sâmbătă, aprilie 30, 2011

Continuari:

Capitolul 5 din "Ultimul trandafir" scris de Kadydi AICI

Ultimul capitol din "Dreaming..." scris de Miri AICI

Capitolul 14 din "O ultima ocazie" scris de Diana AICI

Capitolul 8 din "Back for summer" scris de Ronami AICI

Capitolul 2 din "My magic life" scris de Emisweetgirl AICI

Capitolul 3 din "Suflete Zbuciumate" scris de Raluca AICI

Aparitii editoriale

A aparut "Vise de Sucub", Volumul 3 al seriei Georgina Kincaid, scris de Richelle Mead ( Autoarea "Academiei Vampirilor"). Puteti precomanda cartea AICI. Aveti transport gratuit si reducere de 25%.

Pentru fanii seriei "The Vampire Diaries":

Volumul II "Suflete umbra" din ciclul "Intoarcerea" al seriei "Jurnalele Vampirilor" scris de L.J.Smith poate fi precomandat AICI

Revista Bravo impreuna cu editura Leda ne pregatesc o surpriza ! Incepand din data de 24 mai, putem achizitiona revista impreuna cu primul volum , "Inceputurile", din "Jurnalele lui Stefan", la pretul de 10.90 lei! Detalii AICI

Week-end placut !

Krisz

Continuari & book news

Read More

joi, aprilie 28, 2011





Voi aţi ales coperta câştigătoarea, care este cea a fic-ului "Seduction, Games and Love - ingredients for mai favourite wine", scris de Addicted02. Ea va primi acest Jurnal , oferit de JURNALE HANDMADE.
O rugăm să ne trimită datele de contact pe mail (nume complet, adresă, cod poştal) pentru a i se putea livra premiul.




În caz că aţi uitat, am spus că oferim un premiu special unuia dintre cei care vor comenta in post-ul care va conține coperțile finaliste ale concursului ”Creează-ți Coperta!”. Detalii premiu special AICI.
Am alcătuit o listă în care v-am scris în ordinea în care aţi comentat (doar pe cei care aţi respectat cerinţa noastră de a scrie strict Coperta + nr ei), si fiecare a primit un numar, apoi am ales prin Random.org castigatorul. Aşadar perechea de cercei oferită de Glory Box va merge către Ramona D. , numărul 19 ! Felicitari, ii asteptam datele pe mail !


Mulţumim frumos tuturor participanţilor, vă mai aşteptăm, felicitări câştigătoarelor, să vă bucuraţi de premii ! Şi staţi pe aproape, ne pregătim de un nou concurs.

Nu în ultimul rând, multe mulţumiri sponosorilor noştrii !!

BannerFans.com

Concursul "Creează-ţi coperta!" rezultate

Read More

Dacă doriţi să păstraţi o notă din parfumul vremurilor trecute, când domniţele îşi scriau cele mai ascunse gânduri în paginile unor jurnale, pe care le păstrau şi ascundeau ca pe nişte comori, sau vreţi să vă notaţi cele mai importante cugetări şi date, un jurnal handmade poate fi o alegere perfectă. Unele dintre ele păstrând aroma trecutului, în stil vintage, unele pline de viaţă şi culoare, cu siguranţă va trebui să le ascundeţi bine, pentru că vor atrage orice privire.
Jurnale Handmade vă oferă o gamă largă, care pot fi personalizate (culoare, format, design). Grosimea maxima a unui jurnal este de 500 pag.
Pentru comenzi: jurnale_handmade@yahoo.com sau ID de messenger: jurnale_handmade. Realizarea unei comenzi dureaza 3-5 zile.
Vă prezint unele modele, deşi toate sunt minunate:

Jurnal Trandafiri Galbeni
Jurnal Tiffany
Jurnal Albastru








Pentru mai multe modele intrati AICI !

Jurnale Handmade

Read More

miercuri, aprilie 27, 2011

Fanii “Twilight” au un nou motiv de bucurie chiar dacă s-au terminat filmările pentru faimoasa serie. Şi asta pentru că pelicula lor preferată ar putea continua cu un Spin-off, o continuare a aventurilor, de data aceasta, a vârcolacului Jacob, interpretat de Taylor Lautner. Stephenie Meyer a anunţat că este gata să înceapă să scrie despre aventurile lui Jacob (Taylor Lautner) şi ale lui Renesmee Cullen, fiica Bellei. SURSA

Nu ştiu voi, dar eu aş fi extrem de încântată. Aceste cărţi m-au făcut mult timp să visez. Fie că scriitoarea ar face-o pentru că a avut un mare succes cu această Sagă, sau pentru fanii care iubesc povestea, eu sunt sigură că voi fi la fel de entuziasmată să îmi procur cartea, dacă va fi să apară.
Voi ce părere aveţi ? V-aţi bucura să avem parte de o continuare, sau credeţi că Stephenie ar trebui să se oprească la "Breaking Dawn" ?

“Twilight” va avea o continuare?

Read More

După cum probabil aţi putut observa, azi noapte la ora 00:00 am oprit votarea la Concurs.

Câştigătorii aleşi de voi sunt :

Premiul I - Anda (54 voturi) - Ea va primi un exemplar din " Tristeti de sucub " scris de Richelle Mead, autoarea seriei " Academia Vampirilor " + gradul maxim de fidelitate al Librăriei Atlas.
Premiul II - Addicted (31 voturi) şi Premiul III - GeorgeliuX( 15 voturi) - vor primi fiecare gradul maxim de fidelitate al Librăriei Atlas.

Cum veţi intra în posesia premiilor ? Iată ce ne-au spus cei de la Librăria Atlas când am stabilit cum se va desfăşura concursul: "Cartea va trimisa la castigator prin posta. Vom suporta noi cheltuielile de transport. Te rog asigura-te ca adresa este corecta. Cand s-a terminat concursul imi dai adresa si trimitem cartea.
Pentru reducere, e nevoie ca cei 3 castigatori sa isi faca cont la noi pe site si sa ne anunte in momentul in care l-au creat. Noi vom face modificarile necesare si de fiecare data cand vor face comanda prin acel cont vor beneficia de aceasta reducere aditionala de 5%. Comenzile se pot face si pentru alte persoane si tot vor beneficia de aceasta reducere. Te rog sa le spui ca este neaparat nevoie sa fie logati in cont pentru a beneficia de reducere si atunci cand sunt logati vor vedea reducerea pe tot site-ul nu doar in cosul de cumparaturi.
".

