marți, aprilie 30, 2013

Update! - Filmul realizat după romanul "The Fault in Our Stars": - Personajele principale!

Au fost aleşi actorii care vor da viaţă personajelor principale ale filmului făcut după bestseller-ul "The Fault in Our Stars" de John Green! Ei sunt:

Hazel Grace Lancaster - Shailene Woodley

Update! - De Joshua sunt doar speculaţii, încă nu a fost confirmat că el a primit rolul. Am văzut incompletă ştirea şi am înteles greşit. Aşa că puteţi să aruncaţi cu roşii virtuale în mine, le merit :( Însă până apare filmul va mai dura, dar până atunci ne putem bucura cu toţii de carte, aşa că nu uitaţi să o cumpăraţi când apare! 
Mulţumesc mult Shauki pentru sesizare!!

Augustus Waters - Joshua Anthony Brand 

Cum vi se par? Tipa e cea care va fi Tris în Divergent. Eu nu ştiu dacă se potrivesc sau nu, pentru că nu am citit încă romanul, dar cu siguranţă o voi face şi voi vedea şi filmul! În caz că aţi uitat, cartea va apărea în luna mai la editura TREI:

6 comentarii:

  1. Unde scrie de Joshua Brand? Adica de unde ai luat stirea? Fiindca eu am cautat, dar nu am gasit nicio sursa (oficiala sau neoficiala), ci doar speculatii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce interesant! Nu știam că se lucrează la un film. Abia aștept să apară cartea și la noi. <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Shauki! Eu am vazut asa stirea aseara http://www.ibtimes.co.in/articles_slideshows/457965/20130417/the-fault-in-our-stars-movie-casting-joshua-anthony-brand-as-augustus-waters-photos.htm nu am vazut ca este si un articol alaturat ei în care scrie că se speculează doar ca el va juca. Cand am vazut scris mare pe International Bussines Times doar "The Fault in Our Stars' Movie Casting: Joshua Anthony Brand as Augustus Waters" nu am stat sa mai verific si din alte surse, desi asa trebuia. Entuziasmul si oboseala de aseara si-au spus cuvantul in eroarea mea si imi cer mii de scuze!! :(

    P.S: Tu pe cine l-ai vedea ca Augustus? Ce actor ar fi mai bun? Si de Shailene ce zici, e potrivita pentru rol? Nu cred ca exista o persoana mai potrivita decat tine sa ne spuna parerea lui. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. N-am scris un comentariu pana acum fiindca nu citisem cartea. Azi dimineata am terminat-o si...sincer, nu vreau sa ecranizeze cartea. M-am marcat atat de tare incat nu vreau sa fie ecranizata aiurea. Simt ca o sa fie omise multe detalii si nu sunt convinsa ca s-au nascut inca actorii potriviti pentru aceste personaje.

    RăspundețiȘtergere
  5. Krisz, nu stiu daca vor exista vreodata doi actori potriviti pentru aceste roluri. Desigur, s-ar putea ca actorii pe care ii vor alege sa aduca ceva frumos, dar cartea mereu bate filmul, orice-ar fi. Personajele din SUB ACEEASI STEA sunt mult prea... complexe. Dificil de interpretat.
    Insa exista un filmulet facut de Mainstay Productions care mi-a placut enorm de mult. Filmuletul e facut dupa o scena speciala din carte, cu tipa care administraza site-ul Pagetopremiere.com, Kimmy West, si cu un actor care a jucat in multe productii Mainstay, James Gaisford. Iti recomand acest filmulet DUPA ce citesti cartea. :) http://pagetopremiere.com/2012/11/the-fault-in-our-stars-augustus-hazel-short-film-by-mainstaypro/
    Drept sa-ti spun, n-am vazut niciun film cu Shailene, asa ca nu ma pot pronunta, insa la fizic sa spunem ca aduce cat de cat cu Hazel pe care mi-am imaginat-o eu. Sunt si eu curios cine il va interpreta pe Augustus. Deocamdata, pentru mine, James Gaisford e Augustus-ul perfect.

    RăspundețiȘtergere
  6. the fault in our stars e pe lista mea de TBR :D de-abia astept

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!