vineri, octombrie 07, 2011

”Legăminte” de Ally Condie în curând la Editura Litera.

Se pare că editura Litera ne uimește cu o nouă noutate fantasy, de data aceasta este vorba de primul volum din trilogia ”Matched” de Ally Condie. Titlu în română: ”Legăminte”.
”Legăminte” de Ally Condie
În lumea în care trăieşte Cassia, nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Cineva – Societatea – hotărăşte pentru toţi: ce să mănânce, cu ce să se îmbrace, cu cine să se căsătorească sau unde să lucreze. Când Cassia află că cel mai bun prieten al ei îi va fi Pereche, consideră această alegere perfectă. Nu pentru mult timp însă, căci imaginea care-i apare pentru o fracţiune de secundă pe microcardul ce conţine date despre Perechea ei aparţine unui alt băiat... Viaţa ei de până acum, atât de atent rânduită, este complet dată peste cap, iar consecinţele acţiunilor ei nu se lasă mult aşteptate.
Legăminte este prima carte dintr-o trilogie despre riscurile asumate în numele iubirii, despre prietenie, speranţă şi curaj.
 „O poveste de dragoste distopică, scrisă de un suflet de poet... În sfârşit, o minunată lume nouă de care fanii seriilor Amurg sau Jocurile foamei o vor adopta ca fiind a lor.”  Kami Garcia şi Margaret Stohl, autoarele romanului Cronicile Casterilor
Roman publicat în 31 de țări!

Copertele originale din trilogia ”Matched”:
Volumul 1 - Matched
Volumul 2  - Crossed (va apărea pe 1 noiembrie la ei)
Cu siguranță și această trilogie îmi doresc să o citesc. Pare mult prea interesantă! Nu credeți?

4 comentarii:

  1. trebuie sa invatam sa luam propiile noastre decizii, sa facem propiile greseli, din infrangeri inveti, victoriile vin si trec

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu imi doresc sa o citesc ! Dar as vrea sa se faca si un film :D Cred ca va fi interesant ! :O

    RăspundețiȘtergere
  3. ar fi trebuit s pastreze copertile originale, sunt mai frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  4. cum se face ca vreti sa cititi cam toate cartile aparute aici? mda..stiu, si eu vreau :(
    :)) cred ca asta ar fi raiul nostru :)) o eternitate petrecuta printre carti de genu asta :P :))

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!