Vă sfătuiesc să nu vă faceţi încă cont, până nu aflu exact cum îi veţi anunţa că sunteţi unul dintre cei 3 câştigători. Pentru moment o rog pe Anda să îmi trimită un mail la krisz_fanfic@yahoo.com cu datele de contact (nume, adresă, cod poştal) , şi pe ceilalţi doi să-mi trimită un mail cu numele lor, pe care să pot comunica cu ei şi să-i anunţ exact cum trebuie făcut ca să beneficieze de gradul maxim de fidelizare.

Felicitări câştigătorilor, şi tuturor participanţilor !

Multe mulţumiri SPONSORULUI LIBRĂRIA ATLAS !

Image and video hosting by TinyPic

Câştigători Concurs "Recenzia unui fic"

Read More

marți, aprilie 26, 2011

În primul rând, vroiam să vă invit să citiţi mini recenziile, şi să votaţi în Poll-ul din dreapta .
În al doilea rând, ştim că s-a terminat perioada de înscriere la celalalt concurs, "Creează-ţi coperta" , şi astăzi trebuie să afişăm copertele alese pentru etapa finală. Am primit multe si frumoase, şi ne vine foarte greu să alegem. În Regulamentul concursului scrie ca o zi veti avea timp să alegeţi câştigătorul printr-un comentariu. Vom modifica, deoarece e prea scurt timpul,şi vă vom pune două zile la dispoziţie. Vă informăm mai exact când facem post-ul cu copertele.

Acum, continuările voastre.


Capitolul 20 din "The love is not imposible" scris de Luyzutza AICI

Capitolul 2 din "The mistakes persistent" scris tot de Luyzutza AICI

Capitolul 5 din “Feel the life of the city !” scris de Silver AICI

Capitolul 16 din “Dark Dreams” scris de Patty AICI

Capitolul 9 din “Love like a drug” scris de Deea07 AICI

Capitolul 11 din “What if” scris de Beky AICI

Capitolele 9 si 10 din “A perfect mistake” scris de Monkeyriri AICI si AICI

Capitolul 7 din “Falso Compromiso” tradus de Monkeyriri AICI

Capitolele 6 si 7 din "Only for you" scris de Katerina AICI si AICI

Capitolul 13 din “Wicked games” scris de Ramona AICI

Capitolul 13 din “One Scary Happy Ending” scris de Theo AICI

Capitolul 40 din “For Damon Salvatore Lovers“ tradus de Theo AICI

Pupici,
Krisz

Doza de continuări

Read More

luni, aprilie 25, 2011

Aceştia sunt concurenţii înscrişi la concursul de review al unui fic, în ordinea în care au comentat, şi recenziile, (fără link-urile lor personale):

1) Addicted
"Eight days a week" ne vorbeste despre un Edward comic si imprastiat in postura de dadaca a copiilor Bellei. Desi el cauta cu adevarat o slujba pentru a-i demonstra surorii lui realizate din punct de vedere profesional, Alice, ca poate sa fie ceva mai mult decat un simplu intretinut in apartamentul ei. Pe de alta parte, Bella nu este decat o mama singura apasata de munca ce isi doreste pe cineva care sa aiba grija de cei doi ingerasi Bree si Brady. Actiunea atinge insa apogeul in momentul in care Edward incepe sa aiba fantezii cu Bella, dar mai ales in clipa in care incepe sa tina la copii si nu numai.O poveste fascinanta, complexa ce te captiveaza cu umorul desavarsit si perspectivele bine definite.

Autor: Din nefericire nu stiu cine a scris ficul pentru ca l-am gasit pe un blog, tradus de Ana.
Linkul unde se poate gasi fanficul(din nefericire nu sunt decat 5 capitole traduse, iar autorul l-a sters de pe fanfiction.net):http://ana-charlie.blogspot.com/p/opt-zile-pe-saptamana.html


2) Ramona
Ficul meu preferat este "Let me sign", scris de Lara. Este povestea de dragoste dintre Cassandra, o pianista renumita si celebrul actor Robert Pattinson. Cel mai mult m-a impresionat caracterul Cassandrei, gandirea ei si felul de a fi.Este genul de poveste care te tine cu sufletul la gura pana la final si pur si simplu nu te poti opri din citit.Amuzanta, cam ametita si destul de ghinionista, Cassie nu reuseste sa treaca prin toate intamplarile cu calm, dar isi pastreaza umorul care constitue sarea si piperul oricarei povesti.

Linkul ficului: http://mara22too.wordpress.com/


3) GeorgeliuX
“ Wide Awake “ este fan ficul meu preferat pe care il recomand tuturor. De ce? Nu e o poveste rasuflata, cu un baiat si o fata care doar se indragostesc irevocabil si vor trai fericiti pana la adanci batraneti. Acest fan fic etaleaza in fata cititorului o poveste tremuratoare intre Edward si Bella, cu caractere extrem de diferite, avand cu toate acestea ceva in comun: trecuturi tulburatoare care ii marcheaza din punct de vedere emotional, provocandu-le cosmaruri ingrozitoare determinand protagonistii istoriei sa refuze somnul cu orice chip. Aceasta asemanare ii apropie pe acestia pe timpul noptii, formandu-se o legatura stransa care le va aduce atat beneficii, cat si dezastre.
Personal, ceea ce ador la acest fan fic nu este doar faptul de a fi o poveste complexa, ci si fiecare personaj in parte, fiecare traire, sentiment, gand este descris amanuntit amplificand intensitatea cu care sunt strapunse mintea si sufletul fiecarui cititor, iar faptul ca nu este vorba deloc de ceva “ fantasy “, ci doar de tulburarile pe care le poate avea unele amintiri si clipe asupra gandirii rationale a unui om, este descifrarea magiei si a misterului, intr-o lume aparent simpla si banala.

