marți, martie 05, 2013

”Foamea” (Dispăruți#2) de Michael Grant la RAO + Reducere 35% la cărți!

A apărut următorul volum din seria distopică ”Dispăruți”, știu că mulți l-ați așteptat. Surpriza constă în faptul că au schimbat coperta originală.Au trecut trei luni de când toţi cei sub 15 ani au rămas captivi sub cupola cunoscută drept FAYZ. Trei luni de când toţi adulţii au dispărut. 
Dispăruţi. 
Mâncarea s-a terminat de mai multe săptămâni. Toată lumea e înfometată, dar nimeni nu vrea să se gândească la o soluţie. Şi în fiecare zi tot mai mulţi copii evoluează, dezvoltă talente supranaturale care îi separă de copiii fără puteri. 
Tensiunea creşte şi haosul coboară asupra oraşului. Fiecare copil trebuie să şi poarte singur de grijă şi toţi cei buni devin răi. 
Dar peste toate astea ameninţă o problemă mult mai mare. Întunericul, o creatură sinistră care a trăit îngropată adânc în pământ, începe să-i cheme pe unii adolescenţi din FAYZ. Să-i cheme, să-i îndrume, să-i manipuleze.
Întunericul s-a trezit.
Şi îi este foame.


Și o promoție valabilă în această săptămână:
Image and video hosting by TinyPic

5 comentarii:

 1. Eu nu am citit primul volum și prefer să aștept să apară și al treilea. :) Sunt sigură că e o serie superbă!

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu acum citesc primul volum ;;)

  RăspundețiȘtergere
 3. Mi-a placut primu, deabia astept sa citesc continuarea.. dar nu-mi place deloc coperta. Era frumoasa cea originala.

  RăspundețiȘtergere
 4. Heii :3
  Are cineva idee cine sunt pe coperta? Pe coperta originala sunt Caine si Diana, dar sunt foarte diferiti de cei de pe coperta asta. Eu nu mii imaginez asa pe cei doi. Si aveti idee cand apare volumul 4?

  RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!