miercuri, iunie 13, 2012

The magic of words (47)

Citatele sunt din ”Mai las-o moale cu fantomele” de Megan Crewe. Sper să vă placă :) !

“Morții, poate fiindcă nu mai au nimic de pierdut, sunt întotdeauna sinceri.”

”Danielle zâmbea.
- O singură dată i-a fost de ajuns să mă vadă pe mine și n-a mai privit înapoi. Ea poate să-i aibă pe toți ceilalți pe care-i vrea. Dar cel mai dulce diintre toți e al meu.
Sigur că da. Atât de dulce, încât până mâine-dimineață s-ar putea să-l mănânce Sharon de tot.”

”Amintindu-mi de toate astea, iritată, am simțit un junghi gândindu-mă la Tim. De ce trebuia să i se pună lui pe tavă ceea ce li se refuza tuturor celorlalți? Moartea era menită să fie o încercare grea. Viața era menită și ea să fie o încercare grea. Dar parcă moartea se înclina în fața lui.”

”Când am ieșit din casă, mi-a spus ”Mulțumesc” în loc de ”La revedere”, pe un ton de parcă tocmai i-aș fi donat un plămân. Nu m-a întrebat dac-o să mă mai întorc să încerc încă o dată, sau dacă eram de părere că data viitoare am putea să dăm de ea. Probabil că la toate astea se gândea și el. Cred că se temea să nu spun ”nu”, dacă insista. Chestia e că nici eu nu știu ce i-aș fi răspuns, dacă m-ar fi întrebat.”

”Orice persoană pe care o întâlnești e ca o poveste fascinantă pe care încă n-ai citit-o.”

”-Domnule Gerry, i-am răspuns, eu cred că pot să-mi rezolv singură problemele. Și până acum mi le-am rezolvat de fiecare dată, corect? Eu nu mă amestec în problema dumneavoastră legată de substanțele pe care le trageți pe nas la prânz, așa că n-ar fi mai bine să mă lăsați să mă descurc cum știu eu?”

”Matti n-avea decât să bată câmpii cât poftea. Cu excepția Apocalipsei, nimic nu mă mai putea opri acum.”

”Putea foarte lesne să fie cea mai frumoasă seară din viața mea, dar și cea mai urâtă – ambele posibilități erau împachetate în același ambalaj. Numai că el mă privea, vorbea cu mine ca și cum aș fi fost cineva important pentru el, și, deodată, inima a început să-mi tresalte dintr-un cu totul alt motiv.”

„ – Cassie, mi-a șoptit, ca și cum cine sunase ar fi putut să ne audă, te caută un băiat la telefon.
Iată un moment demn de a fi inclus în tratatele de istorie: prima dată când eram sunată de un reprezentant al sexului opus. Fără îndoială că mama avea să placheze telefonul în bronz, în memoria evenimentului.”

” Capul lui Tim s-a prăbușit în piept.
- Habar n-am, a zis el, cu o voce stinsă. Eu deja mă simt mort.
- Cam asta se întâmplă după ce dai pe gât o sticlă întreagă de vin.”

”- Cauți pe cineva care să țină într-adevăr la tine? i-am zis. Eu sunt. E bine? De patru ani, nu mi-a mai plăcut de nimeni care să nu fie mort. Așa că-mi lipsește antrenamentul. M-am purtat ca o nemernică. Dar îți spun toate astea acum. Trebuie să însemne ceva pentru tine.”


Click AICI pentru mai multe citate.

4 comentarii:

  1. scuze,dar nu le citesc inca,fiindca vreau sa citesc cartea fara sa ma gandesc la ce o sa gasesc acolo:P
    poate revin cu un comentariu dupa ce o termin:)

    RăspundețiȘtergere
  2. zilele trecute am terminat de citit cartea si a fost superba! am citit-o pe toata intr-o singura zi, ceea ce nu mi s-a mai intamplat de mult timp. Sunt foarte bine alese citatele si sunt si foarte frumoase si amuzante. Cartea merita citita!

    RăspundețiȘtergere
  3. A fost foarte frumoasa cartea. Mi-a placut. Desi m-a plictisit la anumite pagini , nu o sa regret niciodata ca am cumparat-o. Citatele scoase de tine sunt magnifice.

    RăspundețiȘtergere
  4. dragute citatele..dar cartea nu a fost cine stie ce:)

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!