sâmbătă, octombrie 13, 2012

My Eve...

Am găsit-o! În sfârșit am găsit pe cineva care să arate exact ca Eve din mintea mea, care să i se potrivească perfect din punctul meu de vedere. Și sunt așa bucuroasă! Pentru cei care nu știți despre ce vorbesc, este vorba despre Eve din trilogia omonimă, scrisă de Anna Carey. Am realizat cu ocazia aceasta și câteva fan art-uri, cu citate din volumele 1 și 2, pentru că știți că mie mi-au plăcut aceste cărți mult. 


”Am rămas așa preț de o clipă. Am vrut să-mi împletesc degetele cu ale lui, să îl trag mai aproape, atât de aproape încât bărbia să-mi atingă umărul, iar fața mea să se cuibărească în curbura gâtului lui. Am vrut ca brațele lui să mă cuprindă, să ne lipim trupurile unul de altul, astfel încât să fim din nou un întreg.”



”Mi-a zâmbit, același zâmbet pe care îl văzusem de-atâtea ori până atunci. Iubeam fiecare păricică din el. Mirosul pielii lui, cicatricea de pe obraz, felul lui în care mă apăsa cu degetele pe spate. Modul în care putea să-și dea seama ce gândeam doar privindu-mă.”


”Am rămas acolo o clipă, respirația lui încălzindu-mi pielea, degetele lui mângâindu-mi obrazul.
Știu, a fost tot ce-am reușit să spun.

Ochii mi se umpleau de lacrimi. Iată-ne aici, la kilometri distanță de buncăr, de Califia, și încă nu exista niciun loc pentru noi doi. Alergam dintr-o lume într-alta, el în a mea, eu în a lui, dar nu reușeam niciodată să fim cu adevărat împreună în niciuna dintre ele.”

Seriously, isn't she amazing? So beautiful..

7 comentarii:

  1. Chiar ai gasit-o !!!! Seamana atat de bine cu cea pe care mi-am imaginat-o si eu :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu as fi ales pe cineva mai bun ! E perfecta o: <3 <3 !

    RăspundețiȘtergere
  3. wow chiar Barbara Palvin e perfecta pentru Eve!:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce trasaturi frumoase are. :x E perfecta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eve
    de Anna Carey
    “Fericirea e un moment.”
    “Aveau sa fie mereu pe urmele mele.In spatele fiecarei lanterne erau ei. In spatele fiecarui zgomot de motor erau ei. Ei erau fiecare silueta neclara pandind din spatele copacilor.”
    “Zile intregi in salbaticie,doar pasarile imi vorbeau .Paraul era singura mana care ma alina , vantul era singura suflare care-mi dadea praful din ochi “
    “In loc sa spun cum ma simteam , nu i-am vorbit timp de doua saptamani .Am lasat rana sa se infecteze sa se mareasca prin alimentarea tacerii dintre noi.Am invatat atunci un adevar crucial :ca o relatie poate fi judecata dupa lista de lucruri nespuse dintre doua personae “
    “Va trebui sa regretam pe parcursul acestei generatii nu doar cuvintele pline de ura si actiunile oamenilor rai,ci si tacerea infricosatoare a oamenilor buni”
    “A iubi pe cineva înseamnă a şti că viaţa ta ar fi mai rea fără acea persoană!”

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!