duminică, martie 25, 2012

Campanie pentru publicarea cărții "Creatura" de Nely Cab

S-a pornit o campanie pentru publicarea cărții "Creatura" de Nely Cab în blogosfera românească și dorim să spunem că susținem în totalitate acest lucru. Vrem din tot sufletul ca acestă carte să fie în fiecare bibliotecă a fiecărui cititor pentru că merita toate laudele. Știm asta pentru că am avut ocazia să vorbim cu Nely ( AICI puteți citi interviul ) și putem spune că este o persoană minunată, și cu siguranță această carte nu ne va înșela așteptările.
Vă punem descrierea cărții:
"Creatura" de Nely Cab
Când Isis Martin de șaptesprezece ani are probleme cu somnul din cauza unor vise care o eprturbă cu o bestie oribilă mârâie, ea decide să își confrunte frica. Dar ce descoperă Isis este altceva decât o entitate amenințătoare. Creatura ca un om o asigură pe Isis că el nu este o născocire a imaginației ei. Nedorind să îi accepte mărturisirea, Isis îi pune vorbele la încercare cerându-i să îi dovedească că există – o provocare pe care el o acceptă fără probleme. 
Este în visele ei unde Isis , se împiedică inocient de existența liniștită a unui neam divin a acelor pe care oamenii i-au uitat demult.
Într-un oraș ciudat, în sudul Texasului, povestea o duce pe Isis pe drumul iubiri nepermise și a captivantului adevăr care poate să schimbe vieți. Călătoria lui Isis Martin sigur va lăsa orice cititor râvnind după mai mult.

Trailer-ul cărții:

Dacă nu v-a convins atât descrierea cărții, cât și trailer-ul ei, că merita această carte să fie publicată în România, atunci cu siguranță vă va plăcea foarte mult să citiți prologul, plus primul capitol, ambele traduse de Simona. Îi mulțumim Simonei pentru asta și AICI puteți accesa blogul ei pentru a vă delecta cu o mică parte din lumea lui Nely Cab.

Așa cum Hamlet își punea întrebarea "A fi sau a nu fi?", așa vă întrebăm și noi pe voi: 
Vreți sau nu vreți cartea "Creatura" de Nely Cab publicată în România?

7 comentarii:

  1. Din ce am citit, Creatura pare frumoasa, n-ar fi rau sa fie publicata si la noi

    RăspundețiȘtergere
  2. eu zic sa apara ce ar strica o carte in plus?

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-ar placea mult sa apara, pare o carte buna, si autoarea e foarte draguta. Ma bucur ca noi, blogosfera Romana putem misca ceva! Eu una m-as simti enorm de ...importanta daca chiar am reusi sa "tragem de urechi" editurile, si cine stie, sa avem mai multe carti geniale publicate, exemplu Creatura, si Eternal Starling :->

    RăspundețiȘtergere
  4. Inca o campanie pe care o sustin 100%.Ador cartile care au legatura cu mitologia si u sper ca vreo editura de la noi sa accepte sa publice cartea.

    RăspundețiȘtergere
  5. O VREEEEEEEEEEEM !!!! :D :D :D
    Mai ales ca am auzit ca e o carte exceptionala !

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!