luni, martie 26, 2012

Campanie de publicare a trilogiei ”Emblem of Eternity” de Angela Corbett și la noi!

A venit sfârșitul așteptării pe care am îndurat-o cu greu. Acum tobele se aud pe fundal răzlețe și strengare. Nebunele se fac auzite peste tot, dând vestea că este timpul, timpul să dăm startul la un proiect pe care l-am îndrăgit încă de când era doar o mică idee în căpușoarele noastre, iar acum când va lua amploare atât cu ajutorul nostru, cât și al vostru, putem spune de pe acum că suntem foarte mândre de acest "copilaș" care crește stingher în brațele noastre. Noi îi oferim toată dragostea noastră pentru a se dezvolta cât mai sănătos posibil, dar nu este de ajuns. Avem nevoie de ajutorul vostru!

 Campania pentru publicarea în România a cărții "Eternal Starling" (Emblem of Eternity #1) scrisă de Angela Corbett este oficial deschisă!

Ce conține această campanie până acum ?
* Imagini fan made : AICIAICI, AICI și AICI

Cum ne puteți ajuta voi?
* Să ne spuneți fiecare părerea într-un comentariu dacă doriți sau nu cartea în România și de ce. Orice părere, oricât de mică, contează.
* Să dați comment pe site-ul editurii Leda, în care să ”îl înnebuniți” într-un mod plăcut pe admin cu această carte. Nu uitați, noi suntem vocea României:))
* Cei care au bloguri pot prelua descrierea cărții, filmulețul,  să facă un articol despre campanie.. sau preia bannerul campaniei. Dacă faceți aceasta, vă rugam să ne contactați pentru a stii ce bloguri ne susțin sau dacă aveți nevoie de materiale suplimentare (codurile, etc).
Vă mulțumim anticipat pentru orice fel de ajutor pe care ni-l veți acorda, ca cititor sau blogger, și vom aprecia enorm implicarea voastră. Este o carte minunată, care merită să apară și la noi, care trebuie să o citiți și voi !

”Eternal Starling”(Emblem of Eternity #1)  de Angela Corbett
Evie Starling nu ştie asta încă, dar de două sute cincizeci de ani sufletul ei a fost urmărit de-a lungul timpului de Alex Night şi Emil Stone. Ambii bărbaţi pretind că o iubesc, dar unul dintre ei s-ar putea să o vrea moartă. 
Cât timp te-a căutat pe tine sufletul pereche?  
         
“Love is the emblem of eternity. It confounds all notion of time, effaces all memory of a beginning, all fear of an end.” - Madame de Staël
O dragoste atât de puternică, încât nici eternitatea nu îi poate despărţi.
Evie Starling a trăit o viaţă relativ lipsită de evenimente ca ieşind cu prietenii, bârfind despre băieţi, şi conducând Mustangul ei din 1966. Toate acestea se schimbă atunci când pentru a începe facultatea se mută în Gunnison, Colorado, şi cunoaşte doi bărbaţi misterioşi.
De-a lungul secolelor, Alex Night şi Emil Stone au tânjit după Evie - dar fiecare are motivele lui pentru care a aşteptat să fie cu ea. Când ambii bărbaţi pretind că sunt sufletele ei pereche şi îi povestesc despre trecutul de necrezut, Evie află că nu e persoana care credea că e.
În curând, Evie se va trezi în mijlocul unei bătălii vechi de secole dintre Societatea Amaranthine - protectorii sufletelor, şi Rezistenţa Daevos - cei care distrug sufletele. Cu un trecut pe care nu-l înţelege şi un viitor în care pericolul tot creşte, Evie trebuie să decidă în cine poate avea încredere. Dar Alex şi Emil nu sunt singurii care o vor pe Evie, iar sufletul ei e pe cale să devină frânghia de legătură într-un război de.. însuşire a lui.
Date despre autoare:

Angela Corbett a absolvit facultatea din Westminster cu o dublă specializare în comunicare şi sociologie. A început să lucreze ca reporter al ziarului local când avea şaisprezece ani şi a câştigat numeroase premii pentru articole, ştiri, şi scrieri editoriale. În plus, lucrează ca director de comunicare şi marketing. Locuieşte în Utah cu soţul ei extrem de susţinător, şi căţelul ei Pomeranian, Pippin, al cărui număr de fane care îl urmăresc poate rivaliza cu cele ale lui Justin Bieber.

