miercuri, iulie 31, 2013

We Love (26)

Ce vă pot spune? Am terminat aseară de văzut sezonul 4 din The Vampire Diaries(nu ştiu cum am rezistat atât timp fără el) şi încă plutesc.. Minunat a fost!

30 de comentarii:

  1. Mie mi s-a parut cam tras de par pe alocuri....

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nici macar n-am urmarit serialul... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. De 3 sezoane tot astept sa se intample ceva intre Damon si Elena, asa ca nu prea am dat importanta mare actiunii. Pentru mine a avut destule rasturnari de situatie, dezvaluiri, etc, eu sunt multumita.

    Andreea, pacat ca nu il urmaresti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Aww ştiam eu că finalul face milioane! Iubesc secvenţa asta :X Aşa de cuteeee <3 Dar ai văzut finalul final? Am rămas :O Ce o să se întâmple oare cu ea?:-? Adică am citit câteva spoilere, dar nu sunt mulţumită vreau mai multe detalii!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu ma bucur mult ca Elena a redevenit Elena,iar cand vad ochii aia imensi,superbi, ma topesc:)) :">

    RăspundețiȘtergere
  6. Stefana, la cine te referi ca nu stii ce va pati? La Katherine? La final eu am ramas socata din cauza adevaratei fete a lui Silas. Nu am citit spoilere si nici nu vreau. Pentru ca am vazut abia acum sezonul 4, am tot dat pe net de spoilere care mi-au mai rapit din farmecul vizionarii serialului. Stiam de dinainte de niste lucruri socante care se vor intampla si cand le-am vazut si eu nu am mai fost asa impresionata.

    Delii..stiu. Ma temeam ca Elena va incepe iar la final cu eternul "I love Stefan, it will always be him" bullshit, dar ma bucur ca in sfarsit i-a venit mintea la cap!

    RăspundețiȘtergere
  7. Da la ea mă refeream! Sper să aibă un rol mare în următorul sezon 8->
    Hmm faza cu Silas de la final sincer nu mi-a plăcut, mă aşteptam la ceva mai uau. Adică nu a fost foarte credibilă:-?? Puţin trasă de păr aş cam zice eu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu sunt inca in ceata in legatura cu adevarata fata a lui Silas, adica, am vazut finalul, dar...am multe "de ce"-uri.

    RăspundețiȘtergere
  9. Krisz,si pe mine a ajuns sa ma enerveze toata chestia asta cu "stefan,my real love".Damon a demonstrat ca o iubeste neconditional.
    Dar am citit Jurnalele lui Stefan si am ajuns sa il admir enorm.Mult mai mult decat in serial.
    ^_^
    Insa Damon este preferatul meu:">

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu nu puteam sa rezist nici macar pana acasa, norocul meu e ca vinerea aveam tic si ma uitam la episod la scoala, imediat ce aparea :)) Tin minte ca profa trecea pe langa mine si imi arunca priviri dubioase, desi, eu inca cred ca era team Stefan si se ofusca la scenele marca Delena :))

    @Delii, si eu ma bucur ca Elena a redevenit ea insasi dar doar pentru ca asta inseamna ca si sentimentele sale pentru Damon au facut la fel. Sincer mie imi placea de Elena cea rea :) Cu toate ca nimeni nu se comparat cu Kat ;)

    Dar ce-i aici, toata lumea e team Damon? :)) Saracul Stefan, nu-i nimeni care sa ii tina spatele? Dar ce vorbesc, la cat am asteptat sa dispara din peisaj pentru ca Delena sa domine, prefer sa il tin acolo imobilizat sub ape :))
    Jos cu el, fetelor! :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Ok, sezonul 5 va fi mai ciudat avand in vedere relatia tensionata dintre actorii Nina si Ian. deci nu stiu cat Delena vom vedea. Din cate am inteles sezonul 5 va fi ultimul ..dar nu e nimic sigur deocamdata doar zvonuri, vom vedea cat o va duce spinn oful originali.Oricum eu iubesc serialul acesta si sper sa fie super, plus ca faza finala a fost oarecum prea evidenta, eu cred ca fata reala a lui silas nu e stefan .E ceva ascuns ..

    RăspundețiȘtergere
  12. Pff... Eu am ramas in urma cu acest serial. Cu mult. Am ramas blocata la sezonul 2. Pur si simplu nu m-am mai putut uita. Acum citesc cartile din serie si pana acum nu sunt impresionata. Deloc. De-acum incolo,pentru ca am ceva timp liber, sper sa termin cu TVD serialul. Si sa ma uit din nou in octombrie,cred. Oricum,m-ai bucurat. Am fost team Delena since...forever :)))

    RăspundețiȘtergere
  13. @krisszu95shinnygirl: nu stiu ce sa zic de Nina, dar Ian e un profesionist, cred ca va fi genial in continuare, indiferent de tensiunile dintre ei. In plus, indiferent ce s-ar intampla intre ei, nu se schimba scenariul pentru ei, adica sa fie mai putine scene Delena. Au semnat un contract si vor juca ce scrie in scenariu.

