sâmbătă, iunie 09, 2012

În curând cu revista BRAVO GIRL !

Nu rata ediţia de chioşc ASHLEYS de Melissa de la Cruz cu revista Bravo Girl!

   “O nouă senzaţie în şcoală” (Ashleys #1) de Melissa de la Cruz
Din 12 iunie împreună cu revista BRAVO GIRL
Gaşca Ashleys este cea mai tare şi trage toate sforile la Şcoala particulară pentru fete a domnişoarei Gamble, din San Francisco. Cele trei tinere sunt superbe, bogate, cu un gust impecabil pentru ce e mai nou în modă – şi da, aşa e, pe toate le cheamă Ashley!
Lauren Page a fost colegă cu ele de când se ştie, iar cele trei „vedete” ar putea să aibă totuşi o amintire vagă despre ce feste i-au jucat acesteia la grădiniţă… dar asta numai dacă sunt puse să facă un efort de memorie.
Însă Lauren Page nu mai este fetiţa timidă de odinioară. Şi deşi şi-a schimbat cu totul lookul – de la hainele de mâna a doua la garderoba de mare clasă de pe podiumurile de modă (având acum chiar şi o asistentă personală pentru shopping!), pe dinăuntru a rămas aceeaşi persoană. Iar acea persoană s-a cam săturat de toate fiţele celor din jur.
PĂZIŢI-VĂ, ASHLEYS!
O NOUĂ SENZAŢIE FACE FURORI ÎN ŞCOALĂ!
Cartea are formatul 10,5 x 17,5 cm, 256 pagini, preţ: 10,99 lei (se comercializează numai împreună cu revista BRAVO GIRL începând din 12 iunie 2012)
 CLICK AICI pentru a citi un fragment din carte

“Nu-i așa că ești geloasă?” (Ashleys #2) de Melissa de la Cruz
Din 26 iunie împreună cu revista BRAVO GIRL
EŞTI GELOASĂ CUMVA PE FETELE DIN GAŞCA ASHLEYS?

Ele au tot – bani, frumuseţe, popularitate, orice le doreşte inimioara lor, aflată într-o cutiuţă din platină.
Iar după manevra neaşteptată şi inteligentă a lui Lauren Page de la petrecerea VIP din toamnă, aceasta a ajuns să fie atât de lipită de Ashley Spencer, Ashley numărul unu, încât ai putea spune că a devenit perechea ei de colanţi preferată.
Însă vestea unui website nou apărut, total misterios, www.AshleyRank.com, se răspândeşte precum gripa în februarie şi, pentru prima oară de când erau la grădiniţă, orice fată poate participa la cursa pentru popularitate.
Lauren Page vede în asta un mod de a pătrunde în cercul lor, Ashley Li şi Ashley Alioto o cale de a urca pe scara socială, iar Ashley Spencer doar o modalitate de a demonstra că nu e loc pentru nimeni altcineva în afară de ea însăşi în vârful clasamentului.

CLICK AICI pentru a citi un fragment din carte

DATE DESPRE AUTOARE:
MELISSA DE LA CRUZ este autoarea bestsellerului pentru adolescenţi The Au Pairs şi coautoarea unui foarte popular volum pentru adulţi, The Fashionista Files: Adventures in Four-Inch Heels and Faux Pas. Melissa are apariţii frecvente la televiziune, CNN şi E! Entertainment Television, în calitate de expert pe teme de stil, tendinţe şi celebrităţi, şi scrie articole pentru Glamour, Marie Claire, Teen Vogue, Cosmopolitan şi New York Times. A crescut la Manila, San Francisco şi New York, iar acum locuieşte la Los Angeles împreună cu soţul ei. Deşi Melissa nu este un Sange Albastru, cunoaşte câteva persoane care sunt...  Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.melissa-delacruz.com sau site-ul seriei Blue Bloods, http://bluebloodsbooks.com/.

6 comentarii:

 1. martea asta prima carte..de abia astept s-o iau:D:>

  RăspundețiȘtergere
 2. Abia astept s-o cumpar. Merg asa de des sa cumpar reviste cu carti [Bravo, BravoGirl si Libertatea pentru femei] incat femeia aia mi le pastreaza. Cand ma vede le da fara comentarii si eu ii platesc :))

  RăspundețiȘtergere
 3. si la mine la fel alexxax:))
  dat fiind faptul ca mai stau si intr-un oras mic si e si singurul chiosc:))

  RăspundețiȘtergere
 4. La mine e ditamai orasul [Galati] si pe langa apartamentul meu sta acolo chioscu...Eu iau majoritatea revistelor. Ea cere numa' o revista Bravo si Bravo Girl si mi-o pastreaza.Sunt clienta fidela :))

  RăspundețiȘtergere
 5. a fost o idee geniala sa apara carti la reviste:))..si ma bucur ca se intampa asta cat mai des:)..Suna bine seria si pare o lectura usoara primul volum tot mi-l iau depinde de el daca le iau si pe celelalte.

  RăspundețiȘtergere
 6. Am luat azi primul volum cu Bravo Girl... E destul de scurta, dar conteaza continutul.

  RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!