miercuri, august 10, 2011

Surprizele de miercuri de la Leda (4)


Hello! Nu am fost acasa toata ziua, deci nu am avut cand sa va pun mai devreme surprizele de azi de la Leda, dar mai bine mai tarziu decat niciodata, nu? :-) Iar Alexya va fi plecata cateva zile, deci o sa fiu eu "titulara" pe blog in aceasta perioada.
Acum, sa vedem cu ce vesti ne mai incanta editura Leda! 
I. CAMPANII PROMOŢIONALE ÎN DIVERSE REŢELE DE DISTRIBUŢIE:
1. Din data de 8 august aveţi, până la sfârşitul lunii, o nouă promoţie, chiar pe site-ul editurii, pentru titluri SF/thriller LEDA. Linkul promoţiei, cu titlurile pe care le puteţi cumpăra, este următorul: http://www.ledabooks.ro/promo_august/
2. De pe data de 9 august până pe 22 august se derulează, aşa cum v-am anunţat miercurea trecută, promoţia de urban fantasy la magazinele CORA. Este menţionată şi în catalogul lor, la pagina 17, în colţul din dreapta sus (văd că preţul pe exemplar este chiar mai mic decât v-am spus eu): http://www.cora.ro/index.php?sectiune=002&categorie=x&p=sql_002_00&md=x&smd=0000000038#/16/
3. Şi nu uitaţi de promoţia fantasy de pe Elefant.ro, valabilă până pe 31 august:http://www.elefant.ro/promo/fantasy-zone-36.html.


II. APARIŢII
Din păcate, aici trebuie să vă spun despre o mică întârziere. Volumul al treilea din Micuţele mincinoase, intitulat Perfect, va apărea pe 16 august. Îmi pare rău, dar tipografia, prea prinsă cu ediţiile de chioşc, ne-a anunţat ieri că nu poate livra cărţile mai devreme de această dată.
A, uitam să vă spun! Până la urmă, cei de la BRAVO au acceptat să distribuie TRUEBLOOD/VAMPIRII SUDULUI în ediţie de chioşc împreună cu revista. De fapt, cu revistele (BRAVO şi BRAVO GIRL), ca să poată susţine un ritm săptămânal. Vor începe în septembrie, pe 27 parcă, cu primul volum, Morţi până la apus, si vor continua cu încă trei. Deci contractul e deocamdată pe 4 titluri. După ce vor vedea cum merg vânzările, vor lua o decizie cu privire la prelungirea contractului pentru restul volumelor.


III. SERII NOI
CEL MAI ÎNVIORĂTOR DEBUT DE PARANORMAL ROMANCE AL ANULUI 2010
Seria PARANORMALCY de KIERSTEN WHITE la CORINT JUNIOR
După cum mulţi dintre voi aţi aflat deja, trilogia PARANORMALCY a autoarei Kiersten White este acum în portofoliul Corint Junior, şi va fi publicată începând din această toamnă pe imprintul CORINTeens, alăturându-se altor trilogii de succes, recent publicate sau în derulare: CERCUL SECRET de L.J. Smith şi PROFEŢIILE ORACOLULUI de Catherine Fisher.
Trebuie să vă menţionez că am fost foarte plăcut impresionat de entuziasmul cu care autoarea a anunţat deal-ul cu noi pe propriul blog http://kierstenwrites.blogspot.com/2011/08/bine-bine.html, şi îi mulţumesc Sabinei pentru semnalarea acestui lucru!
Primul volum al trilogiei, Paranormalcy, a apărut în Statele Unite în august 2010, al doilea, Supernaturally, în iulie 2011, iar al treilea, Endlessly, va apărea în 2012. Vom încerca şi la această serie să păstrăm coperţile originale, care mi se par foarte frumoase. Le anexez pentru cei care nu le ştiu.


Personajul principal se numeşte Evie. Este (cum altfel?) o adolescentă care îşi doreşte o viaţă normală, fără să aibă însă parte (spre deliciul vostru, al cititorilor) de aşa ceva. Vă prezint succint primul volum.
Evie a crezut dintotdeauna despre ea însăşi că este o adolescentă normală, deşi unele lucruri te-ar face să gândeşti contrariul: ea lucrează pentru Agenţia Internaţională de Siguranţă Paranormală, fostul ei iubit este silf, se îndrăgosteşte de un formă-schimbător şi este singura persoană care vede ce se află dincolo de farmecul creaturilor paranormale.
Dar ea este pe cale să-şi dea seama că este foarte posibil să se afle în centrul unei fabuloase profeţii întunecate care promite distrugerea tuturor creaturilor paranormale.
Aşa că… adio, normalitate!


