luni, martie 26, 2012

The Twiligth Saga : Breaking Dawn part 2 Teaser Trailer


Adriana, pentru că data trecută ai fost nemulțumită (ca toți, de altfel) că teaserul a durat doar câteva secunde, și nici n-ai apucat să respiri că s-a și terminat, te anunț că la acesta s-au mai adăugat câteva (nu multe) secunde :))

7 comentarii:

  1. Kriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisz :| Vai vai vai vai vai vai vai vai vai vai vai vai vai :))))) La ce comentariu trasnit am dat la teaserul trecut era normal sa ma ti minte =))
    Dar stiiii, nici acum nu sunt multumita :| In alea cateva secunde s-au adaugat muntii si o caprioara. Negeniallll!! :))) Dar, e bine, e bine... ma multumesc si cu atat pana data viitoare cand voi fi si mai "vaaaaaaaai" :))
    ehe :-> macar am putut respira de 2-3 ori si s-a terminat =)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Bella e foarte frumoasa cu ochii rosii, desi putin inspaimantatoare. Faza cu carioara de la final m-a amuzat putin, mi s-a parut ironica.

    RăspundețiȘtergere
  3. Adriana, chiar ca ai dreptate...cateva secunde in plus si alea cu padurea si cu caprioara :( pe bune acum,eu una chiar nu vroiam s-o vad pe Bella cum alearga prin padure...eu vroiam s-o vad pe Nessie...
    si, da, Nyx, ai dreptate, faza cu caprioara e destul de ironica :D

    in fine, aveti idee cand apare urmatorul trailer?

    RăspundețiȘtergere
  4. bella cand vede caprioara e geniala!:))de abia astept sa vad trailerul complet:)

    RăspundețiȘtergere
  5. ce fata avea bela la final cu capriora

    RăspundețiȘtergere
  6. oh, si inca o faza care chiar m-a iritat. pe bune acum, oare chiar nu puteau face ceva cu unghiile ei??? se presupune ca Bella e perfecta acum, nu? eu una sunt un fan al seriei si tot ma deranjeaza, ma intreb oare ce o sa spuna cei care nu sunt fani?! in fine...asta e....

    RăspundețiȘtergere
  7. Si cand te gandesti ca mai e atat de muuuuuult ... imi vine sa innebunesc . ce vom mai face noi dupa ce se va termina si ultima parte a filmului ? Ce vom mai astepta cu nerabdare sa apara ? ( in afara de Gazda :D )

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!