duminică, aprilie 08, 2012

Recenzie la comun (3)

Incă o recenzie la comun s-a ivit cu ajutorul vostru. În această recenzie, v-ați spus părerea personală despre minunata serie "Vampirii din Morganville" scrisă de Rachel Caine

De ce merită această serie?
~ chiar dacă e o altă serie despre vampiri, Rachel Caine aduce ceva nou și original, punându-i pe vampirii mai presus de oameni, ceea ce e interesant deoarece ne-am învățat ca vampirii să își păstreze identitatea secretă
~ în această serie putem vedea mai precis latură reală a vampirului clasic, de care trebuie să ne temem cu toții, dar de asemenea, există și excepții de la regulă
~ înveți multe lucruri valoare, unul dintre ele ar fi că oricât de multe piedici îți pune viața în față, și oricât de mult viața seamană ca iadul tău propriu, întotdeaună trebuie să ai voință să răzbești cu umor și mult sarcasm
~ dacă doriți să îi impresionați pe prietenii voștri cu replici noi, găsești din plin în această serie replici care ar putea să devină ultimul răcnet:))

Lor le-a plăcut seria / o carte citită din seria ”Vampirii din Morganville” de Rachel Caine pentru că...
Sandy : “După ce am citit numeroase recenzii și citate despre seria Vampirii din Morgenville, am hotărât să citesc și eu seria, așa că acum o săptămână m-am dus la bibliotecă și mi-am împrumutat primul volum din serie. Pot să spus că mi-a plăcut încă de la primele pagini. Este o carte frumoasă, mi-a plăcut mult. Sper ca și celelalte volume să fie la fel de minunate și interesante.”
~~ * ~~
Law : “Ador seria asta fiindcă e plină de acțiune. Te ține prizonier în filele ei ca într-o închisoare de unde nu mai poți scăpa.
Vampirii de aici sunt diferiți. Au o politică, și asta e și mai intrigant.
Mi-a placut cum fata nouă s-a integrat în orasul stăpânit de vampiri, devenind, în doar 400 de pagini, un personaj cunoscut al orașului.”
~~ * ~~
Alexxa : “Este plină de suspans, vampiri, poate și puțin  romantism (de aici am citit din cărți). Scriitoarea este foarte talentată și știe să scrie. Atunci când merg prin magazine, mă duc direct la raionul de cărți și caut cărți din colecție, care mă fascinează cu fiecare volum citit. De fiecare dată mă bucur când tata îmi spune că mi-o cumpără, iar eu ajung acasă și o deschid imediat începând să citesc.”
~~ * ~~
Rose : “Mi-a plăcut foarte mult, pentru că deşi sunt o mulţime de cărţi cu vampiri, aceasta a reuşit să poarte o amprentă uriaşă de originalitate. Thumbs up, Rachel!”
~~ * ~~
Cristina Criss : “Aici descoperim o cu totul și cu totul altă lume. Nu mai avem  clasicul vampir care stă în întuneric așteptându-și prada. În lumea creată de Rachel Caine acesta iese la lumină și conduce orașul, este real, mai bine spus este REALUL orașului.”
Personajul / Personajele / Cuplul lor preferat/e din serie...
Sandy : “Personajul meu preferat e Claire Danvers.”
~~ * ~~
Law : “Cuplul meu preferat din serie sunt Claire și Shane. Am și râs, m-am și întristat cu ei .Sunt magnifici. El, un tip arătos, care se împotrivește tatălui său, ucigător de vampiri și Ea, o fată deșteaptă care reușește să salveze mulți oameni cu curajul ei.”
~~ * ~~
Alexxa “Claire și Shane, într-un fel evident. N-aș putea să zic de ce. Poate pentru că sunt perfecți unul pentru altul, sau poate pentru că m-au cucerit din prima clipă (mai ales în volumul 2 în care Claire era dispusa să facă aproape orice că să-l salveze).”
~~ * ~~
Rose : “O ador pe Eve. E aşa de dulce, chiar dacă e o adeptă a stilului Goth. Şi face un cuplu foarte drăguţ cu Michael <3”
~~ * ~~
Cristina Criss : “Shane și Claire pentru că amândoi se completează unul pe celălalt.”
Ce au învăţat din această serie:
Law : “Am învățat că e bine să fii pregătit pentru orice.
Și că mai există și alți vampiri pe lângă Twilight și TVD, care sunt la fel de fermecători.”
~~ * ~~
Alexxa : “Ce am învățat? Am învățat că nu poți supraviețui dacă nu ai destul curaj și trebuie să ai curaj să încerci.”
~~ * ~~
Rose : “...că prietenia valorează foarte mult!”
~~ * ~~
Cristina Criss : “Fiecare clipă este prețioasa, iar viața trebuie trăită la maxim în orice moment, deoarece nu știm ce se poate întampla cu noi peste 5 minute, o zi, o lună sau un an.”
Volumul/Volumele lor preferat/e din serie:
Sandy : “Până acum am citit doar primul volum, care m-a surprins plăcut.”
~~ * ~~
Law : “Volumul preferat este 4, 'Banchetul nebunilor'.
De ce? Fiindcă e absolut fantastic! Are loc un bal unde se dezvăluie secrete, se omoară vampiri și îți dai seama că ajungi să citești cartea în doar o zi, așa cum am făcut eu. Personajele cresc în ochii cititorului și ajung să te surprindă adesea.”
~~ * ~~
Alexxa : “Este Volumul 1 - Casa de sticlă, deoarece acolo a început totul și dacă nu l-aș fi citit, n-aș fi înțeles mare lucru din celelalte volume. Tot ce pot spune este că sunt mândră s-o am în colectia mea de 36 de cărți care în curând, vor deveni 48 (îmi voi lua și altele, evident)”
~~ * ~~
Rose : “Am citit doar două volume, însă cred că mi-a plăcut mai mult primul, pentru că, după ce m-am obişnuit cu povestea, la volumul II parcă şi-a pierdut din farmec şi nu l-am mai citit cu aceiaşi plăcere.”
~~ * ~~
Cristina Criss : “Cel mai mult mi-a plăcut volumul 3, Aleea Întunericului. De acolo pornește cu adevărat acțiunea seriei.”
Nu au citit seria aceasta dar și-ar dori deoarece...
Adriana : “...am auzit multe recomandări geniale pentru această serie, pentru că am citit la rubrica voastră cu topul personajelor, despre un personaj din această serie, și am înnebunit din cauză că nu am destui bani să cumpăr întreaga serie ( așa-mi place, să le iau pe toate odată), de asemenea am citit citatele de  pe blogul vostru  și acestea au reușit doar să-mi stârnească și mai mult curiozitatea. Cu siguranță seria este pe lista mea, și de-abia astept să o citesc!”
~~ * ~~
Oanaaa. : “Având în vedere că este încă o serie cu vampiri, am avut încă de la început rezerve. Twilight, Academia Vampirilor, Altfel de îngeri, True blood, Sânge albastru... multe serii într-adevăr cu vampiri, nu?
Eu una nu am știut la ce să mă aștept. Cu ce putea această autoare să vină în plus și să construiască o poveste inedită.
Sper că după ce voi citi părerile voastre să îmi pot pune ordine în gânduri și să mă decid.”
~~ * ~~
Apy : “Am auzit numai laude (bine, și câteva critici, ei bine se putea fără?) despre serie.  Am înțeles că merita citită și că este o serie bună. Mulți dintre administratorii de bloguri de carte au dat note mari seriei și de aceea aș vrea să citesc această serie.”
~~ * ~~
Lauraaaa : “… mi se pare foarte interesantă. De asemenea, oriunde mă duc, dau de ea. Pot spune că într-un fel... mă obliga să o citesc. Dar până atunci mai am. Am rezervări în față:). Pe lângă asta, ador cărțile cu vampiri, vârcolaci, etc.”
~~ * ~~
Andreea :  “… am auzit numai lucruri interesante despre ea.”