* * *
Pe lângă faptul că a devenit New York Times Bestseller, cartea întâi, a seriei, Paranormalcy, este:
  • selecţionată de Publisher’s Weekly, pentru debut remarcabil în 2010
  • selecţionată pentru Junior Library Guild
În plus, e nominalizată la o mulţime de premii şi tradusă în mai multe ţări, printre care în curând va figura şi România.
Despre autoare: KIERSTEN WHITE s-a născut şi a crescut în statul Utah din Statele Unite. După cum mărturiseşte ea însăşi, are un soţ înalt, doi copii mici şi trăieşte în San Diego, California, în apropiere de ocean, ducând o viaţă absolut normală.
Tocmai prea multă normalitate a împins-o către fascinaţia pentru tot ce este paranormal, inclusiv pentru (dar fără să se limiteze la) vampiri, zâne, cultura pop.
Anul trecut, în vară, a vizitat ţara noastră. Mai mult, soţul ei a locuit timp de doi ani în România şi vorbeşte fluent limba română.


O să închei cu o părere foarte simpatică despre Paranormalcy, a unei autoare pe care cu siguranţă o cunoaşteţi: „Un montagne-russe ameţitor. În această poveste am descoperit tot ce speram – îndrăzneală, umor, groază. Atenţie! M-am îndrăgostit!” (Becca Fitzpatrick, autoarea seriei Hush, Hush, bestseller New York Times)

59 de comentarii:

  1. Si eu cred ca m-am indragostit ! De fapt ma indragostesc de fiecare carte care mi se pare interesanta .

    Cat despre Vampirii sudului ... Deabia astept sa vad cum vor fi cartile , fiindca , cum am mai spus , nu funt fana True blood . Dar sper ca aceste carti , vor fi interesante .

    RăspundețiȘtergere
  2. IUHUUUUUUU!!! Deci, de acum inainte o sa am si seria "Vampirii sudului" la mine in biblioteca!!! Krisz, asta da veste buna. Mi-a inseninat intreaga zi...mai ales o asa zi mohorata cum e afara:D
    te pupic:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur atat de mult ca cei de la Leda s-au hotarat sa dea o sansa seriei Vampirii Sudului. Nu o sa regrete, sunt sigura. Abia astept sa apara! Nu le-am citit inca, dar o sa le cumpar. Le-am facut deja loc in biblioteca.:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Ohhh debea astept sa ii conving pe ai mei sa-mi dea bani.M-am indragostit de vampirii sudului si mi se pare asa de interesanta :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Ohhh debea astept sa ii conving pe ai mei sa-mi dea bani.M-am indragostit de vampirii sudului si mi se pare asa de interesanta :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, cum ziceam si mai devreme, parintii sunt problema:)) Sunt total impotriva cartilor fantasy, deci trebuie sa ma descurc pe cont propriu:)). Cum pot si eu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si in cazul "Vampirii Sudului", e bine ca i-am convins pe cei de la Bravo. Urmaresc serialul si sincer imi place. Dar sunt "insetata" dupa carti.:)) Am auzit ca sunt formidabile si ca trebuie citite.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma bucur atat de mult de aparitia seriei "Paranormalcy" la noi, le asteptam de mult timp:))

    RăspundețiȘtergere
  9. WOW,nu imi vine sa cred:x ce de vesti:X ma bucur mult ca o sa apara carti noi si ma bucur si ca,colaborarea cu bravo si leda continua:X

    RăspundețiȘtergere
  10. Apropo,nici eu nu am citit Vampirii Sudului,dar o prietena este innebunita dupa serial si dupa carti;)).Probabil ca o sa imi iau primul volum,sa vad cum este:D

    RăspundețiȘtergere
  11. @Dely: Nici eu nu am citit cartile, dar cineva mi le-a recomandat. Eu zic ca ar trebui sa incerci sa te uiti la serial. E minunat!:X Best Wishes!:)

    RăspundețiȘtergere
  12. Apropo, ador copertile de la "Paranormalcy". Sper sa reuseasca sa le pastreze asa cum sunt.<3

    RăspundețiȘtergere
  13. Abia aștept să apară "Paranormalcy". Și sper să păstreze coperțile, pentru că sunt superbe.

    RăspundețiȘtergere
  14. Paranormalcy suna bine . Imi aduce aminte de seria Fortele raului absolut ! Poate ma insel .

    RăspundețiȘtergere
  15. Supernaturally ar trebui sa fie mai buna decat prima nu ? Ca doar e Super !

    RăspundețiȘtergere
  16. Despre Vampirii sudului , stiam ca am mai auzit de aceasta carte undeva , insa nu stiam unde .

    RăspundețiȘtergere
  17. Clubul mortilor . Pare destul de interesanta .

    RăspundețiȘtergere
  18. Deabia astept seria urmatoare . Desi nici seria asta nu s-a terminat inca .

    RăspundețiȘtergere
  19. Oricum , ma bucur ca revista Bravo da si carti . Sper sa aiba tot acelasi pret ca si celelalte .

    RăspundețiȘtergere
  20. Hei, stephany. "Vampirii Sudului" este o serie, nu doar o carte:)

    RăspundețiȘtergere
  21. Si eu ma bucur ca in sfarsit au acceptat sa adauge alaturi de revista cartile.

