vineri, aprilie 06, 2012

Curăţenia de primăvară...

Hey all! Aici trăsnitele voastre, Krisz și Alexya:D.
Oricât de jucăușe și năzdrăvane suntem, tot a trebuit să facem curățenia de primăvară pe blogul "Walking on Letters" pentru că vine Paştele. Nu am terminat-o, dar să știti că am fost destul de hărnicuțe:D.

Desigur, curând ne vor creşte urechiuşele la loc, transformându-ne în iepuraşi, dar aceste calităţi le vom primi doar dacă nu suntem cuminţi şi facem multe pozne. Zis şi făcut:D.

Pentru a vă arăta că scriitorii la care am luat interviu până acum sunt importanți pentru noi deoarece au voința de a scrie multe cărţi frumoase și de asemenea au avut răbdarea să ne răspundă la micile noastre întrebări, am făcut o pagină dedicată interviurilor. Dacă doriţi să cunoaşteti o mică parte din persoanele care ne încântă viaţa cu cărţi excepţionale, accesaţi pagina "Interviuri" şi după apăsaţi pe portretul scriitoarei despre care vreţi să citiţi.
A doua poznă e că am redeschis chat-ul:D. Nu e vechiul chat, e altul care sperăm că e mult mai bun. De ce l-am deschis? Dorim să purtăm conversaţii pe mai multe teme cu voi, să ne povestiţi ce cărţi mai citiţi şi de ce nu? Să ne recomandaţi câteva:D. 
A treia poznă e... ei bine, am reparat un lucru foarte important. Am scos amândouă ustensilele. Ne-am îmbrăcat în doctori şi am început să operăm pentru a remedia o boală gravă. Krisz opera, eu îi dădeam cuţitele, Krisz tremura, eu tremuram şi mai tare, Krisz era concentrată, eu îi ştergeam transpiraţia de pe frunte, şi pe a mea deopotrivă. După multă vreme, în care am crezut că nu vom reuşi să salvăm viaţa acestui blog, am reuşit. Acum puteţi să ne urmăriţi prin mail!!! Acum merge, dar doar dacă vă înscrieţi din nou, şi de data asta veţi primi noutăţile. Sperăm că nu v-aţi speriat. Doar suntem doctoriţe cu diplome, nu scăpate de la nebuni... sau e invers?
Anyway, sperăm să vă placă poznele noastre. Vom încerca să facem mai multe pentru ca avem nevoie de ele pentru a ne tranforma în iepuraşi. Doar o dată pe an e Paştele, nu?
Take care and kisses,
Krisz & Alexya

P.S. Ultima parte, cu a treia poznă, e un pamflet şi trebuie tratat ca atare :))

7 comentarii:

  1. Hehe,ce frumos ati prezentat "poznele" voastre :).
    Ma bucur pentru chat :x -sunt o mare fana B-) - :)).
    Si pentru celelalte,of course! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce poznase sunteti :D A treia pozna a fost tare amuzanta ! :) Demna de niste iepurasi asa cuminti :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Poznasele mele :)) Plec 2 zile si ma trezesc cu doi iepurasi poznasi :)) me gusta :-> imi place enorm ideea cu interviurile, despre chat nu stiu ce sa spun, dar o sa arunc o privire, si ma bucur enorm enorm enorm ca functioneaza mailul!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mă bucur că în sfârșit pot să primesc notificări de la voi. Tot timpul îmi spuneai (Alexya): cum, nu știi articolul ăla? Eu: ?
    Acum o să fie mai simplu. :)

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!