duminică, august 26, 2012

Wattpad Zone (4)

Chiar dacă s-au strâns doar trei creații, nu m-am putut îndura să nu le pun :D.

Roseღ scrie "Lumina nopţii".
Image and video hosting by TinyPic
Descriere: "Se presupune că a fi extraterestru e floare la ureche: te poţi transforma în ce animal vrei, când vrei. Mama mea a avut parte de o metamorfoză mai ciudată, care îi permitea să se transforme în orice persoană dorea. Drăguţ, nu? Dar nu şi atunci când Guvernul a executat-o, consiferând-o periculoasă. Eu sunt următoarea pe lista lor. Dar tatăl meu nu a fost extraterestru, aşa că metamorfoza mea nu a avut loc până acum. E vreo şansă să rămân în viaţă? Humm, îmi miroase a sacrificiu."


LexieRyu scrie "EXceed In Dreaming"
Image and video hosting by TinyPic
Descriere: "Elly face orice pentru a-si urma visul: se deghizeaza in baiat pentru a intra intr-o companie care o pregateste sa debuteze intr-o trupa de baieti, se alege cu un coleg de camera - baiat! - enervant de tacut, de inteligent si de frumos, isi face noul-cel-mai-bun prieten sa se intrebe daca e cumva homosexual sau nu, si, pe deasupra, isi gaseste cel mai aprig dusman in persoana fostei iubite a colegului ei de camera. Lucrurile nu pot fi mai rele de-atat! In plus, Elly/LE habar n-are cum s-o scoata la capat. Ceva din Hana Kimi, To The Beautiful You si K-Pop la un loc :)"


Ramona scrie "Dincolo de aparențe".
Image and video hosting by TinyPic
Descriere: "Cum pot evada din această închisoare fără margini, când tocmai mintea mea este o închisoare?"

5 comentarii:

  1. Toate par interesante, insa cel mai mult mi-ar placea sa citesc Lumina noptii.
    Si eu scriu, dar nu asa frumos ca voi.
    Felicitari fetelor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar toate sunt interesante...wow, imaginatie muuuuulta! Sper sa am timp sa citesc, caci mi-ar face mare placere. Ideea lui Rose cu "extraterestrul" si metamorfoza este geniala. Sper sa reuseasca sa termine ce a inceput si sa ne incante in contnuare.
    LexieRyu are o descriere fantastica, de asemenea. O fata, cu un nume super, care se deghizeaza in baiaaaaat :)) deja suna foarte amuzant!! Coperta este super aleasa :D
    Ramona, in sfarsit ti-ai pus opera pe net! Ma bucur mult >:D< Si...mersi :) Sper sa merit :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoase descrierile, ma apuc sa le citesc chiar acum. Ca tot veni vorba de "Wattpad Zone" m-am apucat si eu de o poveste, SF,bazata pe un cosmar . :D
    Iti dau link ?
    Se numeste Blestemul iar coperta este pe pagina <3 Scuze,am uitat sa ti-o trimit.
    http://www.wattpad.com/5973750-blestemul

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar toate par foarte interesante. Cel mai mult m-a atras Dincolo de aparente.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca ma duc sa citesc 'Lumina Noptii' ca ador descrierea :D

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!