    RăspundețiȘtergere
  14. @Krisszu, si eu sunt la fel de intrigata de sezonul 5. Din cate am auzit s-au certat destul de rau si mi-e tare frica ca exact acum cand personajele lor sunt impreuna ei nu se vor putea ridica la inaltimea asteptarilor.

    RăspundețiȘtergere
  15. Am vizionat doar 10 episoade din sezonul al 4-lea, deci mai am!!! imi pare rau ca s-a desparit Nina de Ian....nu vreau sa fie schimbate scenele din cauza lor.....punandu-ma insa in locul lor:)) probabil ca este destul de greu, ganditi-va sa filmati langa cel alaturi de care ati impartit totul:D, si sa mimati fericirea in serial! un actor bun trebuie neapart sa reuseasca! citeam odata un interviu al unui actor roman care spunea ca aflase de moartea mamei cu 5 minute inainte de a intra pe scena- la teatru unde este extrem de greu, daca la filmari se mai taie se mai repeta se mai fac duble merge, la teatru este totul sau nimic, ori arunca toti huidueli si parasesc sala, si biletele nu se mai vand, ori faci un spectacol de exceptie! ei bine tipul a spus ca a reusit fiindca interpreta un rol intr-o scena de comedie de-a lui Caragiale cred...sa scoata numai rasete si aplauze din partea publicului spectator, si totusi....moartea mamei era ceva grav....Deci o despartire intre iubiti mai ales cu posibilitatea de a filma scene de nu stiu cate ori, nu cred ca va fi chiar atat de greu!
    Ati citit trilogia Cincizeci de umbre? am auzit ca la casting a fost chemat si Ian Somerhalder, dar in final s-au decis asupra lui Robert Pattison?! serios? am acasa toata seria Amurg-carti si filme, mi-a placut mult, mi-a placut si cartea si filmul Apa pentru elefanti si celelate filme in care a mai jucat Robert Remember me parca si la Bel Ami nu m-am uitat inca, dar pe bune ca nu are ce sa caute in rolul lui Christian Grey, tipul acela e descris cu alte trasaturi in carte care nu i se potrivesc deloc lui Robert!

    RăspundețiȘtergere
  16. In privinta Elenei din serial pot sa spun ca ma enerveaza pentru faptul ca penduleaza si ii zapaceste pe acesti doi indragostiti de ea! DAR eu am impresia ca in realitate lucrurile stau la fel:D:D: ca Nina este la fel si in realitate, ieri daca nu ma insel am auzit ca se desparte Paul Wesley de sotia sa asa ca sa nu va mirati cand veti descoperii un nou cuplu in realitate Nina-Paul!:)) si uite asa povestea se transforma in realitate, mai au ca cei doi actori sa afle ca sunt frati:))
    Cartile le-ati incercat?! mie mi-e teama sa le incerc, am inteles ca trebuie sa incep cu Jurnalele lui Stefan apoi cu Jurnalele vampirilor propriu-zise, dar am inteles ca povestea din carti difera de cea din serial, iar acest lucru imi displaceeeeeee, de aceea nu vreau sa le citesc inca...
    SCUZE DIN NOU PENTRU FRAGMENTARE DAR NU IMI PERMITE SA PUBLIC CU ATATEA CARACTERE...
    si la final va las un link catre o melodie superba PAIN-cantata de THREE DAYS GRACE:)) este cam emo:)) eu nu simpatizez astfel de melodii dar asta chiar imi placesid e doua luni e tonul meu de apel, dar imi place si pentru ca est realizat un funmade pentru trilogia Cincizeci de umbre cu secvente taiate dintr-un videoclip unde a filmat Ian Somerhalder!
    http://www.youtube.com/watch?v=zhvakbHUCx8 ENJOY IT!

    RăspundețiȘtergere
  17. @Paun Catalina Alexandra : Eu am citit primele două volume din Jurnalele Vampirilor. Încă n-am citit niciun Jurnal de-al lui Ştefan. Şi da, cărţile sunt mai diferite de serial. Sinceră să fiu, serialul bate cartea, dar asta e părerea mea :D

    RăspundețiȘtergere
  18. Tocmai fiindca bate cartea nu veau sa fiu dezamagita....imi place mult serialul

    RăspundețiȘtergere
  19. Inca nu stiu la ce episod am ramas, vplay-ul e de vina. Ma bazam ca o sa mai fie "cand ma intorc la el". Dar m-a dezamagit. Nu am citit decat primele trei volume ale seriei, dar serialul il iubesc.

    RăspundețiȘtergere
  20. @Krisszu, nu cred asa ceva, din cate stiu au semnat contract pentru 6-7 sezoane.
    @Paun Catalina, am citit primul volum din FS. Nu cred!! Stiam ca a fost chemat si favorit e Alex, dar Robert? Nu are fata de asa carte! Eu inca cred ca cel mai potrivit pentru Grey e Matt Boomer.
    Eu am citit toata seria JV pana la vol 8, de unde nu mai are farmec, si JS primele 3, le am si pe restul dar nu pot sa ma fortez sa le citesc.

