marți, august 14, 2012

"Dacă ți-aș spune că te iubesc, ar trebui să te omor"(Fetele Gallagher #1) de Ally Carter ─ din 21 august împreună cu revista Bravo Girl

NU RATAŢI ACEASTĂ SERIE SUPER ANTRENANTĂ! – disponibilă din luna august numai cu revista Bravo Girl.

Un thriller romantic, plin de aventuri, suspans şi, nu în ultimul rând, umor 
New York Times Bestseller

FACEŢI CUNOŞTINŢĂ CU COLEGIUL GALLAGHER… UN SOI DE HOGWARTS PENTRU SUPERSPIOANE!
Cammie Morgan are cincisprezece ani şi este elevă la Colegiul Gallagher pentru Tinere Excepţionale, o şcoală de fete tipică ─ evident, tipică dacă la orice şcoală s-ar preda arte marţiale avansate la ora de Educaţie fizică, cunoştinţe despre cele mai noi arme ale războiului chimic la orele de Ştiinţe, iar elevele ar primi distincţii pentru spargerea codurilor CIA la orele de Informatică. Deşi pretinde că este o şcoală pentru genii, Colegiul Gallagher este de fapt o şcoală pentru superspioane, unde se învaţă 14 limbi străine, Decriptare, Cultură şi Asimilare şi Operaţiuni sub Acoperire (Op-Acop, cu fabulosul Joe Solomon).
Necazurile lui Cammie încep când îl cunoaşte pe Josh, un băiat din partea locului care habar nu are ce e ea de fapt. Iar pentru a-şi păstra secretele şi pentru a părea o fată obişnuită, Cammie trebuie să mintă, ceea ce duce la situaţii amuzante; căci, deşi ea poate să-i asculte convorbirile telefonice, să se infiltreze în calculatorul lui ca un hacker sau să-l urmărească prin oraş cu iscusinţa unui adevărat James Bond, adevărul e că nu ştie cum să se descurce într-o relaţie cu cineva care nu trebuie să afle niciodată adevărul despre ea.
Inteligent scrisă, plină de umor şi antrenantă, povestea e la fel de interesantă ca orice misiune Op-Acop (gândiţi-vă la o combinaţie Mission: Impossible şi Harry Potter cu o eroină în rolul principal – sau, poate, Îngerii lui Charlie în variantă adolescentină!).

ALLY CARTER, pe adevăratul ei nume Sarah Leigh Fogleman, s-a născut în 1974 în Oklahoma.
A urmat cursurile Universităţii de Stat din Oklahoma şi ale Universităţii Cornell.
Prima ei carte a fost un roman chick lit, Cheating at Solitaire (2005), a cărui continuare, Learning to Play Gin, a apărut în 2006. Tot în 2006 a fost publicat şi primul ei roman pentru adolescenţi, Dacă ţi-aş spune că te iubesc, ar trebui să te omor, cel dintâi volum din seria Fetele Gallagher, ce are ca subiect aventurile dintr-o şcoală de spioane, Colegiul Gallagher.
O altă serie pentru adolescenţi, din care au apărut deja trei volume, se numeşte Heist Society şi are în centrul ei o afacere de familie specializată în… furturi.
Cărţile lui Ally Carter au fost publicate în peste douăzeci de ţări, apărând pe listele de bestselleruri ale New York Times, USA Today, Wall Street Journal, precum şi Barnes and Noble, IndieBound şi Bookscan.
Pentru mai multe informaţii despre autoare şi cărţile ei, accesaţi site-ul www.allycarter.com.

9 comentarii:

 1. O şcoală pentru superspioane? Sună interesant, aş vrea să îmi iau cărţile, dar în perioada aceea plec cu ai mei şi nu ştiu dacă reuşesc să-i conving. Dacă nu sunt mai mult de 4 poate îi conving să mi-o ia:-s Adică voi fi fetiţă cuminte şi toate alea :))

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu cred ca o cumpar.Nu vreau sa regret cum am facut la Ashleys :))

  RăspundețiȘtergere
 3. Cu siguranta o cumpar! Am asteptat-o atat de mult!
  Pare foarte interesanta, nu am mai citit pana acum carti cu spioni-adolescenti.

  RăspundețiȘtergere
 4. Exact cum vorbeam odata cu krisz :)) Cartile astea sunt bune de filme, nici prea prea, nici foarte foarte, sunt amuzante si , sa recunoastem, foarte interesante. Pentru seria asta voi pune bani deoparte :)

  RăspundețiȘtergere
 5. nici nu am cum s-o ratez:)deabea astept

  RăspundețiȘtergere
 6. Am cumparat cartea. Chiar am citit mai mult de jumatate. E draguta. O lectura frumoasa ca de sfarsit de vara :D

  RăspundețiȘtergere
 7. cartea este absolut superba.O lectura foarte usoara si super amuzanta,dintr singurele carti la carea la unele parti chicoteam;;)

  RăspundețiȘtergere
 8. lulu, deja-mi pare rau ca nu mi-am cumparat-o...dar sper sa le pot achizitiona pe toate de la Bookfest. In general, cartile aparute cu Bravo sunt carti usoare, amuzante, cartile inceputului adolescentei...:D Sunt carti superbe, stiu :D

  RăspundețiȘtergere
 9. postati toata cartea va rog :)vreu s-o citesc...

  RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!