link blog fan fic: http://al3xasblog.wordpress.com/about/


4) Anda
Fan-ficul ,,Ce inseamna psihologie", scris de Andru, descrie o poveste extraordinara, in opinia mea. Daca avem nevoie de un exemplu concret cum ca extremele se atrag, iata dovada: avem o Bella timida, tocilara, conservatoare si un Edward popular, nonconformis si extrem de hot. Cine ar fi crezut ca sub acoperisul familiei Cullen au sa se intample minuni?
Desigur, natura comploteaza pentru a le uni destinele, cum se observa foarte clar la sfarsit. Cand tragi linie, vezi ca fiecare a participat putin la aducerea lor impreuna. La sfarsit, gasim un cuplu care se completeaza reciproc, care nu se teme sa guste senzatiile cele mai diverse ale vietii, care zambesc tuturor oportunitatilor cu adevarat importante, care se iubeste si, foarte important, care este inconjurat de prieteni.
De asemenea, este impresionanta evolutia interioara a personajelor, revelatia care se petrece pe parcurs intre ei si sufletele lor: ,,Pana si copacii au suflete sub coaja" este un citat care lui Edward i se potriveste ca o manusa. Suferinta, amintirile dureroare, ies usor dar sigur la iveala, capabile sa pricinuiasca mai mult rau decat in trecut. De aici ficul incepe sa te tina cu sufletul la gura.
Lungile si amanuntitele analize psihologice, portrete morale in toata regula ale protagonistilor, m-a facut sa declar de mai multe randuri: ,,Hei, Andra ar trebui sa se faca psiholog!!". E mare lucru ca a reusit sa ne strecoare in suflete, pe nesimtite, fragmente din eroii ei, din povestea ei, din lumea pe care, cu grija, a reusit sa o contureze.
Nu ma pot abtine sa nu pomenesc de momentul in care Andru a terminat ficul si si-a luat la revedere de la eroii ei. M-a emotionat atat de adanc si am luat-o ca pe o confirmare ca, atunci cand scri, e imposibil sa nu-ti lasi pe hartie (electronica sau nu) bucatele de suflet. Adevaratele povesti ajung drept la inima, iar ficul Andrei chiar a reusit ce si-a propus.

Autor: Andru
Linkul unde se poate gasi fan-ficul: http://byandru2.wordpress.com/


5) Carinna
Bună .
Am mai multe fic-uri preferate,dar dintre toate cel mai mult îmi place "Next please".Acest fic este scris de chocoholic4ever.În acest fic este vorba despre Bella şi Edward care sunt prieteni foarte buni.Părinţii lui Edward vor să-i găsească o iubită,dar acesta nu vrea.El este obligat să petreacă o lună în însoritul Malibu.El poate lua un prieten/o prietenă cu el în această excursie pe lângă fraţii lui,Emmett şi Alice.Edward trebuie să se întoarcă din această excursie cu o fată care să-i devină iubită.Edward o ia pe Bella cu el.Fic-ul este o poveste adolescentină cu multe peripeţii.În acest fic Edward şi familia lui nu sunt vampiri.Mie una îmi place fic-ul pentru că este foarte amuzant.
Autor: chocoholic4ever
Linkul unde se poate gasi fan-ficul: http://chocoholic4ever.wordpress.com/


6) Just_books
Din toate ficurile citite, Let me sign este preferatul iar atunci cand m-am apucat sa-l citesc nu l-am mai putut lasa pana nu l-am terminat. Este un fic amuzant si captivant.
Este vorba despre o poveste fictiva care le are ca personaje principale pe Cassandra (Cassie), o pianista de renume, foarte tanara si talentata, si pe Robert, un actor, un idol pentru adolescente si nu numai (da, este vorba chiar de Robert Pattinson).
Ideea ficului este interesanta, captivanta si este foarte bine pusa in practica, povestea fiind scrisa intr-o modalitate curata si corecta.
In distributia ficului se gasesc niste personaje foarte bine conturate si cu caractere puternice.
In acest fic gasim de toate, de la drama pana la scene de amuzament nebun si cel mai important, o poveste de dragoste care are un final amuzant, surprinzator si cat se poate de fericit.

Ficul este scris de Lara si il puteti gasi aici: http://mara22too.wordpress.com/

7) Juliette37
Fic-ul meu favorit este „Going Under”. Acesta descrie povestea Aasiei, care își pierde cea mai bună prietenă, Elena, când aceasta moare de leucemie. Aasia este chinuită de amintirea prietenei sale, iar durerea morții Elenei este aproape imposibil de suportat. Colacul ei de salvare îl reprezintă Dan, băiatul pe care Aasia îl iubește, dar care nu dă semne că între ei ar fi mai mult decât o simplă prietenie. Aasia continuă să sufere, și pare că nimic nu îi poate alina tristețea. Până într-o zi, când Dan îi dovedește că nu trebuie să înduri singur loviturile vieții.
Fic-ul erte foarte bine scris, arată toată tristețea și durerea din sufletul Aasiei, și are totuși și momente de fericire, în care Aasia se simte bine și învață cș trebuie să mai și trăiești, oricât de mare ar fi durerea din sufletul tău.

Autor: Erin
Link-ul unde poate fi găsit fic-ul: http://blacklov3emo.wordpress.com


În sondajul din dreapta îi veţi găsi în aceeaşi ordine, a înscrierii, unde veţi putea vota recenzia care v-a plăcut cel mai mult. Până pe 26 aprilie inclusiv puteţi vota.

Le urăm mult succes!

