miercuri, februarie 15, 2012

Susţineţi piaţa de carte din România !


Blogul Bibliophile Mystery a pornit o campanie de susţinere a editurilor româneşti, o iniţiativă foarte interesantă , şi necesară, cred, la noi. Nu mai e cazul să menţionăm că, deşi editurile fac eforturi să publice cele mai bune şi apreciate cărţi din afară, vânzările la noi nu sunt pe măsura aşteptărilor, ceea ce e foarte trist.
Aşadar, pentru că le sunt dragi editurile noastre româneşti şi pentru că vor ca ele să treacă cu bine prin criza asta, pentru că tot mai multe zvonuri şi veşti proaste apar, adminele de pe Bibliophile Mystery încearcă să ajute cum pot..
Au demarat, după cum am spus şi la început, o campanie de susţinere a editurilor româneşti, pentru a determina cititorii să cumpere mai multe cărţi , pentru că merită !

Şi pentru că noi suntem cititoare înrăite, ştiţi asta deja, ne sunt foarte dragi editurile româneşti şi apreciem iniţiativa campaniei, ne-am alăturat cu entuziasm ei, alături de celelalte 13 bloguri care şi-au dat deja acceptul să susţină campania, şi vom încerca să avem idei, să ajutăm şi noi.


Vă invităm să daţi AICI Like paginii de Facebook a campaniei, dacă aveţi un blog despre cărţi să vă alăturaţi ei, iar fetele aşteaptă să le contactaţi pe una din adresele de contact, pentru idei, propuneri, susţinere!

3 comentarii:

  1. Sustin cu siguranta aceasta campanie <3
    Acum cateva zile, am invitat pe la mine doua prietene, si am descoperit ca avem in comun mai multe decat stiam, in primul rand, fetele par foarte superficiale, si, la prima vedere, ar putea oricine crede ca nu au pus mana pe vreo carte sa citeasca vreodata...dar cat au stat la mine, eram ceva de genul: Vaai, am citit cartea asta, trebuie sa o citesti si tu! Saau: pot sa imprumut cartea asta sau asta, si pe asta te roog!!
    Deci, situatia nu e chiar asa de neagra cum pare, multi de varsta mea, intr-adevar, fug de carti ca de dracu', dar nu de putine ori am auzit replica : "de-as avea o carte acum la mine, ar fi perfect! " Si nu doar imprumutam carti unii de la altii, ci si cumparam, in limita noastra, desigur :D E o campanie foarte buna, si sper din suflet ca ajut si eu, macar prin faptul ca duc vorba mai departe!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si noi sustinem initiativa, foarte buna. Lumea e de mult in criza de bani, e de inteles, dar nici multi nu sunt cei care mai cumpara din cand in cand vreo carte. Pacat.

    RăspundețiȘtergere
  3. si mie imi pare rau ca aceste carti nu se cumpara, sincer la cata treaba fac editurile atat am putea face si noi sa cumparam. pacat

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!