duminică, noiembrie 08, 2015

Câștigătorii - Concursul toamnei!


Câştigătorii au fost afişaţi la finalul postării! 

După o perioadă mai lungă, în care am fost prinse în vâltoare vieţii şi am trecut fiecare prin evenimente importante şi unice, iată că revenim mai entuziasmate ca niciodată şi cu o poftă incredibilă de a citi cărţi, de a vorbi despre cărţi, de a respira şi trăi în lumea aceasta magică a cărţilor. Şi da, ştim că tot repetăm în mod convulsiv cuvântul "cărţi", dar ne-a fost atât de dor de ele - ca şi de voi, de altfel, încât nu ne putem abţine. Cărţi. Cărţi. Cărţi. Cărţi. Cărţi. Cărţi. Cărţi. Cărţi. Căăărţi!!
Pentru a sărbători reîntoarcerea noastră, dar şi anotimpul special de acum, unul foarte drag nouă, ne-am gândit să dăm startul unui concurs de toamnă, cu premii frumoase şi aşteptate îndelung de voi. 

Vor exista trei câştigători, iar fiecare va primi una din cărţile de mai jos:

Pentru a vă înscrie, găsiţi instrucţiunile în formularul de mai jos:

Concursul se termină pe 6 noiembrie 2015.
Concurs cu tragere la sorţi.

Mult succes!!

Câștigătorii!

Cu toate că fetele ne-au contactat deja, înainte să anunțăm oficial că au câștigat :)), vom informa pe toți participanții care sunt câștigătoarele și premiile lor:

Andreea Dobre - va primi ”Orașul Sufletelor Pierdute”(Instrumente mortale #5) de Cassandra Clare.
Larisa Ciubotaru - a câștigat ”Răzvrătirea”(Eve #3) de Anna Carey.
Corina Costea -  va primi ”Opal”(Lux #3) de  Jennifer L. Armentrout.

Felicitări câștigătoarelor! Vă rugăm să trimiteți un e-mail pe alexya_fanfics@yahoo.com sau să ne scrieți pe pagina noastră de Facebook datele voastre personale. Dacă doriți să faceți schimb de cărți între voi, puteți să vorbiți prin comentarii, iar după să ne comunicați hotărârea voastră.

Felicitări şi vă mulţumim tuturor pentru participare!

Premiile sunt oferite cu sprijinul sponsorului nostru, Editura Leda. Mulţumim mult!
Image and video hosting by TinyPic


61 de comentarii:

  1. Am învăţat că toamna e frumoasă, că toamna pot fi eu, tu sau oricine altcineva...am învăţat să mă bucur de frumuseţile toamnei pe care ochiul nu le vede, dar inima le simte puternic şi profund <3 ...nu stiu ce carte sa asociez cu toamna....doar Amintiri din copilarie de Ion Creanga imi vine in cap acum :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Asociez cu toamna cartile scrise de autoarea Colleen Hoover pentru ca sunt romantice, impresionante si profunde. Cred ca merg perfect cu starea de toamna.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hering rosu fara mustar de Alan Bradley.

    RăspundețiȘtergere
  4. Petrecerea de Halloween de Agatha Cristie pentru ca deja se apropie Halloweenul :D.

    RăspundețiȘtergere
  5. "Destine la limita" de Katie McGarry deoarece imi place sa citesc toamna,cand ploua, cu un ceai langa mine, o poveste draguta de dragoste.

    RăspundețiȘtergere
  6. Asociat cu toamna carte "Septembrie" de Rosamunde Pilcher, deoarece autoarea descrie foarte bine natura in aceasta carte, natura in plina toamna, cu peisajele ei minunate. De asemenea, asociaza peisajele si fenomenele naturale cu starile sufletesti ale personajelor din carte. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Asociez "Eve" cu toamna deoarece am inceput sa citesc seria intr-o toamna din 2013 si m-a impresionat.chiar,merita. As vrea sa am ocazia de a citi si ultimul volum

    RăspundețiȘtergere
  8. Petrecerea de Halloween de Agatha Cristie pentru ca Hallowenul este toamna.