Echipa FFT

Concurenţi mini recenzie fic

Read More

duminică, aprilie 24, 2011


" Iepuraşii năzdrăvani, puţin mai obosiţi, dar la fel de voioşi, dezbat o problemă:
- Hey, Alexya, de ce crezi că nu participă mai mulţi la concursurile noastre ?
- Poate nu le plac premiile..
- Glumeşti ? Mie mi se par foarte tari !
- Da.. adică nu sunt morcovi, dar totuşi.. iepuraşul Alexya medită.
- Sau nu le place de noi ? Ca lui Edward..
- Nu fi iepure !
- Cred că era.. “nu fi copil”..
- Fie. Eu cred că iepuraşilor care ne vizitează mereu blogul le place de noi. Sunt convinsă.
- Atunci ? Care e motivul pentru care nu vor să primească cadourile noastre de Paşte ?
- Poate.. au avut multă treabă.. nu au vopsit ouă roşii ca noi, în ultima zi. Şi nu au găsit timp să se înscrie.
Iepuraşul Krisz se legăna de pe două lăbuţe pe celelalte apatic. Deodată, se însenină şi plin de speranţă strigă:
- Asta înseamnă că o vor face azi ? Că se vor înscrie ?
- Da..adică azi e ziua lor liberă şi.. sunt sigură că îşi doresc darurile noastre. Cei care au fost ocupaţi până acum se vor înscrie azi.
- Sau poate au uitat..
- Atunci.. cred că ar trebui să le reamintim, şi să îi anunţăm că e ultima zi când o pot face, la concursul de mini recenzii..
- Ultima zi ?! iepuraşul Alexya făcu ochişorii largi, cu o expresie speriată. Dar.. dacă nu vor avea timp să o facă ? continuă îngrijorat, ciulindu-şi urechile.
- Eu cred că au.. trebuie doar să scrie câteva rânduri despre povestea lor preferată.
- Ca şi cum am scrie noi despre morcovi, nu ? Da, floare la ureche.
- Şi că doar azi şi mâine mai pot trimite coperţile la celălalt concurs..
- Doar azi şi mâine ?!
Din nou panica se instală.
- Da..dar doar trebuie să caute o imagine frumoasă şi semnificativă şi să scrie titlul fic-ului şi nick-ul sau numele lor pe ea.. deci nu e aşa dificil.
- Absolut, absolut. Ca şi cum ne-am scrie numele noi pe un morcov, nu ?
- Of, m-ai înnebunit cu morcovii tăi.. iepuraşul Krisz îşi dădu ochişorii peste cap.
Iepuraşul Alexya flutură din gene timid, şi plecă urechile.
- Păi.. ştii, aseară am venit târziu de la Înviere şi nu am apucat să.. ronţăi nimic. recunoscu învins.
- Să ne grăbim atunci. Ar trebui să îi invităm din noi pe cât mai mulţi să participe, pentru că nu au nimic de pierdut, doar de câştigat..
- Da, da. Morcovi, Morcovi.
- Să sperăm că o vor face, pentru că ne dor lăbuţele de cât am ţopăit în căutarea iepuraşilor - sponsori. Şi merităm bucuria asta, să vedem că sunt interesaţi.. Eu cred că vor să fim fericiţi. Şi ei vor fi, când vor primi premiile.
- Trebuie, trebuie. Dacă nu vor fi mulţi iepuraşi doritori la aceste concursuri, înseamnă că nu le vom mai organiza pe următoarele, pe care le-am programat în viitorul apropiat, după acestea, nu ? iepuraşul Alexya oftă dezamăgit.
- Să nu fim pesimişti. Sigur la sfârşitul zilei vom găsi muuulţi iepuraşi noi înscrişi.
Cei doi iepuraşi încuviinţară veseli, începând să sară în loc. Se îmbrăţişară plini de entuziasm, ciocnindu-şi întâi din grabă capetele. Se scuturară ameţiţi, râseră de neîndemânarea lor şi începură să ţopăie nerăbdători spre morcovi.
- „HRISTOS A ÎNVIAT!”. s-au oprit o clipă şi le-au urat tuturor, apoi şi-au continuat drumul. "


Concursul de mini recenzii - azi se mai poate comenta. Detalii AICI.
Concursul de Coperte - azi şi mâine le mai primim pe mail. Detalii AICI

Echipa FFT

Iepuraşii discută probleme existenţiale.

Read More

sâmbătă, aprilie 23, 2011


" Doi iepuraşi, năzdrăvani şi energici de felul lor, stăteau gânditori.
- Off Krisz… sunt plictisită. Ce să facem?
- Nu ştiu, Alexya. Ştiu că trebuia să dăm o petrecere de Paste, însă lumea nu vrea să vină. L-am sunat pe Edward şi o zis că nu suntem pe gustul lui… preferă pumele.
- Eu l-am sunat pe Ştefan, dar a spus că şi-a schimbat dieta… oare ce vrea să însemne?
- Înseamnă că o place mai mult pe Elena decât pe noi… aş fi crezut că măcar Damon ar accepta, însă e prea deprimat mai nou.
- Şi ce vom face?
- Am putea să citim?! Să scriem..
- Nu avem voie să muncim… e sărbătoare! Crezi că nu aş fi muncit pe blog? Aş fi postat fan ficuri noi…
- Eu aş fi postat continuări…
- Poate ar trebui să deschidem nişte concursuri noi!
- Sponsorii sunt în vacanţă, din păcate.
- Mda… atunci ne rămâne un singur lucru de făcut.
- Ce?
- Să mergem la copilaşi şi să le lăsăm cadouri.
- Asta nu face Moş Crăciun?
- Şi iepuraşii merg de Paşte si le lasă copiilor dulciuri lângă ouăle roşii.
- Există ouă roşii?!
- Ouăle normale se vopsesc în roşu…
- Cu ce?
- Cu vopsea.
- Şi noi de ce nu am făcut asta?
- Ce?! Doamne am uitat complet. La treaba, iepurilă. Am găsit ce trebuie să facem azi.
- Ce?
- Ouă roşii!
- Atât?
- Apoi mergem la Înviere, ca nişte iepuraşi credincioşi!
- Şi am putea să le urăm înainte “ Paşte fericit !“ tuturor.
- Nu pot gândi dacă tu tot vorbeşti. Poţi să taci puţin? Sigur o sa îmi vină o idee strălucită.
Amândoi iepuraşii tac mâlc după care, unul dintre ei izbucneşte:
- Ştiu! Am putea să le urăm tuturor un “ Paşte fericit !“ cât mai călduros cu putinţă.
- Şi eu ce am spus?
- Nu contează. Eşti gata?
- Sunt gata! "

Sperăm ca toţi ceilalţi iepuraşi care ne vizitează blogul să aibă parte de sărbători fericite, alături de cei dragi, lumina Învierii să le ocrotească şi încălzească sufletele, şi să ne auzim peste câteva zile mai voioşi şi mai pregătiţi de joacă şi de voie bună !
Echipa FFT

Paşte fericit!

Read More

vineri, aprilie 22, 2011

Ştiu că nu are legătură cu fic-urile, continuări, concursuri etc. , dar are legătură cu Twilight. Şi sunt sigură, că, la fel ca ea, mulţi dintre voi aţi primit tot felul de priviri dubioase şi ucigătoare, sau comentarii răutacioase pentru că aţi admis că sunteţi fani ai acestii serii, de la cei care se consideră "genii ai literaturii" , pentru că ei nu citesc asemenea "mizerii". Serios ? /:). Cred că o întrebare bună ar fi dacă ei chiar citesc ceva. O citez : " Yeah, I know there is a viewer out there right now who wants to punch me. - stupid twilight lover - . feel free to message me a long essay on why I should die. "
Ei, bine, tipa ( Cassidy Tuck ) îi lămureşte într-un mod foarte amuzant şi captivant pe aceşti "anti-fani" :)) .
Eu am râs copios şi sper să vă placă şi vouă la fel de mult cum mi-a plăcut mie.



Să aveţi o zi faină, şi nu uitaţi de concursurile noastre !

Pupici,
Krisz

"Why do some people hate Twilight so much ?"

