de abia astept sa scap si sa ma bucur de vara, citind ceva bun :D
    Nick:Law
    Din toate cartile ma atrage "Alegerea" pentru ca mi-o doresc inca de cand ati facut prima recenzie si nu am mai reusit sa o cumpar :))
    va veti reveni voi si de abia astept sa vad iar multe postari aici :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Emily, desi ti-am raspuns si pe mail o sa copiez si aici ce am spus ca sa stie si ceilalti. Nu am mai impus o regula, cate comentarii poate lasa fiecare, ca sa nu stati sa va numarati comentariile de pe la postari, sa nu depasiti un anumit nr. Fiecare comenteaza cat vrea si cat are timp, poate la o anumita recenzie sau postare ai mai multe de spus decat la alta. Si oricum sunteti limitati de faptul ca nu puteti da comentarii unul dupa altul.

    Daca mai ai vreo nelamurire, te astept si promit sa fiu mai prompta.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma inscriu si eu si voi comenta cu nick-ul Atandra. Dintre carti ma atrage "Alegerea", pentru ca e singura pe care nu am citit-o deja, desi "Istorii de caz" mi-a placut si ea la nebunie

    RăspundețiȘtergere
  12. Am scapat si eu in sfarsit de sesiune. Primul an de facultate s-a dus, mai sunt doar 3. Astazi este abia prima mea zi de vacanta, deci incerc sa ma bucur cat mai mult de ea. Ma inscriu si eu la concurs, voi comenta cu nickname-ul lavander andra. Cartea care ma atrage cel mai tare este Alegerea

    RăspundețiȘtergere
  13. Mă înscriu și eu, deși nu știu cât de activă o să fiu, o să încerc.
    Voi comenta cu numele „Sara” și dintre toate cărțile, mă atrage tare mult „Istorii de caz”, dar și „Carrie”, de care am auzit o grămadă de lucruri, dar nu o am, deci nici nu am apucat să o citesc.

    Mulțumim pentru concurs! Sper să treacă starea asta cruntă, cred că toți suntem loviți de ea la un anumit punct pe timpul verii, heh.

    RăspundețiȘtergere
  14. @Krisz, nici inainte nu prea tineam cont de numarul de comentarii, eu una comentam de cate ori aveam ceva de spus, chiar daca se puneau doar 5 (parca atatea erau) dintre comentarii :D

    RăspundețiȘtergere
  15. @Krisz, multumesc inca o data. E am vrut sa fiu sigura, ti-am spus si de ce pe mail.
    @Lupu Diana, te inteleg pentru ca si eu comentez de cate ori am sa spun ceva legat de subiectul din post, dar exista personae care la astfel de concursuri comenteaza cu nemiluita si fara sens(nu ma refer la persoanele care comenteaza pe acest blog,ci ma refer la persoanele de pe alt blog)

    RăspundețiȘtergere
  16. @Emily, stiu ce vrei sa spui, am dat si eu de astfel de persoane, dar presupun ca atunci cand premiul este unul atractiv pentru acel gen de persoane nu mai conteaza situatia ridicola in care se pun :-j :D

    RăspundețiȘtergere
  17. Emily, din fericire nu ne confruntam cu astfel de participanti. Poate pe la inceput, cand am dat startul concursului prima data, dar oricum asta a fost acum mult mult timp. In ultimul an am avut parte de participanti exemplari, fair play.
    Noi oricum monitorizam mereu comentariile, si daca observati ceva in neregula la vreun participant, daca comentariile nu corespund cu subiectul, etc. asteptam sa ne semnalati si vom lua masuri.
    Oricum, comentariile trebuie sa fie legate strict de postarea in sine, toate postarile de pe blog in mare parte sunt despre carti. Daca punem o recenzie la o carte de un anumit gen, asteptam sa se discute despre acea carte, acel gen de carti, despre recenzie, ce v-a placut, ce nu.
    Multa bafta tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  18. Particip si eu, chiar daca sunt intr-o stare foarte posomorata, acum ca am vazut filmul Sub Aceeasi Stea. Presimt ca voi fi asa ceva vreme, dar totusi o sa comentez cu numele `Msrya Mary. Si, cartea care imi face cu ochiul de mult e Carrie. Bafta tuturor si multumim pentru concurs! <3

    RăspundețiȘtergere
  19. Narcisa Mihaela7 iulie 2014 la 14:51

    Particip si eu ! O sa comentez cu numele Narcisa Mihaela.Cartea care ma atrage cel mai mult este Alegerea. <3

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna, tuturor! Ma inscriu si eu! Voi comenta cu Andreea Ilie. Toate cartile au ceva special, cam greu de ales. Succes! :D

    RăspundețiȘtergere
  21. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  22. Mai ma pot inscrie?Daca da,comentez cu numele Andreea
    Imi fac cu ochul mai multe carti,insa mi-ar placea tare mult sa castig cartea Evermoore .

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!