luni, iunie 11, 2012

Precomandă “Verde de Smarald” de Kerstin Gier!

Click pe titlu pentru a precomanda!

Ce faci când ţi-a fost frântă inima? Corect: vorbeşti la telefon cu cea mai bună prietenă, mănânci ciocolată şi te bălăceşti săptămâni la rândul în propria-ţi nefericire. Mai prost e că, împotriva voinţei ei, Gwendolyn are nevoie de toată energia pentru cu totul şi cu totul altfel de lucruri: de exemplu, pentru a supravieţui. Căci iţele încâlcite de dubiosul Conte de Saint- Germain în trecut ajung să ţeasă şi în prezent o pânză primejdioasă. Pentru a descifra secretul, Gwendolyn şi Gideon – lăsând la o parte chinurile iubirii – trebuie nu numai să danseze împreună menuet la un bal tumultuos din secolul al XVII-lea, ci şi să se arunce cu capul înainte în tot felul de aventuri...
Un montagne-russe al sentimentelor, traversând secolele: aventurile lui Gideon şi ale lui Gwen, grandios puse în scenă de autoarea Kerstin Gier, în cartea a treia a seriei Culorile dragostei. Atât de frumoasă, încât sigur te vei îndrăgosti de ea!

5 comentarii:

 1. DADADADA!!!!!!....de cat o astept:X..super vestea.. mor de nerabdare sa vad cum continua totul ma lasat cam in aer sfarsitul volumului 2:D

  RăspundețiȘtergere
 2. nu am citit volumele 1,2,dar mereu m-a atras destul de mult ca sa mi-o doresc :P

  RăspundețiȘtergere
 3. Woow, eu vreau de mult timp seria, dar n-am reusit pana acum s-o iau. Oricum, nu ma las pana nu mi-o cumpar :D

  RăspundețiȘtergere
 4. merita!!...eu i-am convins si pe cei de la biblioteca sa ia primele 2 vol:D..au inebunit si colegele mele dupa serie:))

  RăspundețiȘtergere
 5. Ce tare! Ma bucur ca a aparut in sfarsit :D

  RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!