Read More

joi, aprilie 21, 2011

În primul rând vroiam să vă reamintesc că mai sunt doar 3 zile până vă puteţi înscrie la concursul de mini recenzie, la care trebuie să ne spuneţi "Care este fic-ul vostru preferat şi de ce ?". Sincer, nu cred că este o cerinţă aşa grea încât să nu puteţi participa cât mai mulţi, având în vedere cât de multe fic-uri sunt sigură că aţi citit şi citiţi. Dacă aveţi probleme să lăsaţi comentariu, întâmpinaţi erori, anunţaţi-ne vă rog. Mai multe detalii despre concurs AICI

Şi mai sunt 4 zile până vă puteţi trimite Coperţile la celălalt concurs. Detalii AICI


Continuări

LATER EDIT

Capitolul 25 din "Children Of The Damned" scris de Erin AICI

Capitolul 16 din "Si, amo!" tradus de Biia AICI

Capitolul 22 din "Din nou impreuna" scris de Mayavidya AICI

STOP LATER EDIT

Capitolele 8 şi 9 din "Mi sol de media noche" scris de Elena AICI

Capitolele 9, 10 şi 11 din "Urmările unui vis" scris de Carinna AICI

Capitolul 21 din "Emancipation Proclamation" tradus de Empty.Dreamer AICI

Capitolele 12 si 13 din "You make me smile" scris de Sonia AICI

Capitolul 5 din "Ultimul trandafir" scris de Kadydi AICI

Capitolul 7 din "Therapy family Cullen" tradus de Andra AICI

Capitolul 22 din "Seduction, Games and Love.." scris de Addicted02 AICI

Capitolul 4 din "Between Love and Passion" scris de Emma AICI

Capitolul 17 din "Don't Say You Don't Remember" scris de Theo AICI

Dacă am uitat pe cineva, îmi cer scuze, şi aştept pe mail să îmi spuneţi.

Krisz

Continuări ACTUALIZAT

Read More

Bună tuturor! Echipa FFT a reușit să stea de vorbă cu Miku. Miku este Elena Costea în persoană, autoarea care va lansa cât de curând primul ei roman “Atracție“ .



Hey Miku :D.
Ne bucurăm tare mult că ai acceptat propunerea noastră de a sta puțin la “ taclale “ . Vrem să iți furăm niște ponturi bune și să aflam niște secrete, așa că speram să ne răspunzi la întrebari. Accepți în continuare, știind consecințele :)) ?

1. Miku, prima și cea mai grea întrebare… spune-ne ceva despre tine. Vrem să te cunoaștem mai bine ca persoană prima dată și după aceea ca scriitoarea care cu siguranță – iți tinem pumnii strânși – va ajunge celebră.
Bună, și eu mă bucur de ideea voastră, dar hai să nu spunem celebră de la început, nu putem ști viitorul cu certitudine. Eu sunt Miku [nimic mai important decât simpla existență], am 16 ani și 10 luni [asta ca să nu spun 17 :D] sunt din Craiova și sunt la filologie. Sunt in zodiac gemeni si asta cred ca-i un motiv pentru care vorbesc atat de mult si scriu fara limite.


2. De când ai descoperit această placere de a scrie?
E destul de ciudat cum am început eu să scriu. Abia îmi pusesem internetul, prin 2006, și citeam povești cu diferite formații pe net. Pe atunci eram fană Tokio Hotel și citeam multe fan-ficuri cu ei; majoritatea se terminau prost: ori mureau personajele principale, ori nu rămâneau împreună; eram o romantică și doream finalitate frumoasă tuturor poveștilor. După multe astfel de povești citite am dat de una superbă în care finalul a fost unul mult prea sadic: personajul principal s-a spânzurat după ce-și măcelărise iubita. A fost punctul în care am spus: trebuie să scriu și eu. Și așa am și făcut: am creat o poveste numită “Fericirea perfectă, fără drame”. [aveam doar 12 ani, nu dați cu roșii =))] Povestea am postat-o la întâmplare pe un forum unde am primit critici acide. Nu am mai trecut pe acolo, dar la scurt timp m-am înregistrat pe un alt forum în care am început să scriu povești. Și am scris mult timp, până când forumul a fost închis.


3. După ce te-am descoperit pe tine, te rugăm să ne povestești despre cartea care urmează să fie publicată. Cum ti-a venit ideea ei?
În carte e vorba despre o Ema, o adolescent din Manhattan, care, după ce câștigă un concurs de esee pleacă într-un fel de schimb de experiență în Anglia. Nopțile nedormite, petrecerile extravagante și excesul de alcool cauzează moartea prietenei celei mai bune și în același timp fata directorului școlii. Ema intră într-un fel de depresie și ajunge în spital. Mai târziu, “un fel de ritual straniu” îi “adusese laolaltă în fiecare noapte în cimitirul nou de la ieșirea orașului”. Ema se simte în siguranță lângă el și când Brian, directorul școlii, o invită într-un fel de călătorie stranie în țara lui natală totul se schimbă. E o idee care m-a acaparat destul de greu. M-am tot gândit la ea de câțiva ani, dar nu am avut niciodată curajul să o scriu. Într-o dimineață când mergeam spre școală [mai mult în somn decât trează] am văzut o fată care-și îmbrățișa tatăl. Peste câteva zile am fost la un spectacol în amfiteatrul școlii și mi-a rămas în minte sala. [fusesem acolo pentru prima oară] Când am ajuns acasă m-am pus în fața calculatorului, am deschis un blog nou și am început să scriu. [nu mai scrisesem de câteva luni bune și eram în formă] Puteți intra pe blogul meu pentru a citi o mică parte din carte.

4. Te regasesti in poveste? Mai bine zis într-un personaj anume?
Cred că mă regăsesc în modul în care ea visează, suferă și trăiește sentimentele celorlalți într-un mod amplificat enorm. Cred că am creat-o pe Ema doar din partea mea sadică și închisă.


5. Din câte știm cu toții, tu erai una de-a noastră, o fată care isi exersa talentul prin a scrie fan ficuri. Ce s-a întâmplat? Nu ți-a mai plăcut de gașca noastră :)) ?
Nu eram, sunt de-a voastră. Întotdeauna voi fi aici, pentru că cele mai puternice povești pornesc din dorința de a scrie. Atunci când găsesc ceva bun, știu, simt asta. Și m-am atașat de blogul vostru într-un mod frumos. Trec în fiecare zi să văd noutățile și să găsesc povești de citit. Am vrut doar să încerc ceva la un nivel mai înalt, asta pentru ca sunt mult prea visătoare. Și, mai mult de atât, câteodată îmi pun lucruri aparent ireale în minte și țin cu orice preț să le îndeplinesc.