    RăspundețiȘtergere
  22. Pardon, deocamdata decat 4 dintre carti.

    RăspundețiȘtergere
  23. Sper sa aiba suficiente vanzari incat sa le vanda si pe restul alaturi de revista. :X

    RăspundețiȘtergere
  24. Ar fi frumos pentru toti iubitorii de colti.;))

    RăspundețiȘtergere
  25. Stiu cum este .Nicioadata nu-ti dau atentie sau ceva de genul intelege-ti voi :))

    RăspundețiȘtergere
  26. Si asta ma enerveaaza ca-ti tin predica cu asa zisele carti scolare :(

    RăspundețiȘtergere
  27. Si imi vine sa ma dau cu capul de pereti de ciuda cu cartile lor tembele.Adevarul e ca fiecare carte are o parte de suflet in ea insa pur si simplu nu-mi plac aste-a scolare n-ai ce face

    RăspundețiȘtergere
  28. App cum spuneam foarte frumos blog-ul .

    RăspundețiȘtergere
  29. nici eu nu am citit vampirii sudului,tocami de aceea ma bucur ca am reusit cu totii sa ii confingem pe cei de la Bravo sa publice cartile

    RăspundețiȘtergere
  30. si la mn la fel ca voi singura problema sunt parintii :)),si faptul ca i-am bagat in faliment cu cartile pe care le vreau :))

    RăspundețiȘtergere
  31. Mda, mai e si faza aia ca adolescentii se sinucid din cauza cartilor cu vampiri=))

    RăspundețiȘtergere
  32. Mi se pare o porcarie, nu cred ca e adevarat!:))

    RăspundețiȘtergere
  33. Mda, si eu, Monica, le vreau din acelasi motiv.

    RăspundețiȘtergere
  34. Nu le-am citit si sunt sigura ca`s foarte bune:D

    RăspundețiȘtergere
  35. Da , ai dreptate Kyky . E o serie nu doar o carte .Graseala mea !

    RăspundețiȘtergere
  36. Nici eu nu cred ca cineva s-ar sinucide din cauza unor carti cu vampiri . Probabil ca aia au probleme mintale

    RăspundețiȘtergere
  37. Acelor nebuni ar trebui sa li se interzica cu desavarsire cartile legate de moarte sau ceva de acest gen . Ar trebui supusi unui tratament special .O carte pe saptamana despre flori si iepurasi ( sau ma rog . Ceva pasnic )
    :))

    RăspundețiȘtergere
  38. Dar eu tot nu am inteles o chestie . Aceste carti vor fi cu revista Bravo sau Bravo girl .
    Sau vor fi cu amanoua ?
    Sau poate un volum la o revista si alt volum la acealalta ? E posibil asa ceva ? Nu cred .

    RăspundețiȘtergere
  39. Scuze ca va tot pun atat de multe intrebari . Nu prea ma prind asa de repede :(

    RăspundețiȘtergere
  40. In plus , la ora asta neuronii mei sunt varza . Nu-mi mai aduc aminte nici ce am mancat la micul-dejun ! :))

    RăspundețiȘtergere
  41. Nu stiu, cred ca cu revista Bravo:D

    RăspundețiȘtergere
  42. Mda, carti cu flori si iepurasi=))
    Si Mos Craciun:))

    RăspundețiȘtergere
  43. Si legati de pat:)) Ma scuzati, intotdeauna am fost sadica>:)

    RăspundețiȘtergere
  44. Oricum, cred ca exista si astfel de oameni..Pacat de ei:(

    RăspundețiȘtergere
  45. Da wow adica sa te sinucizi din asta ? Nu cred .E prea ciudata

    RăspundețiȘtergere
  46. Irina tu sadica?Ultima oara cand am verificat in dictionar sadic este omul caruia ii place sa produca celorlalti durere si tu nu cred ca esti asa :))

    RăspundețiȘtergere
  47. Oricum mi se pare tampit lucrul cu sinucisul desi da exista pers.carti cu iepuri si fluturi cerd ca-i mai dulce ca mierea mult prea dulce Bleah :))

    RăspundețiȘtergere
  48. :)) Asa crezi tu. Intreaba`mi prietenii:))

    RăspundețiȘtergere
  49. Si mai verifica ce inseamna sadic=))

    RăspundețiȘtergere
  50. si am zis ca nu te cred sadica :(

    RăspundețiȘtergere
  51. ia-s intreba dar nus tiu cine sunt :))

    RăspundețiȘtergere
  52. daca-mi faci cunostiinta poate...

    RăspundețiȘtergere
  53. dar sa nu-i rogi tu sa ma minta :)))

    RăspundețiȘtergere
  54. bai eu stiu ce inseamna sadic

    RăspundețiȘtergere
  55. eu ma uit in dictionar :)

    RăspundețiȘtergere
  56. si sunt sigura ca am explicat bine :))

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!