Mai multe informaţii despre autoare şi carte găsiţi la adresele:


Noi vrem această carte în România !! Voi?

39 de comentarii:

  1. Ooooo! Sustinem si vrem!
    O sa facem o postare pe blog cu tema asta, dar sunt curioasa: care este banner-ul campaniei? :)

    Criss

    RăspundețiȘtergere
  2. Normal ca vrem si normal ca sustinem! Adminul Leda va innebuni, cu siguranta, si sper eu, in bine ;;) Adica, normal ca o sa apara cartea si la noi. De ce? Pentru ca avem o voce puternica! Si chiar daca nu avem, ragusim, si tot cartea o sa fie publicata :))

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu vreau cartea in Romania asa ca va sustin!! sa speram ca Leda o sa ne dea vesti bune in legatura cu aceasta carte:)

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu vreau sa apara in Romania!
    mi se pare prea speciala si cu un subiect prea frumos pentru a nu o citi:D
    Haideti,oameni buni,sa sarim pe adminul leda,aceasta carte CHIAR trebuie sa ajunga si la noi,romanii!:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Normal ca vrem aceasta carte in Romania si bineinteles ca il voi innebunii (placut) pe adminul leda >:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Hi everyone! Thank you so much for helping Krisz try and get Eternal Starling published in Romania! I've had so many wonderful people from Romania email me! Your support means a lot, and I love you all! I want to come visit your country someday so I can meet everyone! Thank you again!!! xoxo Ang

    RăspundețiȘtergere
  7. Chiar mi-ar placea sa fie publicata cartea si la noi in tara.Imi place coperta si descrierea.Sustin,sustin!

    RăspundețiȘtergere
  8. si eu sustin publicarea cartii!

    autoarea pare super de treaba si probabil e o carte buna :)

    RăspundețiȘtergere
  9. va multumim din suflet tuturor pentru sprijin! daca aveti nevoie de materiale, coduri, etc, va asteptam cu drag mailurile pe krisz_fanfic@yahoo.com sau alexya_fanficz@yahoo.com!

    RăspundețiȘtergere
  10. Wow ! Voi chiar aveti vointa , nu gluma ! Cine se poate pune intre voi si o carte ? :D :))
    Oricum , si eu va sustin . Consider ca Romania nu este destul de bogata in carti ( care ne plac ) si fiecare carte aparuta la noi este un pas mic pt modernizare .
    In plus , tot voi , ati reusit sa na faceti sa indragim aceasta carte fara macar sa o citim :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Va sustin si va felicit pentru initiativa! Tocmai am vorbit si eu despre carte pe blogul meu si am spus si despre campania voastra. Sper ca totul sa se termine asa cum ne dorim!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ar fi minunat daca ai face asta, Rose! Multumiiim!

    RăspundețiȘtergere
  13. Haha,la mine deja a inceput operatiunea " Innebuniti Adminul Leda cu publicarea cartii" B-) :)).
    O sa fac si o postare pe blog imediat. :>
    Abia astept sa o citesc :x -pentru ca o s-o publice >:) :)).

    RăspundețiȘtergere
  14. Va sustin si eu! Cat de curand voi posta si eu pe blog despre carte :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Va sustin , va sustin ! In mod oficial , am pus widret-ul pe blogul meu :D

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  17. M-am implicat şi eu, susţin campania, sper să merite şi să ajung să citesc şi eu cartea.
    Aici este linkul.
    http://biblioteca-prafuita.blogspot.com/2012/04/eternal-starling-emblem-of-eternity-de.html#more

    RăspundețiȘtergere
  18. Thanks so much for posting about the campaign everyone! :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Mi-ar placea nespus de mult sa citesc aceasta carte, asa ca sustin cu indarjire publicarea cartii! Sper ca aceasta initiativa sa devina realitate.:)