    RăspundețiȘtergere
  21. @ Ramona ..pai nu ma gandeam ca nu ar fi profesionisti, dar imi imaginam relatia putin mai tensionata dintre cei doi.
    @ lexyL.vOR FI OK, SPER.

    RăspundețiȘtergere
  22. Am inteles ca s-au despartit, si Nina a fost distrusa, care a fost motivul?
    Abia astept sa vad cat de distant vor juca in urmatoarele episoade.

    RăspundețiȘtergere
  23. Relatia cu Ian o impiedica sa experimenteze lucrurile specifice varstei. Desi mi se pare o totala tampenie, din moment ce Ian nu e un bosorog ca sa zici ca i-ar interzice sa faca anumite lucruri s-au nu i s-ar putea altura. Nu inteleg cum o femeie poate refuza un tip asa cum e Ian: frumos atat pe exterior cat si pe interior.
    Sau, mai stii, asta e doar o fatada si in realitate e un nenorocit alcoolic....?

    RăspundețiȘtergere
  24. Lexy: Sper ca nu e un nenorocit. =))
    Eu am inteles ca relatia lor a fost de fatada si ca Ian a inselat-o, sau ceva de genu...

    RăspundețiȘtergere
  25. Am terminat sezonul 4 din TVD in mai, atunci cand a aparut si ultimul episod si am ramas ceva gen: " ce se intampla aici oameni buni?" Cred ca acest sezon a avut atatea momente critice si rasturnari de situatie incat a depasit recordul pentru cel mai mare suspans intr-un serial. Mai intai a fost transformarea Elenei in vampiras, dupa aceea vanatorii de vampirii si toata tarasenia aia cu Connor, in final Elena nu a putut suporta latura de vampir si i s-au oprit emotiile, am avut parte si de legatura de supunere, momente cu Stefan, momente cu Damon, am vazut-o si pe Rebekah prietenoasa si pe Klaus putin mai potolit in ceea ce priveste viitoare victime, a murit si Jeremy, s-a intamplat ce s-a intamplat si cu Bonnie si cate alte momente de gen.
    Cred ca a fost cel mai bun sezon si totul se datoreaza faptului ca Elena nu a mai trebuit sa fie salvata de n ori de fratii Salvatore. Deja ma saturasem de scenariul: Elena e incapatana, face ceva, iar iubaretii ei vampiri sar in ajutor. Este adevarat ca Elena cu umanitatea oprita, nu este Elena, dar sa recunoastem: faptul ca a ucis cu sange rece este un scenariu mult mai bun decat atunci cand era neajutorata.
    A fost un sezon bun si pentru faptul ca a revenit Katherine. O fi cinica, criminala, cu grave probleme la mansarda, dar e un personaj elementar si mie imi place mai mult de ea decat de Elena. Chiar imi pare rau de faptul ca Elijah si valorile lui morale nu au mai acceptat-o, dar Kath merita cineva pe masura.
    Si sa nu uitam de ceva ce am asteptat de muulta vreme: cateva momente Klaroline. Nu o fi fost sarutul pe care il asteptam la final de sezon, dar a fost ceva. Replica lui Klaus a fost pur si simplu geniala. "El e prima ta iubire, eu intentionez sa fiu ultima." Sa fim seriosi...cat de dragut este asta?? Pur si simplu adorabil. Imi pare rau de faptul ca nu vom mai avea parte de astfel de momente, dar poate The Originals si TVD isi vor mai intersecta drumurile.
    Oricum astept cu nerabdare sezonul 5 si mai ales sa o vad pe Katherine ca om. Saraca...se va simti la fel de neajutorata ca Elena. Insa ma gandesc la o chestie: deci Katherine a luat leacul si a redevenit om, dar nu poate sa moara cu sange de vampir in organism si sa se transforme din nou?
    Poate ca da. Ar fi trist sa fie om pentru totdeauna.

    RăspundețiȘtergere
  26. Vaaai:| sper sa fie cele 6-7 sezoane promise. Am auzit un zvon si niste poze cu alti actori care ar putea sa le ia locul la Ian si Nina. Ar fi o mare tampenie si oricum,nu cred ca este adevarat zvonul,ar fi prea de tot...

    RăspundețiȘtergere
  27. The Vampire Diaries este unul dintre serialele mele preferate.Sezonul 4 a fost genial,mai ales partea cu Damon si Elena de la sfarsit,dar si cea cu Klaus si Caroline care sper sa ramana impreuna. <3

    RăspundețiȘtergere
  28. Din nou,The Vampire Diaries.Poate ar trebui sa ma uit?

    RăspundețiȘtergere
  29. Cu siguranta.Damon si Elena fac tot serialul.Si poveste lor de dragoste incalcita.

    RăspundețiȘtergere
  30. @Andreea T, exact! Tin mai mult cu Damon, Stefan e mult prea, meh...

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!