duminică, octombrie 13, 2013

"Salvarea lumii şi alte sporturi extreme"(Maximum Ride #3) de James Patterson în curând la Leda!

Se apropie sfârşitul lumii… sau încă nu?
Max, Fang, Nudge, Iggy, Gasman şi Angel ─ şi, bineînţeles, câinele vorbitor Total ─ au fost capturaţi din nou de către Şcoală. Aceasta însă nu mai e interesată de experienţele făcute pe copii, căci oamenii de ştiinţă au decis că este vremea să îi „retragă” definitiv pe hibrizii umano-aviari, în favoarea unei noi generaţii de mutanţi.
Înscrişi şi ei pe lista de exterminare de către oamenii de ştiinţă care i-au creat, Max şi gaşca ei ─ toţi deţinători de ADN aviar şi aripi funcţionale ─ descoperă că Şcoala este doar o mică parte dintr-o mare corporaţie multinaţională malefică numită Itex, care are ca scop eliminarea a jumătate din populaţia lumii. Doar câţiva au fost aleşi de către Itex pentru a supravieţui, şi aceştia sunt meniţi a crea o utopie pe planeta rămasă mult mai goală.
Când Max realizează însă că a fost creată pentru a salva lumea, ea hotărăşte că a venit momentul să-şi urmeze destinul şi să-şi asume rolul de salvatoare a omenirii ─ să înfrunte, alături de stolul ei, inamicul suprem şi să oprească implementarea Re-Evoluţiei, sinistrul experiment eugenic.
La fel ca şi celelalte două volume anterioare, Salvarea lumi şi alte sporturi extreme este o aventură uluitoare, plină de acţiune, comedie şi dramă, răsturnări de situaţie, întâlniri neaşteptate şi momente neprevăzute, dragoste, descoperiri formidabile şi lupte pe viaţă şi pe moarte. Într-un cuvânt, o lectură fascinantă, ca o cursă într-un montagne-russe, ce te lasă cu răsuflarea tăiată.

„Patterson ştie unde sunt ascunse cele mai tainice temeri ale noastre…  Nimic nu-i poate opri imaginaţia.” ─ New York Times

“Prindeţi-vă centurile: a sosit un nou volum al acestei aventuri palpitante… Plin de nerv şi captivant… fanii îl vor devora pe nerăsuflate.” ─ KLIATT

„Capitole scurte, pline de acţiune, al căror sfârşit îţi taie mereu răsuflarea; răsturnări de situaţie pe fiecare pagină… Adrenalină din belşug.” ─ Kirkus

„…menită a deveni o lucrare clasică. Când tensionată, când amuzantă… o carte excelentă şi bine gândită.” ─ Charleston Gazette-Mail

Cartea are 416 pagini, formatul 13×20 cm, ediţia este cartonată, cu supracopertă, şi preţul de listă 39,90 lei. La precomandă beneficiaţi de 25% reducere şi transport gratuit.

3 comentarii:

  1. Eu inca nu mi-am luat volumul doi. Asta pentru ca nu am gasit-o, cred ca o sa mai astept putin.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici macar nu am citit primele doua volume, asa ca aceasta mai are de asteptat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pare draguta, insa nu ma atrage suficient de mult ca sa o comand :D

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!