joi, mai 31, 2012

Program Bookfest 2012 - Editura ALL!

Între 30 mai şi 3 iunie Editura ALL vă așteaptă la Salonul Internaţional de Carte Bookfest. Anul acesta, Grupul Editorial ALL la Bookfest va fi o referinţă pentru iubitorii de carte. Surprizele la care lucrăm de luni de zile pentru a vă arăta vouă, cititorilor noştri, grija pe care vi-o purtăm, sunt gata.
Îşi aşteaptă nerăbdătoare momentul de strălucire în faţa reflectoarelor şi în faţa publicului dornic de frumos. Renata Caragiani şi “Nono”, ursuleţul de plus; Adrian Voicu şi cartea a II-a a vestiţilor lui templieri sau Horaţiu Mălăele cu ale sale “Rătăciri“.

Joi, 31 mai, ora 18.00, standul ALL
Nepovestitele trăiri ale templierilor români, Cartea a II-aNepovestitele trăiri ale templierilor români, Cartea a II-a
Autor: Adrian Voicu
Invitaţi: Ştefan Mitroi (scriitor) şi Adrian Voicu
Lansarea va fi urmată de o sesiune de autografe.
În proza lui Adrian Voicu umorul se combină în chip fericit cu elanul epic şi cu o mare inventivitate verbală. Şi aceste calităţi sunt puse tot în serviciul unor acţiuni comice, parodice, dar din care nu lipseşte suspansul. Adrian Voicu nu acceptă să se plictisească în proza lui şi, drept urmare, nu îl poate plictisi nici pe cititor.
Horia Gârbea
Itsy Bitsy Monstrul ZigalonuluiVineri, 1 iunie, ora 18.30, spaţiu evenimente – pavilion C5
Editura Galaxia Copiilor (noul imprint al Grupului Editorial ALL) şi radio Itsy Bitsy vă invită pe toţi – copii, părinţi, bunici – la lansarea seriei Itsy Bitsy.
Invitaţi: Itsy şi Bitsy
Seria Itsy Bitsy se adresează copiilor de până la 10 ani şi cuprinde 50 de volume de proză fantastică. Personajele principale, Itsy şi Bitsy sunt doi copii extratereştri care se aventurează în cele mai îndrăzneţe lupte pentru apărarea galaxiei din care şi planeta lor face parte. Desene viu colorate vin în completarea textului.
Sâmbătă, 2 iunie, ora 17.00, standul ALL
Rătăciri, de Horaţiu MălăeleRătăciri
Autor: Horaţiu Mălăele
Lansarea va fi urmată de o sesiune de autografe.
Tot ce face Horaţiu Mălăele, atunci când nu e pur şi simplu excepţional, e de-a dreptul genial. Dovadă acest volum pe care l-am citit cu uimire şi admiraţie. Pe nerăsuflate. Ce mai pot să zic?
Radu Beligan
Duminică, 3 iunie, ora 11.30, standul ALL
Nono
Autor: Renata Carageani
Invitaţi: Renata Carageani şi Bujor Nedelcovici (scriitor)
Nono, de Renata CarageaniLansarea va fi urmată de o sesiune de autografe.
Spirit viu, deschis, pus mereu pe şotii nu tocmai nevinovate, Renata Carageani dă farmec şi emoţie basmului său scris cu o prospeţime stilistică de mult aşteptată în literatura română contemporană. Apropiindu-se cu tandreţe de personajele sale, autoarea trezeşte copilăria din noi.
Ştefania Coşovei
Acestea sunt numai câteva dintre cărţile despre care se va vorbi multă vreme după Bookfest. De data aceasta, poate mai mult decât cu alte ocazii, Grupul Editorial ALL va oferi strălucirea pe care cărţile merită să o aibă.

Editura ALL vă așteaptă cu drag la – pavilion 15 (C1), Complexul Expoziţional Romexpo.

3 comentarii:

  1. Eu oricum n-am nicio sansa sa ajung *oftat* ...Dragute titluri

    RăspundețiȘtergere
  2. mda,nici eu...dar e u prilej pentru cei ce pot de asi cumpara mai multe carti,de a vorbi cu autori etc..

    RăspundețiȘtergere
  3. cred ca e o sansa de care trebuie sa profiti la maxim.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!