vineri, august 10, 2012

Update! Personajele din "Twilight" în viziunea lui Stephenie Meyer + Surpriză !

Cred că orice scriitor are în minte o schiţă a personajelor sale, atunci când scrie o carte. La fel de atentă ca o mamă, autoarea va avea grijă de fiecare detaliu. Aşa a fost şi în cazul lui Stephenie Meyer, scriitoarea noastră dragă, şi atât de iubită. V-aţi întrebat vreodată cum arătau personajele noastre preferate din seria "Twilight" în mintea lui Stephenie, înainte de a fi aleşi actorii? Eu m-am întrebat de foarte multe ori, şi iată că într-un final am aflat răspunsul. 
Mai jos veţi găsi desene ale personajelor, şi actorii aleşi pentru a le da viaţă. Vă invit la un scurt exerciţiu..acela de a-i compara, şi a ne spune care actor s-a potrivit cu viziunea scriitoarei şi care nu, în ce cazuri cel din desen e mai potrivit decât actorul, şi viceversa. Toate desenele au fost luate  din cartea "The Twilight Saga: The Official Illustrated Guide" de Stephenie Meyer, care a apărut în format harcover pe 12 aprilie 2012. *Update* Am postat şi poza lui Renesmee, o uitasem. 
Deci, cum vi se par? Ce diferenţe observaţi?

Şi, nu în ultimul rând, am o surpriză pentru voi. Mai jos veţi găsi ghidul ilustrat Twilight, din care veţi afla o grămadă de lucruri interesante. De unde s-a inspirat Stephanie, soundtrack-ul ales pentru anumite scene, fişe de autor pentru toate personajele, detalii, noutăţi, o mulţime de lucruri pe care nu le ştiţi despre fenomenul Twilight, şi cum a luat el fiinţă. Cei de la Rao au spus că vor publica cândva acest ghid, dar nu ştiu ce să mai cred. Eu mi-l doresc foarte mult, cred că orice fan adevărat Twilight trebuie să-l citească!
Stephenie Meyer - Twilight Saga - Official Illustrated Guide Vă pup!!

9 comentarii:

  1. imi place mult de Edward si Rose,alice mi se pare cam rautacioasa,Bella vampir e nemaipomenita
    nu mai pot,sa vina mai repede premiera!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu abia astept ultimul film !
    Sincer nu ma asteptam ca unele personaje sa nu prea semene cu ce isi imagina Stephenie . Cel putin Jacob , Angela , Laurent si James , nu mi se par ca se aseamana prea mult cu desenele . Dar ceilalti actori parca au fost facuti pentru acele roluri :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiu, o sa par rautacioasa dar Bella imaginata si Kristen nu se potrivesc. Mai ales la cat de rau a jucat ea acest rol. Jessica e diferita, Emmett, Angela si Jacob. Si eu abia astept ultimul film. Pacat ca nu e Nessie desenata. Chiar sunt curioasa. Apropo a-ti citit ca finalul filmului e diferit de cel din carte???

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte tare!! Unii actori par scosi din imaginatia autoarei. Chiar se aseamana. Despre surpriza ce pot zice inafara de un mare ,, Multumim". Abia astept ultimul film.

    RăspundețiȘtergere
  5. E si nessie desenata, am uitat eu sa o pun. AM facut acum un update.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi se pare ca se potrivesc super! Imi doresc si eu cartea :( :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne cat de mult seamana unii actori cu cei desenati de autoare!

    RăspundețiȘtergere
  8. Edward cel desenat mi se pare ca seamana cel mai mult cu Edward (actorul).

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!