8 comentarii:

  1. a iesit chiar frumoasa recenzia:)
    de abia astept urmatoarea:D

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar ca a iesit bine recenzia si pot spune ca mi-a starnit curiozitatea pentru aceasta serie:)

    RăspundețiȘtergere
  3. a iesit superba recenzia, deabia astept a imi cumpar si eu volumele... din pacate, n-am putut participa , asa cum trebuie, la recenzie :D :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte faina idea!Am citit seria si mi-a placut foarte mult.Chiar merita citita si ma bucur foarte mult ca a aparut si la noi in tara.Cei care nu au citit-o ar trebuii sa o faca.E total diferita de Twilight ,Tvd si toate celelalte serii cu vampirii.

    RăspundețiȘtergere
  5. super recenzie acum dupa aceste minunate pareri sper sa strang bani pentru aceasta serie

    RăspundețiȘtergere
  6. Genială recenzie. Eu încă sunt la volumul șase, dar îl i-au în curând și pe șapte. :]]
    Următoarea recenzie la comun ar putea fi despre Sânge Albastru. <-- o propunere.

    RăspundețiȘtergere
  7. [url=http://www.legacyinplano.com/michaelkorsoutletj4.html][b]michael kors handbags outlet[/b][/url] There are examples of which sometimes you may get interest do nothing more than now that you've around three several years duration and several unique others that determine chemical substance interest [url=http://www.pro-medstaffing.com/michaelkorshandbagsj4.html][b]michael kors bags outlet[/b][/url]

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!