duminică, mai 19, 2013

Noutăţi despre filmele realizate după romane! (Academia Vampirilor, Captiv în Labirint, Divergent etc.) !

S-au adunat o serie de informaţii despre filmele realizate după cărţile noastre dragi şi abia aşteptam să le împărtăşesc cu voi, să vă aflu impresiile. 

1. Filmul realizat după primul volum din seria "Academia Vampirilor" de Richelle Mead - Blood Sisters
Data lansării: 14 februarie 2014

Tot am aşteptat de când am aflat cine le va da viaţă lui Dimitri, Rose şi Lucy să se posteze noutăţi şi despre restul actorilor. Şi zilele acestea ni s-a îndeplinit visul zecilor de fani şi am aflat cine s-a mai alăturat cast-ului. Mai jos îi vedeţi pe toţi:


Nu o să mai scriu numele actorilor, îi găsiţi şi pe net, dacă doriţi să vedeţi mai multe poze cu ei. Acum, pe scurt, cum mi se par actorii? În mare parte frumoşi! Singurele mele îndoieli ar fi la:
- Mason.. tipul mi se pare un puşti de 15 ani, dar poate nu sunt poze mai recente cu el pe net şi a mai crescut între timp;
- Mia..tipa eu o vedeam ca Hazel din "Sub aceeaşi stea" (The Fault in Our Stars) nicidecum ca Mia. Dacă vă uitaţi pe net la alte poze cu ea, veţi vedea cât de inocentă şi drăguţă, angelică pare, deci nu ştiu cât de bine se va plia pe rol;
- Directoarea Kirova e hot! Eu o vedeam ca pe o hoaşcă urâtă şi rea, nicidecum o bombă sexy :)) Dar îmi place oricum. 
A! Am văzut multe nemulţumiri ale fanilor legate de alegerea pentru Christian Ozera, mie mi se pare ok tipul, important e să joace bine. Are o alură de mister, aşa, se potriveşte. 

2. Filmul realizat după primul volum din seria "Captiv în Labirint" de James Dashner - The Maze Runner
Data lansării: 14 februarie 2014

Am mai făcut o postare mai demult anunţându-vă că se va realiza un film după această carte şi v-am arătat atunci şi câţiva actori. Între timp au mai fost aleşi câţiva şi a venit vremea să îi vedeţi şi voi:


Nu pot să spun dacă sunt potriviţi sau nu pentru că nu am citit încă romanul, deşi e pe lista mea de lecturi. E o carte distopică care are mulţi fani şi din ce am citit despre ea pare foarte interesant subiectul. 

3. Filmul realizat după romanul "Sub aceeaşi stea" de John Green - The Fault in Our Stars
Data lansării: Nu se ştie încă

Că tot am amintit mai sus de Hazel, s-a decis cine va fi până la urmă Augustus, şi nu, nu e tipul de care v-am spus eu într-o postare anterioară, ci:


Dacă actorul care îl va interpreta pe Augustus, Ansel Elgort, vi se pare cunoscut, aşa şi este. El va fi în "Divergent" Caleb,  fratele lui Tris, pe care o va interpreta tot Shailene Woodley. Deci, în "Divergent" îi vom vedea ca fraţi, iar în "The Fault in Our Stars" ca iubiţi (nu am citit încă romanul, dar presupun că asta sunt în el.). Weard!!

4. Filmul realizat după primul roman al trilogiei "Divergent" de Veronica Roth - Divergent
Data lansării: 24 martie 2014

Au mai fost aleşi nişte actori pe care nu vi i-am arătat, puteţi vedea mai jos tot castul filmului (nu ştiu dacă mai trebuie să aleagă pe cineva):


Au fost aleşi recent actorii pentru părinţii lui Tris, Marcus Eaton, Will (nu îmi place deloc), Al, Edward (drăguţ :D) şi Max (cine o mai fi şi Max, că eu nu îmi amintesc?). A! Şi au apărut şi două imagini oficiale din film:


Ce părere aveţi de actori..filme?

8 comentarii:

  1. Max este unul dintre liderii Neinfricatilor. Iar despre Will sunt total de acord, nu-mi place deloc.
    Edward si Al mi se par chiar draguti, dar totusi parca actorul care il joaca pe Al nu prea se potriveste cu cel pe care mi l-am imaginat eu. Eu mi l-am imaginat pe Al un tip putin mai...nu stiu, neatractiv...poate? :) In schimb tipul asta ar face ca moartea lui Al sa fie si mai nasoala pentru ca cine si-ar dori ca el sa moara? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Cei din Divergent au potentialul de a fi actorii care se potrivesc cel mai putin cu viziunea mea despre personaje. Cel putin Four e asa... deloc masculin & co. De ceilalti nu mai spun, pentru ca mi-as face inima rea. Cred ca nu ma uit la film :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Coincidență că îl cheamă Alby și e negru? :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Rose si Victor sunt cam exact cum mi i-am imaginat. :)) mai ales Rose :x Lissa pare un pic cam prea papusa dar e draguta :D Dimitri mi l-am imaginat un pic mai altfel dar seamana ;)). Abia astept sa apara! :x O sa fac cunostinta si cu cei din Divergent ,ma apuc curand de serie iar despre ceilalti nu sunt atat de bine familiarizata cu ei.Multumim pentru informati! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie imi plac toti actorii.Filmele vor fi geniale.Deja vad succes la box-office pentru toate trei.
    Cameron Monaghan care o sa fie Mason in Academia Vampirilor,are 20 de ani acum(e nascut in 1993) si mai joaca si in serialul Shameless US,unde interpreateaza rolul unui adolescent gay,desi in viata reala,el nu este gay.Dar oricum,Cameron is my baby!

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi plac actorii de la Divergent, adica sunt ok ce as putea sa mai cer. La Academia Vampirilor, singura mea problema tot cu Dimitri ramane. Nu seamana fizic, macar sper sa fie un actor bun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt eu singura care crede ca directoarea Kirova trebuia sa fie (mult) mai in varsta? si Tatiana?in plus Natalie e cam prea draguta si Christian cam dur (dar asta nu ma deranjaza prea mult) :D Restul imi plac, desi Four era total diferit in mintea mea, nu-mi displace varianta asta.

    RăspundețiȘtergere
  8. TheoRyaMarya, eu tin minte ca Rose se referea la Kirova ca la o hoasca afurisita, deci si eu credeam ca va fi muult mai batrana. Si urata!

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!