6. Sunt sigură că mulți sunt nesiguri pe ei în a-și etala talentul la scris, tu de unde ai găsit încrederea de a face acest pas? Deoarece cu toții considerăm că a te baza pe o poveste deja scrisă, creând un fic, și a începe să faci o carte bazată în totalitate pe sufletul tău, nu e totuna.
Prima poveste scrisă cu personaje proprii a fost una cu vampiri. Nu știam nimic despre vampiri, dar toată lumea vorbea despre asta. Am spus că trebuie să scriu ceva diferit față de ce scrisesem și am ales un subiect care atrăgea cititori. Într-adevăr, să scrii povești cu personaje deja create de autori consacrați e una, să-ți scrii propriile trăiri e alta. Dar cred că scrisul vine de undeva din interior. Am zeci de idei într-o zi, dar rar găsesc ceva care chiar merită scris. Cred că cei care scriu ar trebui să simtă ceea ce scriu, să scrie pentru că vor, pentru că e ceva ce nu pot oprii, indiferent de personajele din interiorul poveștii. Cât despre încrederea de a publica o carte…ce ai de pierdut dacă încerci să trimiți mailuri la toate editurile știute? Nu se știe de unde sare iepurele.


7. Cum ai reușit să iți publici această carte ? Presupun că au mai încercat și alti scriitori de fic-uri, însă din câte am auzit, nimeni nu cred că a și reușit.
Cred ca a trecut cam un an de când vreau să public o carte. Când mi-a trecut prima oară prin minte ideea de a publica nici măcar nu scrisesem această carte. Voiam să o public pe cea cu vampiri. E destul de greu să publici o carte în România pentru că majoritatea editurilor consacrate doar traduc cărți, nu ajută autorii debutanți. Cred că o carte trebuie să aibă un mic ceva: cartea mea e puțin sadică, puțin romantică, puțin veselă și totul se îmbină cu zeci de metafore. Cred că e perioada în care mă înnec în metafore, puteți vedea asta pe blogul meu.


8. Ne poti spune etapele publicării unei cărți? Ai putea să le detaliezi ca să știm cu ce te-ai confrutat?
În Craiova există “Scrisul Românesc”, editură și fundație. E ciudat că am văzut editura în seara balului bobocilor de anul acesta. Ieșisem să iau puțin aer cu o prietenă și ne-am plimbat prin împrejurimi. Editura era chiar lângă club! În ianuarie, după ce am terminat cartea, i-am spus tatălui meu de acea editură. El a dat un telefon și după am mers și am vorbit cu editorul șef: a spus că o va da unui critic și vom vedea dacă merită sau nu să fie publicată. Peste o lună am mers înapoi la editură și am aflat răspunsul: merită. Următoarea etapă, cea mai grea, corectura. Mi-a luat în jur de o lună, deci până în martie să o corectez. A trebuit să o reiau încontinuu până când am decis că-i gata.[sau pană cand mi-am terminat ochii de stat 8h/zi în fața calculatorului] După asta am dat-o editurii. Acolo a fost recorectată, pentru evitarea greșelilor, apoi trimisă la tipografie. În aprilie a fost terminată, iar acum scoasă la vânzare, deși lansarea oficială va fi după Paști.

9. Ai în plan să începi altă carte în viitorul apropiat, sau de ce nu, chiar și un fan fic?
Zilele trecute am gasit o idee destul de bună pentru o carte. Nu pot da detalii exacte, însă cred că va fi plăcută, m-am întors la origini: vampiri. Momentan vreau să văd dacă această carte, “Atracție”, va plăcea, pe viitor aș vrea să public și celelalte două povești care mi se par mie a fi interesante.
10. Ce ne-ar trebui nouă sa avem în plus pentru a reuși să ne facem cunoscute în librării creatiile noastre?
Nu cred că cineva trebuie să aibă ceva în minus sau în plus. Ideea e să-ți placă ceea ce faci, și să nu te lași de scris indiferent de ce se întâmplă. Chiar ieri am dat un comentariu unei scriitoare de fan-ficuri în care am spus că trebuie să aibă grijă la gramatică și lexic – claritatea exprimării mi se pare cea mai importantă parte în scrierea unei povești. Nu trebuie să renunți doar pentru că cineva îți spune că nu e bine, trebuie doar să faci ceea ce vrei. Să fi indiferent la criticile cu rea voință, dar să iei aminte la cele bune. Să vezi partea plină a paharului în orice circumstanță.


Iți multumim foarte mult că ai fost de acord cu acest interviu. Sperăm să ai cât mai multi cititori – eu si Krisz deja tâlcuim un plan de a sparge bisericuța ca să iți cumpărăm cartea – și cât mai multă imaginație pentru următoarele cărti pe care le vei scrie.

Momentan, cartea " Atractie " nu e disponibila in librarii, insa daca o vreti, tot ce trebuie sa faceti e sa trimiteti un mail autoarei - e.lenacostea@yahoo.com - si ea v-o va trimite prin posta
Mai multe detalii pe blogul ei personal .

Speram, dragi cititori, ca prin acest interviu v-am demonstrate ca orice lucru care ni se pare pe moment imposibil, poate deveni posibil.
Va doresc multa incredere in voi, imaginatie din belsug si spor la scris. Asteptam multe creatii literare originale care va oglindesc sufletul si caracterul in totalitate.
Kisses,
Echipa FFT

Interviu cu Miku

Read More

miercuri, aprilie 20, 2011

Ne pare rau ca nu am postat mai repede acest anunt, dar vorba aceea " Niciodata nu e prea tarziu ".
" Biblioteca Prăfuită " organizeaza un concurs. Este ultima zi din concursul "Arta face toti banii" si poate mai sunt persoane care inca nu au terminat desenul sau poezia, cei care inca nu au auzit se pot informa dand click pe titlul concursului si se pot inscrie. Pentru mai multe detalii, tot acolo le gasiti.
Mult succes tuturor participantilor!

EDIT
Din nefericire pentru cei care nu au apucat sa isi trimita creatiile, si din fericire pentru cei care au asteptat atat de mult acest moment crucial, va anunt ca sectiunea pentru inscrieri a fost inchisa.
Ceea ce va rugam este sa votati care POEZIE sau DESEN IN CREION va place cel mai mult dand click AICI . Au inceput voturile. Cel mai bun sa castige !

