vineri, martie 30, 2012

Creații noi (7)

Dark Rose scrie "Another Kind Of War".
Descriere: "Patricia se muta din aglomeratul New York, intr-un orasel uitat de lume. Ea cumpara un mare conac, cu intetia de a-i reda stralucirea. Ceea ce locuitorii acelui oras (totodata vecinii ei) este faptul ca Patri duce o viata dubla. Noaptea fiind cel mai cautat hot din lume, iar ziua o foarte talentata desenatoare. Ea se muta in Biled din doua motive: primul, faptul ca nici un agent al F.B.I-ului intreg la cap nu ar cauta-o acolo, iar al doilea inspiratia pe care i-o dau peisajele din imprejurimi. Insa ceea ce Patri nu stie este faptul ca un razboi e pe cale sa inceapa, -cel mai ciudat razboi ce a fost dus vreodata- un razboi intre ingeri si demoni, care se va duce pe Pamant, aceste automat devenind un vast camp de lupta. Ea se intalneste cu Gabriel, arhanghelul trimis sa o apere de Matias, demonul sexi si misterios, care o vrea doar pentru el. Puterea ascusa in interiorul Patricei, si care in "A noua dimensiune" inseamna putere si respect, iar asta este exact ceea ce vrea Matias, satul sa stea in umbra tatalui sau el vrea sa devina cel mai puternic print care a trait vreodata.
Va reusi Gabriel sa o protejeze pe frumoasa, naiva si unica zana de pe Pamant sau ea ii va cadea in mreje lui Matias?"
AICI puteți citi 11 capitole.

Ramo a publicat un nou one-shoot, care se numește "Lupta cu destinul".

Law a început să scrie "Căderea unui înger".
Descriere: "Viata-i divina pentru Vivian.Si asta in sensul propriu al cuvantului.Locuieste in Ceruri,langa nori.Este un Inger.Asta pana cand va trebui sa Cada ca sa-si implineasca Destinul-Acela de a fi cu un muritor.
Ajunsa pe Pamant,cum se va descurca ea?Fiind Inger,inca are anumite puteri.Ce va face cand cineva i le va descoperi?Cineva care nu are legatura cu Destinul sau...cineva care a intrat pe nevrute in viata sa...
Va putea Vivian sa reziste intr-o lume noua?Sau va trebui sa se intoarca?Pacat ca nu poate..."
AICI puteți găsi primul capitol.

Deea07 a scris un one-shoot nou, care se numește "Doar tu și eu".

Alexxa traduce "Letters to Bella". AICI puteți citi primul capitol.

Ana-Maria Anghelescu a scris o creație numită "Chasing Pavements".

AdeeChoco scrie "A Good Wife".
Descriere: "Katherine Marie Brown este o femeie puternica, dar cu un sot infidel.In ciuda distantarii de acesta, ea continua sa ii fie sotie si sa il insoteasca peste tot. Cat va mai rezista asa?"
AICI puteți citi prologul.

Veronica a început să scrie "Only you, Only me".
Descriere: "Edward si Bella… la inceput s-au urit. Apoi s-au iubit, au facut nunta. Ca peste un timp sa devina dusmani. De ce Edward nu semneaza actele de divort? Si de ce Bella e atit de disperata sa obtina divortul? Ce le rezerva oare viitorul? O noua iubire sau si mai multa ura???"
AICI puteți găsi primul capitol.

9 comentarii:

  1. Interesante creeatiile ! Eu deja citesc cateva ( dintre acestea ) . E bine ca lumea se tine de scris , si are imaginatie !

    RăspundețiȘtergere
  2. Descrierile sunt chiar interesante ;)) Cand voi avea timp, voi trece pe la fiecare sa citesc :)

    RăspundețiȘtergere
  3. de abia astept sa citesc;;)
    fetelor,tocmai ce am observat ca pot da click dreapta fara acea semnalare...ma bucur ca nu trebuie sa mai dau inapoi,era stresant:))
    sper sa nu mai fure nimeni de la voi,totusi..:P

    RăspundețiȘtergere
  4. ah,si voiam sa va mai zic ca datele din dreapta cu aparitia revistelor nu e buna...de exemplu azi a aparut 'Click pt femei' cu volumul I din Shirley...au intarziat astia sau oare ce s-a intamplat?

    RăspundețiȘtergere
  5. pote voi citi si eu cateva ficuri :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Au intarziat ei. Eu cu Krisz le-am tot cautat un timp si am crezut ca s-au renuntat la ele. Vom face modificari in dreapta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Foaarte tare :D. Wow,se pare ca avem mai multi talentati printre noi :).
    Mult succes la scris! :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu sunt chiara asa de ascunse talentele acestea :D De unele am mai auzit ! De fapt de toti am auzi , doar ca nu ii stiu pe toti ( toate ) cat de buni sciirori ( scriitoare ) sunt :D

    RăspundețiȘtergere
  9. si eu am fost tare happy cand am vazut ca pot da clicl dreapta sa fac refresh :))
    @ stephany, daa... avem multe talente. uita-te mai sus si ai sa vezi :))

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!