sâmbătă, noiembrie 29, 2014

It's beginning to look a lot like Christmas..

Și nu doar pentru că simțim în aer că se apropie sărbătorile, pentru că orașele și magazinele au pus deja decorațiunile și suntem înconjurați de beculețe, ghirlande, brăduți, ci pentru că și editurile au dorit să însufle în inima cititorilor magia Crăciunului! Este vorba despre editura Epica și editura Trei, care au ales să ne facă o surpriză și să publice două titluri drăgălașe ”Dragostea mea mi-a dăruit”, respectiv ”Fulgi de iubire”, numai bune de citit sub brad, în timp ce savurăm o ceașcă de ciocolată caldă. 

”Dragostea mea mi-a dăruit..” de Stephanie Perkings (coordonator al ediției)
12 POVEȘTI ROMANTICE PENTRU SERILE DE IARNĂ

NOPȚILE LUNGI ȘI FRIGUROASE DE IARNĂ SUNT PERFECTE PENTRU A TE ÎNDRĂGOSTI (DIN NOU)

În prima zi de Crăciun, dragostea mea mi-a dăruit… douăsprezece povestiri romantice. Acțiunile lor se petrec în cea mai frumoasă perioadă a anului, cea dintre Crăciun și Anul Nou, fiind învăluite de minunatul spirit al sărbătorilor și de vraja primei iubiri.
Simte magia sărbătorilor alături de aceste extraordinare scrieri ale unora dintre cei mai importanți autori pentru adolescenți și tineri ai momentului.

Holly Black, Ally Carter, Matt de la Pena, Gayle Forman, Jenny Han, David Levithan, Kelly Link, Myra McEntire, Stephanie Perkins, Rainbow Rowell, Laini Taylor, Kiersten White

Ediție coordonată de Stephanie Perkins

”Fulgi de iubire” de John Green, Maureen Johnson şi Lauren Myracle
Ce au în comun o furtună de zăpadă iscată în Ajunul Crăciunului, 14 majorete vesele, un restaurant Waffle House și un tip învelit în folie de aluminiu?

Răspuns: aceste trei povești romantice de Crăciun.

O furtună puternică de zăpadă aduce dragostea în viețile a trei adolescenți: o fată al cărei tren sa înzăpezit, un băiat ce înfruntă viscolul pentru a se întâlni cu prietenii săi, o altă fată cu inima frântă ceși vopsește părul în roz și visează să fie îngerul cuiva.
Trei dintre cei mai cunoscuţi autori americani de literatură pentru adolescenţi – John Green, Maureen Johnson şi Lauren Myracle – şiau unit forţele pentru a scrie povești pline de aventură, umor, romantism şi duioşie, ale căror fire se împletesc inteligent la final, întro carte numai bună de citit la gura sobei.

”În aceste povești tandre, ingenios întrețesute, iubirea plutește printre fulgi de nea, beteală și cadouri de Crăciun!” - School Library Journal

”Umor, romantism și personaje puternice – toate dau forță acestui efort narativ.” - Kirkus Reviews

Care vă face mai mult cu ochiul? Mie ambele! Într-o postare viitoare, mai apropiată de Crăciun, o să vă prezint ce cărți am eu de gând să citesc iarna aceasta. Toate cu tematică, desigur! Să aveți un weekend plăcut!

5 comentarii:

  1. Ador cartile de Craciun ! Cred ca sunt cele mai minunate carti, mai ales cand afara ninge si tu bei ciocolata calda.
    De abia astept sa le cumpar.
    Pupici ♥

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu, Madeline! Cred ca sunt lectura ideala, in ton cu vremea de afara, cu starea pe care o avem.. Mi-am propus anul acesta sa citesc mai multe carti de genul de Craciun, o sa fac o postare sa le prezint, mai incolo.
    Thank you for your comment! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ambele sunt foarte ispititoare! Sper să am ocazia să le citesc iarna aceasta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu as vrea sa mi le iau da nu stiu cu care sa incep prima . Voi pe care ati alege-o?

    RăspundețiȘtergere
  5. Romina, depinde care iti face cu ochiul mai mult. Ambele par foarte faine. Eu as merge mai mult pe Dragostea mea mi-a daruit.. pentru ca are mai multe povesti, are 12, fata de Fulgi de iubire care are doar 3 povesti, dar mai ample.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!