joi, octombrie 04, 2012

Warner..please "Destroy Me" + Quick Giveaway!

A apărut!! În sfârşiit! Nu aveţi idee de când aştept să citesc minunăţia aceasta de nuvelă, dar ştiţi deja cât de înnebunite suntem ambele după romanul distopic "Spulberă-mă" de Tahereh Mafi. Motivul bucuriei mele nemărginite? Am făcut rost de nuvela "Destroy Me", scrisă din perspectiva lui Warner. Oh, da! I really, really heart him. Ştiu că mă consideraţi nebună, dar mi-a plăcut extrem de mult de el, chiar dacă e personajul negativ, the bad guy..bla bla. E foarte tare, e deosebit de orice tipologie de personaje, şi da, ard de nerăbdare să citesc ceva scris dpdv al lui. Şi de Adam mi-a plăcut, e aşa sweet, dar parcă Warner..ce-i al lui e pus deoparte :D. 
Ca să înţelegeţi de ce mă agit, o să vă las mai întâi traducerea făcută de mine a descrierii acestei nuvele, pentru că nu cred că am postat-o până acum:

"Destroy Me" (Shatter Me #1.5) de Tahereh Mafi
Perfectă pentru fanii „Spulberă-mă” care aşteaptă cu disperare lansarea volumului doi, „Unravel Me”, această nuvelă în format digital este ca o punte de legătură între cele două romane, de data aceasta din perspectiva personajului negativ pe care toţi „iubim să îl urâm”, Warner, liderul arţăgos al Sectorului 45.
În „Spulberă-mă” de Tahereh Mafi, Juliette a scăpat  de Restauraţie seducându-l pe Warner - şi apoi trăgându-i un glonte în umăr. Dar ce va învăţa în „Destroy Me”, e că de Warner nu se poate scăpa atât de uşor..
Întors la  bază şi recuperându-se după rana aproape fatală, Warner trebuie să facă tot ce îi stă în putere să păstreze soldaţii lui în alertă şi să suprime orice urmă de revoltă în sector.  Mai obsedat de Juliette ca niciodată, prioritatea lui e să o găsească, să o aducă înapoi, şi să se debaraseze de Adam şi Kenji, cei doi trădători care au ajutat-o să evadeze. Dar când tatăl lui Warner, Conducătorul Suprem al Restauraţiei, vine să corecteze greşelile fiului, este clar că acesta are planuri mult mai diferite pentru Juliette. Planuri pe care Warner nu le poate permite.

Cu acţiunea având loc după „Spulberă-mă” şi înainte de următorul volum, „ Unravel Me”, „Destroy Me” este o nuvelă povestită din punctul de vedere a lui Warner, liderul din Sectorul 45.

Şi ştiţi ce? Mi-am uitat Kindle-ul acasă (ştiu, cât de idioată să fiu ? sau nebună?), dar în toată graba în care am plecat duminica trecută, cu bagaje, cu tot, în întârziere, l-am lăsat singurel pe raftul de deasupra patului, fără să îmi dau seama. Până mâine seară când mă întorc acasă, ca să îl recuperez, simt că e o eternitate.
I need it. Now. Warner waits for me.
Nu cred că o să am răbdare până mâine, şi o să citesc varianta PDF a cărţii pe calculator, pentru că mor de curiozitate. Am I insane? Nu. Chit că ştiu că o să mă obosească, sau nu o să mă pot concentra foarte bine, trebuie să îi descopăr o parte din poveste ACUM. După o să am timp să recitesc pe Kindle şi să selectez şi nişte citate. 

P.S 1. Quick Giveaway: Nu ştiu dacă editura Leda o să publice şi această nuvelă la noi, având pagini puţine, aşa că sunt dispusă să trimit la maxim 5 persoane care lasă un comentariu aici o copie în engleză în format pdf, epub sau mobi.. your choice. Nu la mai multe, ca să nu abuzez. Primele 5 persoane, mai exact.
UPDATE! O sa fac o excepţie şi o sa va trimit tuturor celor care aţi lăsat comm până acum. Cei care nu mi-aţi lasat mailurile, astept sa mi le spunei la krisz_fanfic@yahoo.com ca să vă trimit e-book-ul. 

P.S. 2. Mâine vă trimit tuturor care mi-aţi dat mailurile cărţile din seria Heist Society. :)

Gata cu vorbăria..So, Warner, tonight you are mine! Arr!

17 comentarii:

  1. Eu vreau eu vreau:X
    Ador "Spulbera-ma" si TREBUIE sa citesc si aceasta nuvela:X
    mail: e.lenacostea@yahoo.com

    m.

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu vreau mail meu este aripi_de_vis19@yahoo.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar m-ai facut curioasa:)

    psihotic.pill@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  4. NU particip! am si eu Destroy me si vreau sa marturisesc ca m-am indragostit de Warner!
    imi pare rau pentru ca i-am trimit numai ganduri negre cand am citit Spulbera-ma :|
    abia astept vol 2 !!! sper ca Leda sa-l bulbica extra repede :)
    felicitari castigatoarelor! o sa va super placa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu vreau! my_yy97@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu cred ca mai e valabil, caci sunt deja 5 dar...vreau si eu daca se mai poate...
    Allexandra_lacramioara@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce am ratat :-s Altă dată. Oricum sunt sigură că e o lectură genială.

    RăspundețiȘtergere
  8. O sa fac o exceptie si o sa va trimit tuturor celor 8 care ati lasat comm pana acum. Cei care nu mi-ati lasat mailurile, astept sa mi le spuneti la krisz_fanfic@yahoo.com.

    RăspundețiȘtergere
  9. Data viitoare sper sa fiu mai rapida. :-<

    RăspundețiȘtergere
  10. Ododod si eu vreaaau :o3
    dizzy.clouds@yahoo.com ,daca se mai poate :-< :o3

    RăspundețiȘtergere
  11. Oh.:| Am ratat. Mai trimiti? As vrea si eu mult de tot Destroy me.:X

    RăspundețiȘtergere
  12. Ah ce idioata sunt !!! :(( Ca de obicei, intarziata :(
    Poate data viitoare ! :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Ohhh, iubesc "Shatter me! " stiu ca am cam intarziat cu coment-ul, insa chiar mi-o doresc! Daca se mai poate, trimite-mi si mie la madison97madi@yahoo.com

    Multumesc multu mult mult!

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna. Tocmai am terminat de citit Destroy me și chiar e genială:x Îl ador pe Warner.
    Aș vrea să vă rog să-mi permiteți să preiau și eu descrierea tradusă, cu precizarea sursei, desigur:)

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!