ACTUALIZAT Concurs pe " Biblioteca Prăfuită "

Read More

marți, aprilie 19, 2011

C O N C U R S    T E R M I N A T

Ați auzit bine !
Echipa " Fan-Fic-Twilight " organizează încă un concurs, la care sperăm să participați într-un număr cât mai mare.

Acest concurs este sponsorizat de Libraria Atlas , căreia îi multumim foarte mult.

Vor fi trei câștigători :

- Locul I va câștiga un exemplar din " Tristeti de sucub " scris de Richelle Mead, autoarea seriei " Academia Vampirilor " + gradul maxim de fidelitate al Librăriei Atlas.
- Locurile II și III vor primi fiecare gradul maxim de fidelitate al Librăriei Atlas.
În ce constă acest grad?
Librăria Atlas are o reducere de 5% pentru orice carte și în funcție de cât cumpără lumea, la această reducere se mai adaugă câte 1% la fiecare nivel atins, maximul este de 5 nivele deci 5% în plus. Acești 5% se aplică și cartilor care sunt la promoție. Cu alte cuvinte, cei 3 câștigători vor primi o reducere aditională de 5% la toate prețurile prezente pe site, pe timp nelimitat.

Ce trebuie să faceți pentru a câștiga?
1.Să ne lăsați la acest post până pe 24 aprilie un comentariu de minim 10 rânduri, maxim câte vreți voi, în care să răspundeți la întrebarea ”Care este fic-ul vostru preferat și de ce ? ” ( trebuie să argumentați alegerea făcută, și să ne spuneți ce v-a atras și impresionat în mod special la el, să fie ca un mic review al acelui fic, indiferent dacă este terminat sau în curs de scriere).
2. Să scrieți despre concursul nostru pe blog-ul vostru, sau pe facebook, hi5 ,twitter, etc. pentru a ne ajuta să îl promovăm (trebuie să specificați și link-ul unde se găsesc mai multe informații despre concurs, de pe blogul Fan-Fic-Twilight).

În comentariu, pe lângă review, veți scrie și numele vostru, link-ul fic-ului la care ați făcut review-ul și autorul, link-ul blogului vostru (dacă aveți) , dar și link-ul unde ați scris despre concursul nostru. Încercați să comentați de pe un cont Google, Wordpress. .etc. Comentariile Anonime nu vor participa la votare.
Vă sfătuim să aveți undeva salvat comentariul, în cazul în care va da vreo eroare prima dată să nu pierdeți ce ați scris.

Atenție ! Nu se pot face mai mult de două recenzii la același fic. Dacă participă deja două persoane cu povestea aleasă de voi, nu mai puteți scrie despre ea, trebuie să vă alegeți alta.
Nu aveți voie să vă faceți recenzia propriului fic !

Până în data de 24 aprilie inclusiv vă puteți înscrie. Pe 25 aprilie vom face un post cu recenziile voastre, și un Poll (de această dată de la Polldaddy.com) în care veți putea vota (o singură dată de pe un IP) cele mai interesante răspunsuri.
Votarea va avea loc între 25 -26 aprilie(inclusiv).
Pe 27 vom anunța câștigătorii.


Când vom anunța câștigătorii, vă vom spune și cum veți intra în posesia premiilor.

Multă baftă participanților, și multe mulțumiri SPONSORULUI LIBRĂRIA ATLAS !

Image and video hosting by TinyPic

Concurs " Recenzia unui fan-fic " - concurs terminat

Read More


E.E. a inceput sa scrie " Cantecul inimii "
Rezumat: " Toate fetele din Universitate sunt innebunite dupa playboy-ul Edward Cullen. Ce se intampla cand la inceputul anului scolar apare o noua fata. ? Va reusi sa-i fure inima marelui cuceritor? Dar el va reusi s-o cucereasca? "
Aici gasiti primul capitol.


Diana mi-a trimis mai multe fan ficuri, dorite si ele sa fie citite.
1. "It's my life " -îl traduce singură.
Rezumat: " Eu sunt Bella Swan si viata mea este un dezastru.Tatal meu m-a parasit pentru o alta femeie si mama mea este bolnava.Lucrez la un bar dupa ce scap de la scoala.Dar viata mea s-a schimbat cand l-am intalnit pe Edward Cullen,doctorul care a ajutat-o pe mama mea. "
Aici puteti citi cele 15 capitole scrise.

2. " Jurnalul unei vieţi colorate " - îl scrie cu Ramonix
Rezumat: " Nu ma asteptam deloc ca viata sa ia o astfel de intorsatura. Nu ma asteptam sa se intample ce s-a intamplat. Nu ma asteptam la nimic. Dar intr-un fel ma simteam imuna, si proasta. Incercam degeaba, dar de ce nu imi iesea? Pentru ca eram ceea ce eram: o cersetoare. Pana m-a salvat el! Mda, preferam sa nu…
Intr-un fel, e tot o experienta, o greseala in plus. Dar eu tot Bella sunt, si Bella raman, asta daca nu ma schimba ei intre timp! Cine isi putea imagina ca schimbarea asta imi va aduce dusmani? Sau poate dusmanii mi-au adus aceasta schimbare… Bleah…!”
Bella Swan, o cersetoare, ca toate celalalte, este adoptata de un om bogat si bun, dar aceasta bunatate, ii adduce iubire, dar si ura, pe care nu o cunoscuse niciodata. "

Aici gasiti primele 5 capitole.

3. " O viaţă de înger " - îl scrie singură
Rezumat: " Amintirile sunt cele care ne mai rămân şi împreună cu amintirile vine şi trecutul.Unul pe care vrei cu toată puterea ta să-l uiţi.Însă poţi face asta?De ce te urmăreşte trecutul?Dar ce se întâmplă când moartea te pândeşte? "
Aici puteti citi cele 8 capitole scrise.

4. " Deleted me " - îl traduce cu Maya
Rezumat: " Dupa ce Edward o paraseste pe Bella,ea este scimbata de altcineva.Dupa 100 de ani ei se reintalnesc,dar Bella este schimbata.Il va primi inapoi sau isi va continua viata? "
Fan ficul este terminat si il gasiti aici.

