vineri, iulie 19, 2013

Quote Line (189)

10 comentarii:

  1. Ce tare e gifu'! Leighton Meester a avut mereu alura aia de eleganţă, plus citatul care se potriveşte cu atitudinea :>

    RăspundețiȘtergere
  2. Determinata, fata, ce pot zice. Am si eu momente din astea, dar imi trec repede.:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Blair este un personaj memorabil si o admir pentru caracterul sau. Intotdeauna a avut niste replici de luat in seama. Imi este un dor nebun de ea si de celelalte personaje din GG. Niciodata nu cred ca voi mai gasi niste personaje care sa denote atata eleganta si rafinament si sa aibe niste vieti atat de tumultoase.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ah, nimic nu se compara cu o replica clasica a la Blair Waldorf :)
    Inca imi este ciuda ca nu am reusit sa fac rost de primele volume sin seria Gossip Girl. Mi-ar fi placut sa o pot compara pe Blair din carte cu cea din serial.

    RăspundețiȘtergere
  5. Până acum nu am văzut serialul Gossip Girl pentru simplul motiv că nu am citit cărţile şi vreau să citesc cărţile mai întâi. Dar văd aici că toată lumea laudă serialul,deci o să mă încumet să-l văd şi eu :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu as dori sa citesc cartile, dar nu am avut norocul de a gasi primele volume. Am cautat pe fiecare site cunoscut de mine cu privire la aceste carti, dar fara niciun succes. Poate intr-o buna zi voi reusi sa am intreaga colectie Gossip Girl. Mi-ar face placere sa fac comparatia dintre Blair cea televiazata si Blair cea din carte. In opinia mea, acest personaj, fie el real sau nu, este prea epic pentru a nu fi luat in seama. Iti e imposibil sa o uiti tocmai pe ea.

    RăspundețiȘtergere
  7. NU am reusit sa urmaresc serialul, numarul de episoade era prea mare si ma cam intimida :)).

    RăspundețiȘtergere
  8. @Apy, e altfel atunci cand urmaresti mai de la inceput :) acum daca ar fi sa ma apuc din nou de el, si eu m-as speria :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Da, chiar ca sunt multe episoade...

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!