miercuri, iunie 13, 2012

Concurs ”Spulberă-mă” !

 Am de ceva vreme niște vise..distopice, dacă pot să le spun așa. De fapt sunt doar fragmente scurte, dar care mă obsedează constant de când îmi vizitează somnul, și care se leagă în mintea mea ca o poveste. Nu pot să vă spun despre ce e vorba, poate chiar voi începe să scriu ceva pornind de la ele, și nu vreau să stric suspansul, cert e că sunt fascinante de-a dreptul. De aici a pornit și ideea pentru următorul concurs.
V-am pregătit de data asta un concurs super, și cu un premiu superb, ”Spulberă-mă” de Tahereh Mafi. O carte specială, poetică, minunată, unică din toate punctele de vedere. Atât eu, cât și Alexya, adorăm cartea, și vă spunem cu mâna pe inimă că trebuie să o citiți și voi!
~ Premiul:
„NU MĂ POŢI ATINGE”,
îi şoptesc.

MINT,
e ceea ce nu-i spun.
EL MĂ POATE ATINGE,
e ceea ce n-o să-i spun niciodată.
TE ROG, ATINGE-MĂ,
e ceea ce vreau să-i spun.
Dar când oamenii mă ating, se întâmplă anumite lucruri.
Lucruri ciudate.
Lucruri rele.
LUCRURI FATALE.
Nimeni nu ştie de ce atingerea lui Juliette e fatală, dar Restauraţia şi-a făcut planuri legate de ea. Planuri de a o folosi ca pe o armă.
Însă Juliette are propriile ei planuri.
După o viaţă lipsită de libertate, ea descoperă în sfârşit forţa de a se răzvrăti pentru prima oară şi de a-şi găsi un viitor alături de cel pe care crezuse că-l pierduse pentru totdeauna.
~ Perioada de înscriere: 13 - 24 iunie 2012
~ Perioada de acordare a notelor : 25 iunie 2012
~ Modalitatea de alegere a câștigătorului: jurizare făcută de noi, dar și de participanți. Notele noastre vor conta 50% din punctajul final, iar notele pe care și le vor acorda participanții între ei 50%.  Cum se va întâmpla asta? Pe data de 25 iunie, participanții vor primi fiecare câte un mail care va conține toate răspunsurile înscrise în concurs, și pe care vor trebui să le noteze. Nu veți avea voie să vă dați note propriului răspuns. Oricum, mai multe detalii veți primi în acel mail.
~ Ce trebuie să faceți? Să completați chestionarul de mai jos. Va trebui să vă luptați cu imaginația și să ne descrieți viitorul distopic imaginat de voi. Dacă nu știți ce e aceea distopie, în caz că nu ați mai citit până acum un roman de acest gen, AICI vă puteți lămuri.

Mult succes tuturor, ”sorții să fie de partea voastră!”. Sau în cazul ăsta inspirația. 
Mii de mulțumiri sponsorului nostru, Editura Leda!
BannerFans.com

10 comentarii:

  1. woowww!!super concurs!sigur am sa ma inscriu<3
    sunt chiar curioasa ce vise ai,poate la vara scrii ceva cine stie:D
    cartea e super,chiar mi-o doresc mult:)
    am sa ma gandesc la un raspuns si am sa trimit;;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi doresc sa scriu, sper sa ma tin de asta. Faza e..nu stiu. Daca la visele obisnuite pe care le am, in majoritatea sunt doar un observator, si de obicei le uit, in astea, sunt acolo, fac parte de acolo.. si par asa reale .. e ciudat :)) Multa bafta! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Particip și eu, dar trebuie să-mi adun ideile mai întâi. Îmi doresc mult să citesc cartea asta :)
    Legat de scris, eu cred că ar trebui să încerci, nu se știe niciodată ce poate ieși din niște simple vise :D Succes cu scrisul :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu pot sa particip ca in perioada aia plec in vacanta :( Succes participantilor !!

    RăspundețiȘtergere
  5. nu prea le am cu scrisul:))..de obicei dar poate ma razgandesc ca de obicei in ultima zi ca imi vine inspiratia:))..iar premiul e pe masura..nici nu a aparut bine cartea..si deja am auzit multe pareri de bine despre ea:X

    RăspundețiȘtergere
  6. Gata, am trimis si eu! Sper sa nu fie greseli de exprimare sau ortografie, am scris chiar acum, in ultimul moment! :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Şi eu tot în ultimul moment m-am înscris. Felicitări pentru iniţiativă.
    Însă, eu anul acesta dau examenele deci nu ştiu sigur dacă voi putea intra. :|
    Sper să nu fie nici o problemă şi să fiu prezentă şi cu ochii pe mail :)
    Mult succes tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Şi am uitat să precizez în comentariul anterior, scuzaţi-mă, însă mail-ul meu cam face fiţe şi aş fi recunoscătoare dacă aţi trimite de două ori la adresa:
    vis_sara_animechu@yahoo.com

    Sper că nu e prea mare deranjul :o3

    RăspundețiȘtergere
  9. Voiam să ştiu dacă aţi trimis, pentru că eu nu am primit nimic şi n-aş vrea să mă trezesc că am greşit eu mailul sau ceva:-?

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!