marți, august 14, 2012

Promoție super la librăria Libris

Image and video hosting by TinyPic

11 comentarii:

  1. Sună interesant. N-am făcut niciodată comandă de la librăria Libris online:-?, dar am luat câte ceva de la librăriile Libris de la mine din Iaşi :D

    RăspundețiȘtergere
  2. E o idee buna, insa nu cred ca voi comanda carti momentan (am depasit recordul in luna iulie [12 carti] si am ramas fara bani)

    RăspundețiȘtergere
  3. Desi imi place mult mai mult sa dau comanda de carti direct de la editura respectiva, Elefant si Libris mi-au atras mereu atentia cu reduceri, promotii, oferte foarte foarte interesante. Asta e una dintre ele. De asemenea, apreciez mult Libris pentru tot ce fac ca " sustinatori" ai bloggaritului :)).

    RăspundețiȘtergere
  4. Super idee,este bine ca din cand in cand editurile dau si coduri de reducere:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cand imi place libraria Libris online..tot timpul are cate o reducere la ceva

    RăspundețiȘtergere
  6. Intotdeauna sunt reduceri la libraria Libris...cea mai tare librarie:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Am ratat oferta... Mereu cand sunt eu plecata in vacanta apar oferte bune..Nu-i corect

    RăspundețiȘtergere
  8. exact asa mi se intampla si mie:)) dra oricum..nu ochisem nimic la libris

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am cumparat pana acum de la libris,dar,reducerile astea ma tenteaza.Umblu la pusculita si vad ce-mi ajunge sa cumpar;)))

    RăspundețiȘtergere
  10. Libris au mereu reduceri interesante.Daca as avea buget nelimitat,as comanda mai mereu de la ei.Sper sa mai fie vreo oferta cu transport gratuit<3

    RăspundețiȘtergere
  11. andreea, si eu as face la fel :)) pentru carti ar trebui sa avem buget nelimitat tot timpul...caci toate promotiile astea tari sunt ca un drog, ne fac sa zicem " vreau astaaa, si e la reducere :))"

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!