    RăspundețiȘtergere
  9. Toamna îmi amintește de seria Dispozitive Infernale de Cassandra Clare , deoarece îmi tresteste aceeași atmosferă adâncă din Londra anilor 1880

    RăspundețiȘtergere
  10. Asociez cu toamna "fata din tren" pentru coperta sa și pentru acțiunea din carte care ma face sa ma gandesc la zilele ploioase de toamna.

    RăspundețiȘtergere
  11. Asociez toamna cu Livada cu visini a lui Anton Cehov, pentru finalul acesteia, pentru sentimentul de rece si singuratate cu care ramane personajul central.

    RăspundețiȘtergere
  12. Asxoiez toamna cu "Trei intr-o barca", pentru ca am citit-o in zilele de toamna.

    RăspundețiȘtergere
  13. Traieste senzational! pentru ca vorbeste despre schimbari si despre cum sa ne fie bine cu noi insine.

    RăspundețiȘtergere
  14. Alice Munro - Fugara, Jill Mansell - Greselile Mirandei, Gabriel Osmonde - Alternastere pentru ca copertile acestor carti sunt cat se poate de graitoare daca aruncati o privire.

    RăspundețiȘtergere
  15. Avand in vedere ca debuteaza oarecum cu o petrecere de Halloween, as recomanda "E usor sa te iubesc" de Tammara Webber. Este o lectura usoara si se potriveste foarte bine cu aceasta perioada, mai ales ca cei care mergem inca la scoala, dorim ceva care sa ne relaxeze cand ajungem acasa.

    RăspundețiȘtergere
  16. Cristina Buburuzanu20 octombrie 2015 la 16:30

    Biblia pierduta...s-a vorbit mult despre ea, are culori tomnatice si intentionez sa o citesc curand

    RăspundețiȘtergere
  17. Otrava Perfecta de Amanda Quick, pentru ca eroina cartii e o persoana care lucreaza in botanica, care traieste prin botanica, prin plante, iar eu gasesc ca se potriveste de minune cu peisajele ce sunt acum afara (frunze cazute, pomi aproape goi). In plus, cine nu si-ar dori o poveste de dragoste prin toata aceasta nebunie colorata?

    RăspundețiȘtergere
  18. Cronica pasarii-arc de Haruki Murakami deoarece o parte din actiune se petrece toamna si anotimpul acesta este descris in contextul din Japonia.

    RăspundețiȘtergere
  19. Cismigiu et comp- G. Bajenaru, scoala, aventuri♥

    RăspundețiȘtergere
  20. Ultima vrajitoare din Transilvania:Alexandra pentru ca pur si simplu mi se pare ca intreaga actiune se petrece intr-o atmosfera mai de toamna si pentru ca este si ultimul volum al seriei.O serie superba,o recomand.

    RăspundețiȘtergere
  21. Jocurile foamei, datorita atmosferei triste in perioada jocurilor.

    RăspundețiȘtergere
  22. Prima carte care imi vine in minte cand ma gandesc la toamna, este Fluturi de Irina Binder. Nu am citit inca cartea, desi o am in biblioteca de cateva luni, dar sper ca in acest anotimp (care este toamna) sa o citesc.
    Multumim pentru concurs :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Cand ma gandesc la toamna, ma gandesc la Un veac de singuratate, a lui Gabriel Garcia Marquez, pentru ca intreaga carte este guvernata de ploaie si de tristete, ambele fiind reprezentative pentru toamna.

    RăspundețiȘtergere
  24. ”Rătăcirile fetei nesăbuite” - Mario Vargas Llosa pentru că este o carte tristă, cu un final trist, iar pentru mine toamna este un fel de sfârșit trist al naturii.

    RăspundețiȘtergere
  25. Hering rosu fara mustar de Alan Bradley.

    RăspundețiȘtergere
  26. Asociez cu toamna Sub aceeasi stea de John Green din cauza finalului trist.

