joi, mai 31, 2012

Lansare "Aripi" de Aprilynne Pike la Bookfest.

"Aripi" de Aprilynne Pike
”Laurel privea fascinată chestiile acelea deschise. Erau înspăimântător de frumoase – o frumusețe imposibil de exprimat în cuvinte. Se întoarse din nou spre oglindă și privi de-o parte și de alta a capului. Păreau ca niște aripi...”
Laurel crede că este o liceană ca oricare alta, dar are câteva particularități pe care nu și le poate explica. Nu suportă soarele, nu-i este frig niciodată și preferă să-și petreacă timpul în aer liber. Până când se întâmplă ceva cu adevărat straniu: o floare cu petale ca niște aripi îi înflorește pe... spate. Laurel nu este o ființă omenească, nimic din viața ei nu este ceea ce pare, iar extraordinara ei metamorfoză este inevitabilă. Tulburată de afecţiunea pe care o simte pentru David, colegul săritor şi amabil, şi Tamani, paznicul ei vigilent şi pasional din lumea zânelor, Laurel se vede pusă în fața unei noi încercări: pentru a-şi păstra identitatea, casa şi familia şi pentru a proteja tărâmul zânelor, Avalon, trebuie să înfrunte un inamic puternic.
Tot ceea ce știați despre zâne se va schimba pentru totdeauna după ce citiți această nouă serie plină de suspans și de magie. Continuarea în cartea a doua, Iluzii.
Coperta originală: 

7 comentarii:

  1. Ciudat, am vazut cartea in librarii inca de acum 2 luni... Nu prea mai e o lansare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place si coperta originala si cea noua :D Stiti deja povestea cu "Nu pot sa ajung" deci nu trebuie s-o mai spun =))

    RăspundețiȘtergere
  3. ambele coperte sunt faine,si chiar e fain subiectul;;)
    va fi prezentata de razvan 'krem' alexe,ce dragut:):)

    RăspundețiȘtergere
  4. ambele coperte sunt cu adevarat splendide, iar povestea este una de milioane

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-ar fi placut coperta originala. Sau, cel putin, ceva mai realistic. Prima oara cand am vazut-o in librarie am crezut ca este o carte pentru copii.. :P

    RăspundețiȘtergere
  6. nu prea am intalnit subiecte cu zane..sau doar nu am citit eu:D:))..dar mereu m-au atras iar coperta parca imi place mai mult cea originala:D..dar e draguta si cea care a aparut la noi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am citit toate cele trei carti. Imi plac foarte mult, dar ultima s-a terminat cam brusc... Primele doua carti din serie sa-u terminat si ele brusc, dar credeam ca asta e si ideea, ca apoi cititorii sa o cumpere pe a treia. Dar m-am inselat. Totusi nu judec dupa asta. A fost o carte geniala pe care sigur o voi mai citi! Pe coperta din spate a ultimei carti scrie ca se va face o ecranizare Disney. E adevarat? Chiar as vrea sa vad filmele. Seria primeste din partea mea 10 steluta mari si grase!

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!