luni, august 13, 2012

Personajele din "The Vampire Diaries" la "Jocurile Olimpice" !

Ştiţi cu toţii că serialul "The Vampire Diaries" a luat o pauză, şi până în octombrie nu avem altceva de făcut decât să stăm pe ghimpi în aşteptarea sezonului 4 (deja am ajuns la sezonul 4, parcă nu îmi vine să cred..). 
Cât e pauza, cele mai multe celebrităţi din serial se bucură de concediu, şi se relaxează, dar judecând după filmuleţul care urmează, personajele noastre preferate au fost chiar ocupate! Filmuleţul, realizat de un fan, ne arată personajele concurând în propriile lor Jocuri Olimpice, ediţia Mystic Falls!
Priviţii pe Stefan, Damon, Elena, şi alte personaje din TVD concurând la categorii ca "Aruncatul oamenilor", "Căratul oamenilor", "Darts" şi o versiune de Baseball la care doar lumea vampirilor ar dori să concureze!
Deci, care este categoria vostră preferată din "Jocurile Olimpice" - ediţia Mystic Falls? :)) 

Mulţumesc Miha că mi-ai arătat, mie mi se pare genial şi super amuzant!

9 comentarii:

  1. Toate categoriile din "jocurile Olimpice" editia Mystic Falls mi se par palpitante si amuzante,dar cel mai mult mi-a placut biliardul pentru ca pareau atat de fericiti si umani,iar in acest serial imi place foarte mult cand supranaturalul se imbina cu umanitatea.Deabia astept sa apara urmatorul sezon.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce tare e video-ul! Foarte fain! Nu mă aşteptam să văd aşa ceva;))

    RăspundețiȘtergere
  3. O, Rebekah! Super funny videoclipul. Teen Damon

    RăspundețiȘtergere
  4. Cat de tare !!!!! Cine a facut asta e un adevarat geniu ! Felicitarile mele !!! :D

    RăspundețiȘtergere
  5. proba de darts e..chiar olimpica:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamne!! De cand am vazut filmuletul nu ma mai pot opri din ras :)) E prea tare :D

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!