joi, iulie 12, 2012

We love (12)

Probabil majoritatea ştiţi veştile despre filmul "Oraşul Oaselor"..ce actori au mai fost aleşi, etc, dacă nu, oricum o să fac o postare pe larg cu asta. Ce vreau să vă arăt acum e acest poster făcut de un fan, care mi se pare foarte tare! Şi da, el e tipul care îl va interpreta pe Simon! Cum vi se pare?

11 comentarii:

  1. Un singur lucru am de zis in legatura cu actorii alesi, perfecti, mai putin Jace. Nu e cum mi-l imaginam. :(

    RăspundețiȘtergere
  2. @Michikit Cum ti-l imaginai tu? Sunt curioasa :). Eu am citit cartea dupa ce a fost ales actorul pentru Jace, deci il aveam pe el in minte deja si nu am mai apucat sa mi-l imaginez eu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu sunt sigura ca aveam vreun actor in minte, dar Jace este descris de atatea ori prin ochii lui Clary incat speram sa fie ales un actor care sa iasa in evidenta mai mult decat Jamie Campbell. Mi-ar fi placut Alex Pettyfer, totusi (nu ca m-as fi gandit eu la el, dar era preferatul majoritatii si imi place actorul :P).
    In fine, o sa ma uit la filme indiferent de ce actori or sa fie distribiuti pentru ca o sa ma obisnuiesc cu ei. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu-mi prea place simon fiindca nu-l stiu pe actor...dar daca o sa joace bine,o sa-mi convina:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Aceste 3 personaje sunt foarte frumoase. Inspira senzualitate si mister. Pentru mine sunt perfecte.

    RăspundețiȘtergere
  6. Off, ce rau imi pare ca nu am citit inca Orasul Oaselor.

    RăspundețiȘtergere
  7. mie imi plac actorii. toti cei alesi pana acum. initial si eu il vedeam in rolul lui jace pe alex pettyfer, dar ulterior alegerii lui campbell bower pentru rol, l-am vazut pe acesta din urma in "anonymous" si mi-a placut foarte mult, moment in care am ajus la concluzia ca jace nu trebuie sa fie frumos in sensul general de plictisitor al cuvantului, ci trebuie (dupa parerea mea) sa fie carismatic, iar campbell bower mie mi se pare ca indeplineste aceasta conditie. mentionez ca eu am citit primele 4 volume ale seriei si sunt un fan declarat al acesteia. zilele astea sper sa apuc sa citesc si volumul 5. :D abia astept filmul, dar mai presus de toate abia astept volumul 6. :D

    RăspundețiȘtergere
  8. La inceput si eu am fost cam dezamagita de actorul ales pentru rolul Jace, poate pentru ca autoarea il descria drept foarte frumos (frumos spre superb :)) ), iar Jamie e dragut si cam atat. Totusi, mi-a placut mult de el in New Moon. Poate a fost datorita machiajului, dar arata chiar hot. Tin minte ca prima data cand am vazut o imagine cu el in New Moon, m-am gandit ca asa mi-l imaginam pe Eric Northman cand am citit primul volum din VS.
    Imi place mult de actrita aleasa pentru rolul Clary inca de cand am vazut-o in Abduction, iar baiatul care va juca rolul Simon e destul de dragut (eu nu prea il plac pe Simon in carti...bine, nu l-am suportat deloc in volumul 2).
    Abia astept lansarea City of Bones :).

    RăspundețiȘtergere
  9. Aceasta este una dintre seriile mele preferate. Nu stiam de film. Acum am aflat :)) Mai bine mai tarziu decat niciodata! Posterul este dragut :X De actori prefer sa nu zic nimic inafara faptului ca nu mi se pare potrivit cel care interpreteaza rolul lui Jace. Nici nu vreau sa incep :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Sinceră să fiu, mi-i imaginam pe Simon şi pe Jace cu totul altfel. Cred că în trailer-ul ăsta sunt actorii perfecţi: http://www.youtube.com/watch?v=iGmAEBJUUcA&list=FLmWCId3bSZX6OuIKEGoTtjA&index=2&feature=plpp_video
    Vă pup :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Am citit si eu "Orasul oaselor", desi nu m-a inpresionat semnificativ. Abia astept filmul, sunt foarte curioasa.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!