joi, mai 31, 2012

”Chemarea Îngerului” de Guillaume Musso în pregătire la Editura ALL.

În curând o să avem parte la Editura ALL de două cărți ale unor iubiți scriitori. O să vă spun momentan doar despre unul dintre ei, despre Guillaume Musso. A apărut și descrierea de la carte, așa că am completat postarea:

New York, aeroportul Kennedy. În sala de aşteptări aglomerată, un bărbat şi o femeie se ciocnesc, îşi cer scuze, apoi fiecare îşi vede de drumul lui. Madeline şi Jonathan nu se mai întâlniseră niciodată şi n-ar fi trebuit să se revadă. Dar, ajunşi la destinaţiile lor, descoperă că au încurcat telefoanele mobile. Când îşi dau seama de greşeală, sunt despărţiţi de zece mii de kilometri: ea are o florărie la Paris, el, se ocupă de un mic restaurant la San Francisco. Învinşi de curiozitate, fiecare cercetează conţinutul telefonului celuilalt. O dublă indiscreţie şi o revelaţie: vieţile lor sunt legate printr-un secret pe care-l credeau îngropat pentru totdeauna… Îmbinând în mod fericit o comedie romantică şi un thriller captivant, Guillaume Musso construieşte în Chemarea îngerului o intrigă care te va ţine cu sufletul la gură şi nişte personaje de-a dreptul fermecătoare.
O poveste care te face să visezi cu ochii deschişi. Guillaume Musso este un autor care-şi cunoaşte foarte bine cititorii.“ 
Paris Match
Imposibil să nu te prindă: Chemarea îngerului este fără îndoială unul dintre cele mai bune romane ale lui Musso.“ 
Terra Femina

10 comentarii:

  1. am auzit de acest autor ca e bun:)
    chiar vreau sa citesc o carte de a lui...
    coperta imi place;;)

    RăspundețiȘtergere
  2. super , le-am citit p toate traduse in romana , abia o astept p asta :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Superba coperta. Poate mi-o iau cand apare :D

    RăspundețiȘtergere
  4. ce faina e descrierea,e o idee buna si presupun ca e o carte magnifica:)
    sunt tentanta s-o cumpar:)

    RăspundețiȘtergere
  5. inca nu am citit cartea dar suna foarte interesant.

    RăspundețiȘtergere
  6. cu siguranta am mai auzit de autor..dar nu am citit nimic scris de el..din pacate:|

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!