5. " I need you " - îl traduce cu Maya
Rezumat: " Lasa-ma sa-ti explic cum au trecut 150 de ani de cand el m-a parasit pe mine in padure,persoana cea mai importanta din viata mea.Am vrut sa-I spun ceva lui,dar nu am avut sansa.Vroiam sa-i spun ca va fi tata.Credeam ca daca ii spun asta,el va sta,dar inainte sa-i spun,el a plecat.El nu a stiut in ce situatie,doar m-a parasit.Sarcina mea nu a decurs asa cum ar fi trebuit…dezvoltarea copilului a fost mai rapida.Stiam un singur loc unde puteam sa merg si sa cer ajutor.Asa ca mi-am aranjat propia moarte si am plecat spre Italia.Ei au mentionat odata acesti oameni care sunt in familia regala.Volturii m-au ajutat,am stat confortabil si in siguranta in timp ce eu nasteam.Copilul meu s-a nascut,era perfecta si se numeste :Renesmee.Nasterea toate astea nu au fost perfecte.Dupa ce am nascut-o eu muream,dar noroc cu Alec ca m-a salvat la timp.De atunci sunt un vampir.Imi pastrez intrebarea:
-Oare el m-a vrut ? "

De asemenea, acest fan fic este terminat si il gasiti aici.

6. " I will save you " - îl traduce cu Maya
Rezumat: " Tatal Bellei a abuzat de ea si ea incearca sa ascunda asa ceva cat de bine poate,dar cand Cullenii se muta in Forks vor afla secretul ei?Vor incerca sa o salveze? "
Primele 9 capitole le gasiti aici.

7. " The photographer "
Rezumat: " După ce Edward o părăseşte pe Bella ea devine fotograf.Ce se întamplă cand Cullenii apar ca clienţi? "
Cele 21 de capitole le puteti citi aici.

Speram la multi participanti pentru concurs si va urez spor la citit!

Fan Ficuri noi

Read More

luni, aprilie 18, 2011

Organizăm un nou concurs ! Detalii AICI.

Capitolul 15 din ”Si, amo!” tradus de Biia AICI

Capitolele 19 si 20 din ”Dreaming” scris de Miri AICI si AICI

Capitolul 14 din ”Amor a altos niveles” tradus de Stefanik AICI
Tot ea are un anunt important pentru cititorii fic-ului AICI

Capitolul 21 din ”Seduction, Games, and Love” scris de Addicted02 AICI

Capiolul 19 din ”The love is not imposible” scris de Luyzutza AICI

Capitolul 4 din ”Feel the live of the city” scris de Silver AICI

Capitolele 14, 15 si 16 din ”Don't Say You Don't Remember” scris de Theo AICI
, AICI si AICI

Capitolul 8 din ”Love like a drug” scris de Deea07 AICI

Capitolele 25-27 din ”Dream on” scris de Andrimix AICI


Spor la citit!

Krisz

Continuari

Read More

Oferim și un premiu special unuia dintre cei care vor comenta in post-ul care va conține coperțile finaliste ale concursului ”Creează-ți Coperta!” . Fiecare comentariu va primi un număr, în funcție de ordinea in care a fost publicat, iar câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți, cu ajutorul site-ului Random.org
Premiul constă în perechea de cercei din imagine (pentru mărire click pe ea), oferită de GLORY BOX.

Mulțumim sponsorului!
BannerFans.com

Premiu special al Concursului ”Creează-ți Coperta!”

Read More

CONCURS  TERMINAT

Echipa Fan-Fic-Twilight organizează un alt concurs, la care sperăm să participați cât mai mulți.
Premiul va consta în acest frumos Jurnal (click pe scris pentru detalii), realizat de JURNALE HANDMADE.


Despre concurs, pe scurt:

Ce trebuie să faceți?
1. Să ne trimiteți coperta fic-ului/romanului vostru (în curs de scriere sau terminat, nu tradus) , până la data de 25 aprilie pe una din adresele noastre de mail: krisz_fanfic@yahoo.com sau alexya_fanfics@yahoo.com. Se pot înscrie orice fel de lucrări (imagine reprezentativă, grafică, colaj, sau desen), cu condiția să conţină scris Titlul fic-ului/romanului și autorul (Nick-ul sau numele) pe ele, și orientarea să fie Portrait(cum este o copertă normală de carte), nu Landscape .
2. Să scrieți despre concursul nostru pe blog-ul vostru, sau pe facebook, hi5 ,twitter, etc. pentru a ne ajuta să îl promovăm (trebuie să specificați și link-ul unde se găsesc mai multe informații despre concurs, de pe blogul Fan-Fic-Twilight).
Fiecare participant poate participa cu o singură copertă a unui fic.

Mai detaliat:

În perioada 19 aprilie – 25 aprilie (o săptămână) vă așteptăm să ne trimiteți într-un mail cu subiectul ”Pentru Concurs Coperti”, copertele atașate , împreună cu adresa link-ului unde este postat fic-ul + link-ul unde ați postat despre concurs și numele vostru, pe oricare din adresele: krisz_fanfic@yahoo.com sau alexya_fanfics@yahoo.com .

În data de 26 aprilie – Va avea loc o jurizare făcută de noi, adminele blog-ului, împreună cu Arya - absolventă a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică ”Ion Luca Caragiale” din București.
Vom publica intr-un post 3 sau 5 coperti pe care le găsim a fi cele mai bune( in functie de câte primim si cat de interesante sunt).

Jurizarea finală o veți face voi, printr-un comentariu la acel post, care va fi de forma:Coperta + Numărul celei care vă place și doriți să câștige. (exemplu: Coperta 1, Coperta 3, etc) . Câștigă coperta care are cele mai multe comentarii.
Cei care vor comenta au șansa să câștige un Premiu Special (pentru detalii click AICI).

Exemplu ipotetic: În data de 26 aprilie, la post-ul unde sunt afișate copertele finaliste, găsim două comentarii de forma Coperta2, patru comentarii de forma Coperta3, trei comentarii Coperta1. Atunci Coperta3, cu cele mai multe comentarii, va câștiga.
Atenție! Nu vor fi luate in considerare comentariile anonime, acelea vor fi șterse. Nici comentariile doar cu nume, fara un cont, nu le vom primi. De asemenea, nu vor fi acceptate comentariile care nu sunt de simpla formă: Coperta + număr, fără alte cuvinte.
Puteți comenta de pe orice fel de cont (Google, Wordpress, Livejournal, Typepad, AIM).

În data de 28 aprilie vom anunța câștigătorul.

Mult succes participanților, și multe mulțumiri SPONSORULUI ”JURNALE HANDMADE” !

Concurs "Creează-ți coperta!"

Read More