    RăspundețiȘtergere
  20. Daca tot am zis ca sustin campania m-am gandit sa postez link-ul cu recenzia mea.Am terminat cartea ieri,si daca va intereseaza sa aflati inca o parere in plus atunci intrati aici: http://magic-world-of-books.blogspot.com/2012/04/recenzieeternal-starling.html

    RăspundețiȘtergere
  21. Chiar vreau cartea in Romania pentru ca pare foarte interesanta , mai ales pentru ca am citit citatele traduse si am vazut pozele fan-made!Krisz, Alexya, pot sa postez descrierea cartii shi sa le spun de campanie fetelor care au dat like la pagina noastra de facebook (mary- o prietena shi eu): http://www.facebook.com/pages/%DB%B0-My-life-My-choice-%DB%B0/324917357552307

    RăspundețiȘtergere
  22. Am aparut si eu dupa ce am sinchisit sa imi fac curat in inbox...=))
    Va sustin si eu, am postat aici despre campanie

    http://beauty-fantasies.blogspot.com/2012/04/campanie-de-publicare-trilogiei-emblem.html

    And Angela, I`d like to read your book, I hope it`ll get published in Romania as soon as possible. Let's hope this campaign will notice the world about Eternal Starling.
    Have a nice day!

    RăspundețiȘtergere
  23. Evident, și Andu vrea ca această carte să apară în România. Am postat pe blog și ai văzut deja și o să îi bombardez pe cei de la Leda cu mesaje, poate o să avem succes. Poate? Sigur o să avem succes!!! :D

    RăspundețiȘtergere
  24. Andu, admin a spus deocamdata ca nu mai achizitioneaza serii noi. :-s

    RăspundețiȘtergere
  25. Le multumim tuturor pentru sustinerea acestei campanii:*.
    Geo, stii cum se spune: speranta moare ultima:P.

    RăspundețiȘtergere
  26. Dap, asa e. Sa speram ca situatia o sa se imbunatateasca.

    RăspundețiȘtergere
  27. Hei!!
    Am publicat si eu un post^^ cu o mica intarziere:)

    RăspundețiȘtergere
  28. Sustin si eu aceasta campanie! Sper sa apara si la noi seria! :D
    http://secretelecartilor.blogspot.com/2012/04/campania-pentru-publicarea-in-romania.html

    RăspundețiȘtergere
  29. am scris pe blog!

    http://jurnaluluneifetemoarte.blogspot.com/2012/04/campania-pentru-publicarea-in-romania.html

    RăspundețiȘtergere
  30. Hello!M-am intors din nou insa de data asta cu un link de la concursul meu http://magic-world-of-books.blogspot.com/2012/04/concurs.html
    Premiile sunt bookmarks de la Angela si Nely!M-am gandit sa postez aici deoarece are legatura cu campania voastra de publicare.Sper ca nu este nici o problema :)

    RăspundețiȘtergere
  31. Admin mereu spune ca nu mai achizitioneaza serii noi leda, atunci cand e bombardat de multe propuneri :)) Dar mereu mai aflam de cate o carte la care s-au cumparat drepturile de publicare.

    RăspundețiȘtergere
  32. @Krisz...=))=))
    Eu cateodata m-am trezit ca apar serii de care nici nu fusesem prevenita ca vor aparea in Romania...=))

    RăspundețiȘtergere
  33. Sper din suflet sa reusim cu aceasta campanie. Este un lucru minunat sa putem alege cartile care ne plac si pe cele mai frumoase. Autoarea Angela Corbett mi se pare o persoana foarte draguta. Ar fi super sa o putem intalni odata.

    RăspundețiȘtergere
  34. Am si eu o propunere pentru o noua campanie de acest gen...bineinteles dupa finalizarea acesteia.

    Numele autoarei este Ramona Wray, este romanca dar locuieste in Anglia. Ea a scris cartea "Hex, A Witch and Angel Tale" de curand si am auzit numai pareri de bine. Am luat legatura cu ea acum cateva luni si era incantata sa fie citita si in Romania.

    Ce parere aveti?

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!