vineri, iulie 20, 2012

"Răspântii"(Legăminte #2) de Ally Condie în curând la Litera!

Ce pot spune? Deşi nu mi-a plăcut atât de mult primul volum, "Legăminte", cum m-am aşteptat că o să o facă, totuşi a fost poetic şi sensibil. Şi sunt curioasă ce se întâmplă cu Ky şi Cassia mai departe. Îmi place mult coperta volumului doi, "Răspântii", e mai frumoasă decât prima, părerea mea.

În căutarea unui viitor care s-ar putea să nu existe şi obligată să decidă alături de cine vrea să trăiască, Cassia călătoreşte în Provinciile Exterioare, pe urmele lui Ky – răpit de către Societate şi trimis la moarte sigură –, doar ca să descopere că el a evadat, lăsând însă mai multe indicii.
Căutarea aceasta o face să pună la îndoială tot ce are mai scump chiar atunci când descoperă sclipirile unei alte vieţi dincolo de graniţă. Dar când Cassia este aproape sigură de viitorul ei alături de Ky, o invitaţie de a se alătura revoltei, o trădare neaşteptată şi o vizită-surpriză din partea lui Xander – care ar putea deţine cheia Rebeliunii şi a inimii Cassiei – schimbă din nou cursul jocului.
La marginea Societăţii, acolo unde răspântiile îngreunează drumul, nimic nu este aşa cum te-ai aştepta să fie.

„Cea mai tare serie pentru adolescenți după Jocurile foamei.”
      Entertainment Weekly
Coperta originală:
Trailerul cărţii:
Aţi citit primul volum din serie? Cum vi s-a părut?

7 comentarii:

  1. Super:x Întâmplarea face că tocmai am terminat acum vreo oră primul volum din serie:)) Nici pentru mine nu a fost așa cum mă așteptam, dar mi-a plăcut. Puțin mai multă acțiune dacă ar fi avut, ar fi fost mult mai bine. Totuși și eu aștept vol 2 și asta doar pentru Ky :x

    RăspundețiȘtergere
  2. Legaminte este una dintre seriile pe care vreau sa le citesc. Din descrieri se pare ca volumul 2 este mai interesant. Abia astept sa o citesc. Coperta e mult mai draguta decat cea a primului volum.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am citit primul volum, dar se afla pe lista mea!
    Ai dreptate, e mult mai frumoasa coperta volumului doi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Off, era mai frumoasa coperta originala!!

    Oricum, trebuie sa-mi iau si eu seria asta ( mereu spun asta...).

    RăspundețiȘtergere
  5. sunt superbe ambele coperti. din pacate nu am citit primul volum insa mi-ar placea. :| dar bugetul nu imi permite. mai ales ca plec in vacanta in strainatate. o sa imi cumpar carti cand incepe scoala... poate atunci reusesc sa economisesc bani. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Hmmm, nu stiu ce sa zic. Nu am citit "Legaminte" deoarece nu am avut posibilitatea. Voi ce ziceti, merita?

    RăspundețiȘtergere
  7. Nici eu nu am citit-o,dar cred ca mi-ar placea.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!