luni, martie 05, 2012

The rest is still unwritten (18)

Oanaaa. ne-a trimis citate din "Equinox" de Erin. Erin e o scriitoare foarte bună și ar fi păcat să nu citească cât mai mulți creațiile ei. Cât de talentată e? Puteți observa acest lucru din citate.

"Tu. El. Sora ta. La naiba!"

"Descoperirea era atat de neasteptata,incat era sa scap un suspin. Timp de o clipa foarte lunga am ramas cu rasuflarea taiata. Probabil ca Sean ma privise intotdeauna ca o prietena… trecusem prin atatea aventuri impreuna: imi recita poezii la lumina lunii, desi nu prea le ascultam - ma uitam mai mult la chipul lui… odata, in timp ce jucam fotbal, mi-am scrantit piciorul, iar el m-a adus acasa in brate…"

"Trebuia sa fiu frumoasa, mult mai frumoasa decat Melissa: trebuia sa-l recastig pe Sean. M-am dat cu putin rimel, niste lip-gloss, putin fard de pleoape auriu, abia observabil."

"Mereu am fost geloasa pe ea,mai ales din cauza scolii; mereu lua note mai mari decat mine. O data chiar a luat premiul intai la un concurs de chimie. Melissa era mereu inconjurata de multi prieteni, care o considerau cea mai buna fiinta din Univers. Probabil ca asa si era, dar vroiam si eu sa primesc laudele astea macar o data in viata. Singura mea prietena era Aoede; celelalte fete se fereau de mine, barfindu-ma si aratandu-ma cu degetul pe la spatele meu. Dar mie nu-mi pasa: doar erau toate niste tarfe."

"Am lasat sa-mi scape cartea pe care o zgariam cu unghiile mele lungi, din nerabdare. In clipa urmatoare, gura mea se aseza peste a lui. Zambetul lui era sub al meu. Delicios. Ma simteam de parca as fi fost… pe o plaja strabatuta de aripile vantului. Si apa este racoroasa, valurile ti se sparg de talie. Pescarusii plutesc intr-un dans lent deasupra mea. Si..."

"“- Nu-ti fa griji”, spuse el. Isi dadu ochii peste cap. ”Nu-mi satisfaci standardele. Pari o partida…”
Se uita usor dezaprobator la corpul meu; iritata, mi-am intors capul.
“-..bunicica”, incheie Josh.
Mi-am simtit trupul strabatut de un val de manie – o partida doar bunicica?!
“-Pampalau,” adauga el, cu capul spre Sean, care se ridicase de la masa si iesea afara."

"Josh - sau oricine mi-a dat banii ăştia - te iubesc de la cer până la pământ. Eşti salvarea mea. Cum aş fi putut lua haine la reduceri fără tine?
Am inspectat entuziasmată noile mele botine cu toc; negre, cu o fundiţă simplă şi elegantă. Şi eşarfa mea în dungi. Şi cerceii în formă de chitară de la Meli Melo. Pur şi simplu nu am rezistat la vederea lor. Trebuiau să fie ai mei."

"Am răsuflat adânc. Logic, trebuia să menţioneze exact lucrurile pe care doream să le evit. Promisesem că mă dau bătută în ziua în care Sean venise să o viziteze pe Melisssa, dar trecusem peste momentul acela. Totul s-a prefăcut în cenuşa în numai câteva secunde – dar focul s-a aprins din nou. Nu puteam să renunţ la Sean, mi-am dat seama. Pur şi simplu doream să-i simt buzele peste ale mele, să-mi trec mâna prin părul său şi să-i zic că îl iubesc. Numai pe el."

"Şi mă întrebam dacă şi el, la rândul său, va reuşi să ignore adevărul şi să repete nişte minciuni, din nou şi din nou. Însă eu nu mă aflam acolo ca să judec ce este corect şi ce este uşor; îmi doream doar să desprind iţele încurcate a ceea ce am ajuns noi. L-am aşteptat până ce s-a îndepărtat de Melissa şi de toţi ceilalţi, ajungând până în colţul unde mă aflam eu. Era vădit surprins când descoperi că mă aflam lângă el."

4 comentarii:

  1. dragut fanfic, sau este o poveste? citatele sunt frumoase, si, atunci cand voi avea ceva timp, o sa ma interesez mai mult despre ea :D

    RăspundețiȘtergere
  2. dragute citate poate voi citi si eu

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow ! Pana acum tot am vazut continuari de la fic , dar sincer nu m-a impresionat cand am citit rezumatul . O chestie care mereu o fac si toteauna gresesc . Judec prea repede . Cred ca ma voi apuca de fic ... in vacanta :D

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!