    RăspundețiȘtergere
  27. IUbirile croitoresei de Maria Duenas pt toate schimbarile aduse de toamna

    RăspundețiȘtergere
  28. As asocia Toamna cu cartea "Maestrul si Margareta" de Mihail Bulgakov, deoarece este o poveste continua plina de mister si o intreaga explozie de imaginatie, care te face sa vrei sa ploua cu frunzele ruginite de timp ale satirei si ale traditiei care le regasim in aceasta carte si in acest anotimp.

    RăspundețiȘtergere
  29. -Cautand-o pe Alaska -John Green pentru ca toamna este ca un fel de harta a a sufletului ce ramane in suspans... si cam asa o percep eu si apoi vine iarna care simbolizeza moartea . toamna da impresia batranetii

    RăspundețiȘtergere
  30. De cate ori ma gandesc la Toamna o asociez cu cartea "Sub aceeasi stea" - John Green, deoarece este o poveste de dragoste cu final trist, iar toamna pentru mine reprezinta finalul unui ciclu de viata.

    RăspundețiȘtergere
  31. Ioana alexandrescu23 octombrie 2015 la 15:31

    Sub aceeasi stea-john green

    RăspundețiȘtergere
  32. Asociez toamna cu Twilight,una din cărțile mele preferate,întrucât am citit-o in apropierea toamnei si acțiunea de inceput se intampla tot pe parcursul acestui anotimp!

    RăspundețiȘtergere
  33. Lautarescu adriana23 octombrie 2015 la 20:48

    "Septembrie" de Rosamunde Pilcher

    RăspundețiȘtergere
  34. Asociez cartea Anna în veșmânt de sânge de Kendare Black cu toamna datorită atmosferei sinistre din această carte

    RăspundețiȘtergere
  35. Cu toamna asociez Fugara de Alice Munro pentru ca are o coperta in ton cu ceea ce presupune toamna, ideea de frig, singuratate si dezorientare.

    RăspundețiȘtergere
  36. Cartea care o asociez cu toamna este "Spulbera-ma" de Tahereh Mafi pentru ca atmosfera din carte este mohorata si toate elementele tomnatice le gasesc in ea,de exemplu"...copaci goi,plantele pe moarte,un oras ingalbenit,abandonat elementelor naturii,inecandu-se in frunze uscate care se faramiteaza sub picioarele noastre."

    RăspundețiȘtergere
  37. Cartea pe care am citit-o in aceasta toamna si care ma face automat sa o asociez cu acest sezon este Orase de Hartie de John Green dar si Cautand-o pe Alaska. Nu este el John Green unul dintre autorii mei preferati, dar cu siguranta aceste doua lecturi mi-au mers la inima! Ah, sa nu uit de Zi dupa zi de David Levithan!

    RăspundețiȘtergere
  38. Prima carte care imi vine in minte cand ma gandesc la toamna este "Septembrie" de Rosamunde Pilcher , dar si Lorelei de Ionel Teodoreanu.

    RăspundețiȘtergere
  39. Harry Potter pentru ca o citesc acum si pentru ca are o atmosfera mai de Halloween.

    RăspundețiȘtergere
  40. Dragan Andreea-Cristina25 octombrie 2015 la 10:50

    Cartea pe care o asociez cu toamna este Baltagul. Este prima mea carte citita in sensul ca dupa ea n-au mai urmat alte perioade de cateva luni in care sa nu citesc nimic. Si imi amintesc mereu cu bucurie ca mi-a deschis apetitul pentru lectura. Asta a fost intr-o toamna, acum vreo trei ani, intr-o saptamana in care n-am avut acces la internet si mi-am descoperit o pasiune. :))

    RăspundețiȘtergere
  41. As asocia prima carte din seria Fetele Gallagher deoarece personajul principal s a indragostit in acest anotimp.Toamna este un anotimp al dragostei!!!

