luni, martie 11, 2013

"Orașul îngerilor căzuți" (Instrumente mortale #4) de Cassandra Clare

Dragoste. Sânge. Trădare. Răzbunare. Miza este mai mare ca niciodată în Oraşul Îngerilor Căzuţi!
Războiul s-a terminat, iar Clary Fray se întoarce la New York, entuziasmată de planurile sale de viitor.
Dar totul are un preţ…
În sfârşit, vânătorii de umbre fac pace cu locuitorii din Lumea de Jos. Clary se antrenează să devină vânător de umbre şi să-şi folosească puterea unică. Mama ei se căsătoreşte cu iubirea vieţii sale. Şi, mai important decât orice, Clary poate spune despre Jace că este iubitul ei.
Dar…
Cineva ucide vânători de umbre, iscând tensiuni între vânătorii de umbre şi locuitorii din Lumea de Jos, ceea ce ar putea duce la un al doilea sângeros război. Simon, cel mai bun prieten al lui Clary, nu o poate ajuta – mama lui tocmai a aflat despre el că este vampir, iar Simon este nevoit să plece de acasă. Când Jace începe să se îndepărteze de Clary fără să-i explice acesteia de ce o face, tânăra se vede forţată să investigheze adâncurile unor mistere care, odată desluşite, îi revelează un coşmar cum nu se poate mai groaznic: ea însăşi a pus în mişcare un lanţ de evenimente în urma cărora i-ar putea pierde pe toţi cei pe care-i iubeşte.
Inclusiv pe Jace… 

„În cartea a patra îşi fac apariţia numeroase personaje familiare, inclusiv câteva din romanul Îngerul mecanic. Suspansul din final îi va face pe fanii seriei Instrumente mortale să-şi dorească cu nerăbdare o continuare!”- Booklist

Cartea are 384 pagini, formatul 15×23 cm, ediţia este cartonată, cu supracopertă,iar preţul de listă 54,90 RON. La precomandă beneficiaţi de 25% reducere şi transport gratuit.   

Puteți vizualiza aici trailerul oficial al cărţii:

NU RATAŢI PRIMELE VOLUME DIN SERIA INSTRUMENTE MORTALE:

NU RATAŢI DISPOZITIVE INFERNALE, SERIA CARE ANTICIPEAZĂ AVENTURILE DIN INSTRUMENTE MORTALE
Pentru a afla mai multe despre seriile Instrumente mortale şi Dispozitive infernale vizitaţi mortalinstruments.com şi infernaldevices.com

NEW YORK TIMES BESTSELLER
USA Today Bestseller – Wall Street Journal Bestseller – Publishers Weekly Bestseller
Serie tradusă în peste 30 de limbi
În curând un film artistic produs de Sony Pictures Entertainment, Constantin Film Production şi Unique Features, şi avându-i în distribuţie pe Lilly Collins (Oglindă, oglinjoarăRomeo şi Julieta) şi Jamie Campbell Bower (AmurgHarry Potter).

Puteţi vizualiza aici trailerul filmului, care va avea lansarea oficială în august 2013:

2 comentarii:

  1. Eu cred ca o sa-mi cumpar cartea in engleza. Asa le-am luat si pe primele 3 si cand vazusem o carte tradusa in romana am zis nu multmuesc. Suna atat de bine in engleza. Momentan cartea ma astepata pe e-reader,dar mai astept pana ma apuc de ea. Cat despre filmul City of Bones mie nu mi se parea prea stralucitor daca analizez mai atent. Sper doar sa nu traga prea in jos cartile pentru cei care inca nu le-au citit si nu stiu cum sunt.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am doar o intrebare,cand apar si filmele bazate pe informatiile din carti? Prima parte"Orasul Oaselor" ma captivat foarte tare,desigur pot citi cartile si sa-mi imaginez eu actiunile dar as vrea sa vad cum ar putea interpreta altii actiunile,si prin altii ma refer la actorii care au jucat si in prima parte,si-au facut bn treaba si eu as plati oricat sa vad la cinema urmatoarele parti,daca cineva stie ceva,lasati mesaj plzz :*

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!