miercuri, aprilie 27, 2011

Câştigători Concurs "Recenzia unui fic"

După cum probabil aţi putut observa, azi noapte la ora 00:00 am oprit votarea la Concurs.

Câştigătorii aleşi de voi sunt :

Premiul I - Anda (54 voturi) - Ea va primi un exemplar din " Tristeti de sucub " scris de Richelle Mead, autoarea seriei " Academia Vampirilor " + gradul maxim de fidelitate al Librăriei Atlas.
Premiul II - Addicted (31 voturi) şi Premiul III - GeorgeliuX( 15 voturi) - vor primi fiecare gradul maxim de fidelitate al Librăriei Atlas.

Cum veţi intra în posesia premiilor ? Iată ce ne-au spus cei de la Librăria Atlas când am stabilit cum se va desfăşura concursul: "Cartea va trimisa la castigator prin posta. Vom suporta noi cheltuielile de transport. Te rog asigura-te ca adresa este corecta. Cand s-a terminat concursul imi dai adresa si trimitem cartea.
Pentru reducere, e nevoie ca cei 3 castigatori sa isi faca cont la noi pe site si sa ne anunte in momentul in care l-au creat. Noi vom face modificarile necesare si de fiecare data cand vor face comanda prin acel cont vor beneficia de aceasta reducere aditionala de 5%. Comenzile se pot face si pentru alte persoane si tot vor beneficia de aceasta reducere. Te rog sa le spui ca este neaparat nevoie sa fie logati in cont pentru a beneficia de reducere si atunci cand sunt logati vor vedea reducerea pe tot site-ul nu doar in cosul de cumparaturi.
".

Vă sfătuiesc să nu vă faceţi încă cont, până nu aflu exact cum îi veţi anunţa că sunteţi unul dintre cei 3 câştigători. Pentru moment o rog pe Anda să îmi trimită un mail la krisz_fanfic@yahoo.com cu datele de contact (nume, adresă, cod poştal) , şi pe ceilalţi doi să-mi trimită un mail cu numele lor, pe care să pot comunica cu ei şi să-i anunţ exact cum trebuie făcut ca să beneficieze de gradul maxim de fidelizare.

Felicitări câştigătorilor, şi tuturor participanţilor !

Multe mulţumiri SPONSORULUI LIBRĂRIA ATLAS !

Image and video hosting by TinyPic

2 comentarii:

  1. Felicitări câştigătorilor, şi tuturor participanţilor !Ma uimiti cu talentul vostru.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!