    RăspundețiȘtergere
  42. Cartea pe care o asociez cu toamna este scrisa de Ann Brashares, pe nume "My Name Is Memory". Am inceput sa o citesc la inceputul acestei toamne, alaturi de un ceai fierbinte si prajituri cu dovleac. Mi-a placut in mod deosebit, si sunt sigura ca o sa-mi amintesc de ea toamna viitoare.

    RăspundețiȘtergere
  43. O carte pe care să o asociez cu toamna, cu septembrie e cumva și o carte care o asociez cu școala și nu mă refer la lista de lecturi obligatorii, ci de lista la " liber" pe care oricine o are în minte. Cireșarii și Micul Prinț ar fi cărțile la care mă gândesc acum.

    RăspundețiȘtergere
  44. Toamna aceasta am citit, impreuna cu o prietena, trilogia Grisha de Leigh Bardugo. Nu cred ca ma face sa ma gandesc automat la toamna dar e o trilogie care mi-a placut, iar buddy readingul ma face sa ma gandesc la toamna. Nu stiu daca are sens ce am spus dar recomand trilogia Grisha. :)

    RăspundețiȘtergere
  45. Petrecerea de Halloween de Agatha Cristie pentru ca este specifica acestei sarbatori care se apropie.

    RăspundețiȘtergere
  46. My Name Is Memory-este scrisa de Ann Brashares

    RăspundețiȘtergere
  47. Cel care ma asteapta-Parinoush Saniee deoarece este o poveste trista, ce te face sa intri in melancolie

    RăspundețiȘtergere
  48. Asociez toamna cu cartea Fluturi de Irina Binder si astept cu nerabdare volumul 3

    RăspundețiȘtergere
  49. As asocia cu toamna cartea Cellei Serghei"":Panza de Paianjen"" ,e o carte pe care o poti savura intr-un decor de toamna, cu miros de mere si gutui coapte .,o carte pe care am citit-o cu mult drag !

    RăspundețiȘtergere
  50. Toamna o asociez cu poeziile lui Bacovia

    RăspundețiȘtergere
  51. As asocia cu toamna seria Dispozitive Infernale de Cassandra Clare,deoarece se petrece intr-un timp indepartat,in epoca victoriana;actiunea din carte fiind ilustrata in nuante cenusii.

    RăspundețiȘtergere
  52. Toamna o asociez cu Toamna Patriarhului a lui Gabriel Garcia Marquez.

    RăspundețiȘtergere
  53. As asocia cu toamna exact lectura pe care o savurez zilele acestea, noutatea din librarii si una dintre cele mai vandute carti in aceasta toamna: Am sa te tin in brate cat vrei tu si inca o secunda, de Ioana Chicet Macoveiciuc, alias Printesa urbana. Pentru ca este despre copii, parenting, pentru ca o citesti cu placere in serile acestea reci, cu un ceai alaturi, si cu ...servetele...pentru ca este bogata, precum toamna, sub toate aspectele. Pentru ca este foarte bine scrisa.
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  54. Una dintre cartile care imi aduc aminte de anotimpul toamna este "Adam si Eva" scrisa de Liviu Rebreanu, poate pentru ca resimt toamna precum un inceput de sfarsit al unei vieti, precum continua reincarnare a personajelor principale din roman.

    RăspundețiȘtergere
  55. Atunci cand am citit romanul "Invitatie la vals" de Mihail Drumes, era dupa inceperea scolii, undeva prin luna octombrie si toamna deja isi etala frumusetea culorilor, mi-a ramas intiparita in memorie, aceasta asociere dintre carte si anotimp.

    RăspundețiȘtergere
  56. Eu sunt nascuta toamna, de altfel un anotimp splendid si prin urmare ce altceva mai frumos este, decat sa citesti volumele seriei Amurg...! :)

    RăspundețiȘtergere
  57. Orice carte scrisa de Henry Miller sau chiar romanul Henry si June de Anais Nin.

    RăspundețiȘtergere
  58. Felicitari castigatorilor! Imi pare rau ca am descoperit abia acum acest frumos blog insa promit ca de acum va voi urmari periodic.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!