duminică, martie 10, 2013

Music for our souls (48) - Soundtrack + secvențe noi din filmul ”Roșu de rubin”!

De când am văzut trailerul filmului ”Rubinrot” (care a fost realizat după cartea ”Roșu de rubin” de Kerstin Gier) am fost complet fascinată de piesa de la sfârșit, și acum că a apărut și clipul oficial al ei, vă las să o ascultați mai jos. A! Are și secvențe noi din film clipul, unele care nu apar în trailerul acestuia:

Sofia de la Torre - Faster
”It's gotta be faster, faster
Harder, harder
A better version of me
Gotta be crazy, sexy
Louder, edgy
A bigger version of me
So here's something we can all dance to
I'll sing about the beat to make us all move
It's gotta be faster, faster
Harder, harder
But you don't know what it means.”

Și dacă tot am adus vorba de asta, trebuie să vă spun că am terminat de citit trilogia și e genială, a ajuns printre preferatele mele! O să fac și recenzii celor două volume, unde o să spun pe larg impresiile mele. Apropo, filmul apare pe 14 martie (abia îl aștept!) așa că vă las mai jos și trailerul lui cu subtitrare în engleză:
Ce părere aveți de clip, piesă și trailer?

9 comentarii:

  1. Aww! Abia aştept filmuuul! Şi ultima scenă din videoclip probabil a fost filmată special pentru el, nu ţin minte ca în cartea 1 ei să vi mers la vreun bal la şcoală :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ori e filmata special pentru clip, ori o sa apara si in film ca ceva in plus. E posibil sa mai fi adaugat sau schimbat ceva la el fata de carte, cum e de obicei. Oricum, m-am uitat de vreo 3-4 ori la clip, sunt fermecata de secvente, abia astept filmul. Actorii sunt asa frumosi si bine alesi, si se vede ca e un film bun!

    RăspundețiȘtergere
  3. Recenzia celor două volume? Parcă era trilogie...
    Interesant. :) Aștept să apară!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ah, ce dragut! Si mie imi placuse tare mult melodia asta cand am auzit-o in trailer!
    Atat de tare sper sa apara filmul si in cinematografele de la noi! Sau cel putin sa apara rapid o subtitrare, indiferent ca e in engleza sau romana, doar sa pot intelege si eu ceva :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Anca, primul volum l-am citit mai demult, i-am facut si recenzie, o gasesti pe blog. Ma refeream la cele doua volume pe care nu le citisem pana acum, respectiv 2 si 3 :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Daa Roxtao..stiu, arata asa dragut totul! Ard de nerabdare sa vad filmul, toate secventele vazute si trailerul imi dau senzatia ca va fi foarte frumos si bine realizat <3

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt atat de fericita ca ecranizeaza cartea si chiar imi pare intr-un film de zile mari. Aseara am citit prima carte si sper pna vineri sa citesc si cele doua parti. Sunt complet fascinata de eroi! Deci imi place tot tot :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma bucur mult ca iti place, vero! Eu m-am indragostit de trilogie incepand cu volumul doi!

    RăspundețiȘtergere
  9. Am gasit filmul online, in rusa, dar merge [desi nu stiu o boaba din rusa:)))] si e filmat in sala de cinema. Cei care au citit cartea le vine usor sa inteleaga ce si cum se intampla! :)

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!