duminică, octombrie 13, 2013

Rezultate concurs de fidelitate Septembrie!

A venit toamna, cu frunze roşiatice, cu melancolie şi tristeţe. Iubesc acest anotimp dar nu suport perioada încărcată, mi-e dor de timpul liber în care mă lăfăiam în vară. Cred că de multe ori mi-am pus întrebarea "Dacă aş putea avea o putere supranaturală, care ar fi aceea?" dar în sfârşit am găsit şi răspunsul: mi-aş dori să pot opri lumea, timpul în loc. Să îngheţ totul şi pe toţi din jurul meu, ca să am răgazul să citesc o carte bună atunci când vreau, să beau o ceaşcă de ceai liniştită şi cu mintea golită de atâtea frământări, sau pur şi simplu să mă holbez la pereţi fără să îmi ciocănească în creier tot felul de deadline-uri şi de lucruri care le am de făcut. Să respir şi să oftez în voie. 
Probabil aţi observat lipsa noastră de activitate de când s-a terminat vacanţa, iar prin asta mă refer mai ales la recenzii, deoarece ele sunt scheletul, baza care construieşte un blog bun, nu tot felul de articole copiate pe care le găseşti peste tot. Nu ştim dacă se va schimba prea curând situaţia, noi sperăm şi încercăm. De aceea am şi luat decizia de a premia doar un câştigător luna aceasta. Deoarece au fost articole puţine, deci şi participanţii au avut mai puţine intervenţii de făcut, iar munca lor să spunem că a fost mai uşoară. 
Câştigătoarea este:

Krisszu95shinnygirl - 63 de comentarii

Premiul tău:
Image and video hosting by TinyPic 
Felicitări! Te rugăm să trimiţi un mail la adresa alexya_fanfics@yahoo.com numele şi adresa completă, codul poştal, nr. de telefon, dar şi titlul cărţii câştigate. Ai la dispoziţie 5 zile să trimiteţi datele, în caz contrar va fi ales câştigător cel/cea de pe locul doi.
Dacă ceilalți participanți doresc să afle câte comentarii au acumulat pe parcursul concursului, trimiteți un mail pe alexya_fanfics@yahoo.com. 

Vă mulţumim tuturor pentru participare, şi mulţumiri şi sponsorului nostru:
BannerFans.com

10 comentarii:

  1. Felicitari si lectura placuta!Sper ca data viitoare sa fiu si eu mai activa.Prima luna de scoala m-a cam dat peste cap :( .

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna,
    Mi-am numarat si eu comentariile,si am 50 de comentarii.Va rog,lamuriti-ma!Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. A fost scris un punctaj gresit. Am modificat in postare. Ne pare rau pentru eroare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari kriss, ai castigat o carte excelenta.
    @Alexya ai primit delicventa juvenila:-) ? Ti-am dat email

    RăspundețiȘtergere
  5. @Alexya buna sper ca ai primit e-mailul meu ;) am trimis datele pe adresa de mai sus cu e-mailul bubblevanillagum@yahoo.com:*
    @Paun Catalina Cezarina Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari kriss si lectura placuta, sa ne spui cum ti s-a parut cartea >:D<

    RăspundețiȘtergere
  7. va multumesc foarte mult, voi reveni cu o parere cu mare drag...sau va voi spune linkul unde se va afla recenzia, mai usor asa

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!