miercuri, aprilie 27, 2011

Câştigători Concurs "Recenzia unui fic"

După cum probabil aţi putut observa, azi noapte la ora 00:00 am oprit votarea la Concurs.

Câştigătorii aleşi de voi sunt :

Premiul I - Anda (54 voturi) - Ea va primi un exemplar din " Tristeti de sucub " scris de Richelle Mead, autoarea seriei " Academia Vampirilor " + gradul maxim de fidelitate al Librăriei Atlas.
Premiul II - Addicted (31 voturi) şi Premiul III - GeorgeliuX( 15 voturi) - vor primi fiecare gradul maxim de fidelitate al Librăriei Atlas.

Cum veţi intra în posesia premiilor ? Iată ce ne-au spus cei de la Librăria Atlas când am stabilit cum se va desfăşura concursul: "Cartea va trimisa la castigator prin posta. Vom suporta noi cheltuielile de transport. Te rog asigura-te ca adresa este corecta. Cand s-a terminat concursul imi dai adresa si trimitem cartea.
Pentru reducere, e nevoie ca cei 3 castigatori sa isi faca cont la noi pe site si sa ne anunte in momentul in care l-au creat. Noi vom face modificarile necesare si de fiecare data cand vor face comanda prin acel cont vor beneficia de aceasta reducere aditionala de 5%. Comenzile se pot face si pentru alte persoane si tot vor beneficia de aceasta reducere. Te rog sa le spui ca este neaparat nevoie sa fie logati in cont pentru a beneficia de reducere si atunci cand sunt logati vor vedea reducerea pe tot site-ul nu doar in cosul de cumparaturi.
".

Vă sfătuiesc să nu vă faceţi încă cont, până nu aflu exact cum îi veţi anunţa că sunteţi unul dintre cei 3 câştigători. Pentru moment o rog pe Anda să îmi trimită un mail la krisz_fanfic@yahoo.com cu datele de contact (nume, adresă, cod poştal) , şi pe ceilalţi doi să-mi trimită un mail cu numele lor, pe care să pot comunica cu ei şi să-i anunţ exact cum trebuie făcut ca să beneficieze de gradul maxim de fidelizare.

Felicitări câştigătorilor, şi tuturor participanţilor !

Multe mulţumiri SPONSORULUI LIBRĂRIA ATLAS !

Image and video hosting by TinyPic

2 comentarii:

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!