joi, ianuarie 24, 2013

Music for our souls (46)

M-am gândit să mai împărtășesc cu voi ce piese am mai ascultat în ultima vreme. E vorba de două piese pe care probabil unii le știți, dar pentru mine sunt speciale pentru că îmi amintesc de niște cărți. Despre ce melodii vorbesc?

1. De fiecare dată când ascult piesa de mai jos mă gândesc la Elena din ”Lună Plină”, sau la cărțile cu vârcolaci, mai ales. Mi se pare specială piesa, aparte, iar timbrul cântăreții cred că e unic. În plus, clipul m-a întristat, mi se pare tragică povestea lui:

David Guetta - She Wolf (Falling To Pieces) ft. Sia
”You loved me and I froze in time
Hungry for that flesh of mine
But I can't compete with the she-wolf, who has brought me to my knees
What do you see in those yellow eyes?
'Cause I'm falling to pieces”

2. Piesa următoare e extrem de frumoasă, și mă duce imediat cu gândul la Katniss Everdeen din ”Jocurile Foamei”..că doar era e ”the girl on fire”, nu?

Alicia Keys  - Girl On Fire
”She's just a girl, and she's on fire
Hotter than a fantasy, longer like a highway
She's living in a world, and it's on fire
Feeling the catastrophe, but she knows she can fly away”

Cam atât dragii mei. Vă pup!

3 comentarii:

  1. Ador ambele melodii, le ascult mereu :3
    Sia faca treaba buna cu David Guetta ;;)

    RăspundețiȘtergere
  2. she wolw este o melodie superba:* ..imi place foarte mult videoclipul si ritmul melodii putin ciudat dar pe mine ma linisteste

    RăspundețiȘtergere
  3. Prima e genială! Mă face să mă gândesc mereu la cărţile cu vârcolaci. Şi a doua... păi să ştii că nu m-am gândit la Hunger Games, dar acum că ai spus tu parcă ai dreptate:-? şi sigur nu o să-mi mai pot scoate melodia din cap :))

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!