miercuri, martie 21, 2012

From Abroad (13)

O nouă săptămână, o nouă doză de cărți frumoase, captivante, dar cu un mic defect : încă nu au fost publicate și la noi. :(

   "Touching the Surface" de



Greșelile schimbate din viață sunt menite să modifice vieți..

Când Elliot moare pentru a treia oară, ea știe că asta e ultima ei șansă. Nu există a patra oară în această viață de după moarte, deci o singură șansă e tot ce mai are pentru a face lucrurile corect. Dar înainte de a trece în viața următoare, Elliot va fi forțată să își înfrunte trecutul și să sape în amintirile dureroase pe care ar prefera să le țină îngropate. Amintirile oamenilor pe care i-a rănit, oamenii pe care i-a trădat.. și oamenii pe care i-a omorât.
Pe măsură ce pune cap la cap greșelile din trecutul ei, Elliot trebuie să câștige iertarea celui mai bun prieten și să reveleze adevărul despre ea însăși și despre cei doi băieți pe care îi iubește.. chiar dacă asta înseamnă să îi piardă pentru totdeauna.

"The Alchemy of Forever" (Incarnation #1) de



Seraphina e în viață din 1300, făcută imortală când un băiat despre care se ruga să-i împărtășească iubirea, Cyrus, o salvează de la moarte cu un lichid ciudat – o metodă de alchimie care îi permite să facă schimb de corpuri cu orice om. Dar acum, în America modernă din zilele noastre, Sera a decis că nu mai poate continua să fure viețile oamenilor pentru ca ea să continue să trăiască. Așa că a decis să fugă de Cyrus și să înceteze cu existența ei furată o dată pentru totdeauna.
Dar planul ei se schimbă accidental când ia corpul unei adolescente pe moarte și se simte obligată să îi ia viața. Când linia dintre Sera și identitatea lui Kailey se estompează, Sera găsește un motiv de a dori să mai trăiască. 
Dar nu poate scăpa de vina de a-i fi luat viața lui Kailey , chiar dacă era pe moarte.
Și dacă Cyrus o găsește ?


”Ironskin” (Ironskin #1) de




Jane Eliot poartă o mască de fier.
Este singura modalitate de a ascunde blestemul care i-a lăsat cicatrici pe obraz. Marele Război a trecut de cinci ani, dar victimele lui răspândite rămân – cei cu pielea de fier.
Acum Jane se întoarce în țara sfâșiată de război pentru a ajuta un copil blestemat. Să o ajute pe indisciplinata Dorie să-și suprime blestemul e destul de greu – cu siguranță nu se aștepta să se și îndrăgostească de tatăl fetiței, enigmaticul artist Mr. Rochart.
Dar dragostea ei înfloritoare este întunecată de propriile cicatrici, și de paradele lui de femei. Femei urâte, care intră în studio-ul lui închis și ies afară frumoase ca zânele.
Jane știe că el nu o poate iubi, așa cum e conștientă că trebuie să poarte fier pentru tot restul vieții. Dar dacă niciuna dintre acestea nu sunt adevărate ? Pas cu pas Jane trebuie să deschidă secretele din noua ei viață - și să descopere cât de departe ar merge ca să devină întreagă din nou. 


”Whisper” de Heather Hildenbrand


Cherokee cred că atunci când o persoană moare, sufletul ei renaște. Viața se repetă. Un cerc nesfârșit de lecții de învățat, de dragoste care trebuie găsită, de un destin care trebuie îndeplinit. În ultimele șase luni, în fiecare floare, fiecare pasăre, mi-am imaginat părinții, eliberați din forma lor umană. Acum, după cinci luni la Centrul Wellness Skye View , e vară, un timp pentru petreceri și prieteni, dar ăsta e ultimul lucru pe care vreau să îl fac. Deci când prietena mea cea mai bună Erin mă convinge să iau parte la un foc în aer liber la Eagle Point, nu pot suporta mulțimea plină de priviri compătimitoare sau clownii clasei beți care s-ar folosi de tragedia mea ca modalitate de intra în inima mea – sau în pantalonii mei. Singurătatea pădurilor îmi oferă o evadare, până mă împiedic de un băiat, inconștient și sângerând, buzunarele lui fiind pline dar nu cu date de identificare ci cu poezii ilustrând frumusețea morții. Am văzut destulă moarte. Nu o să îl părăsesc pe acest băiat. Chiar dacă după ce se trezește, singurul lucru pe care și-l va mai putea aminti vor fi viziuni ale unor evenimente care nu s-au întâmplat încă..
Care vă plac cel mai mult ?

7 comentarii:

  1. prima si a dous,cred:)
    dar toate par interesante,mi-ar placea sa apara si la noi;;)

    RăspundețiȘtergere
  2. "The Alchemy of Forever" (Incarnation #1) de Avery Williams este minunata ..Atat de captivanta!

    RăspundețiȘtergere
  3. ultimele doua ;) sper sa apara si la noi

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca cel mai mult imi plac The Alchemy of Forever si Touching the Surface

    RăspundețiȘtergere
  5. Sincer? Imi plac toate! Sper sa apara :( Merita! :|

    RăspundețiȘtergere
  6. Toate par super-dragute, insa cred ca va dura mult pana vor fi publicate si la noi ( sper sa ma insel).

    RăspundețiȘtergere
  7. Ne faceti sa ne ofticam .... :(
    Dar poate facem niste campanii de publicare si in Romania :D

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!