miercuri, februarie 15, 2012

Serii - Must Have (9)

Pentru că este o serie Must Have, şi pentru că veţi avea ocazia să o cumpăraţi în ediţie de chioşc cu revista Bravo, am decis să vă prezentăm seria "Cercul Secret" de L.J.Smith.

RITUALUL
Cartea întâi din seria CERCUL SECRET de L.J. Smith

PUTEREA CERCULUI A ADEMENIT-O ACASĂ…

Forţată să se mute din însorita Californie în mohorâtul orăşel New Salem, Cassie tânjeşte la început după vechea ei viaţă.
Cu timpul, se simte ciudat de legată de un grup de adolescenţi care face legea în şcoala ei. Iniţiată în sabatul vrăjitoarelor, care stăpâneşte acolo de secole, este atrasă în Cercul secret şi are parte de o aventură năucitoare şi terifiantă.
Dar atunci când se îndrăgosteşte de misteriosul Adam, Cassie are de făcut o alegere dificilă: să folosească sau nu forţele întunecate pentru a-şi atinge scopul? O singură mişcare greşită ar putea însemna sfârşitul! 


Format: 10,5 x 17,5 cm, 288 pagini

Preţ: 10,99 lei (se comercializează numai împreună cu revista BRAVO începând din 28 februarie 2012)

CAPTIVA
Cartea a doua din seria CERCUL SECRET de L.J. Smith

LUPTA DINTRE BINE ŞI RĂU CONTINUĂ...

Ademenită în cel mai popular grup cu putinţă, Cassie e fascinată de puterea – pe cât de atrăgătoare, pe atât de periculoasă – pe care tocmai şi-a descoperit-o.
Când este pusă în situaţia de a alege să folosească forţa misterioasă a sabatului fie în slujba binelui, fie a răului, Cassie îi cere ajutorul unuia dintre prietenii lor, Adam, şi devine captiva unei iubiri pline de primejdii.
Vrăjită de promisiunea de a obţine dragostea cu ajutorul magiei, Cassie îi fură inima lui Adam şi strică fragilul echilibru al puterii, provocând un uragan de furie pe care nimeni nu-l prevăzuse.
Va supravieţui Cercul secret?
Sau lupta crâncenă în care sunt implicate forţele binelui, răului şi iubirii îi va mistui pe toţi?


Format: 10,5 x 17,5 cm, 256 pagini

Preţ: 10,99 lei (se comercializează numai împreună cu revista BRAVO începând din 13 martie 2012)
PUTEREA
Cartea a treia din seria CERCUL SECRET de  J.L.SMITH

CASSIE ÎŞI DESCOPERĂ PUTEREA ŞI TREBUIE SĂ-ŞI DOVEDEASCĂ LOIALITATEA... 

După întâmplările captivante prin care trece în primele două cărţi, Cassie ajunge să fie membră deplină a celui mai interesant club posibil. Ea înţelege că puterea are un preţ – şi este unul mai mare decât şi-ar fi imaginat.
Aflată la mijloc, între dorinţele diferite ale celor două conducătoare ale Cercului Secret, Cassie trebuie să-şi continue lupta. De asemenea, ea are de ales între a-şi folosi puterile supranaturale ca să le salveze viaţa celor din jurul ei şi a-şi concentra energia ca să-l păstreze pentru ea pe Adam, lucru care ar duce la dezmembrarea Cercului Secret.
Va fi suficient de curajoasă ca să abată pericolele ce planează asupra sabatului? 
Sau va cădea şi ea pradă întunericului?
Urmăreşte ultimele aventuri ale lui Cassie în New Salem şi află care este deznodământul întâmplărilor palpitante prin care trec membrii Cercului Secret!


Format: 10,5 x 17,5 cm, 288 pagini

Preţ: 10,99 lei (se comercializează numai împreună cu revista BRAVO începând din 27 martie 2012)

A apărut recent şi coperta volumului 4 al seriei, care va apărea în străinătate în martie 2012, aşa că am decis să traduc descrierea ei, pentru a vă face o idee ce urmează.
THE DIVIDE
Cartea a patra din seria CERCUL SECRET de L.J.SMITH
PĂSTREAZĂ-ŢI DUŞMANII APROAPE..
Pentru prima dată de când s-a mutat în New Salem. Cassie Blake se simte normală. Este împreună cu Adam, sufletul ei pereche, şI îşi face noi prieteni în oraş. Dar între sabatul secret de vrăjitoare din care face parte şi puterea incredibilă care o posedă în ea, Cassie e departe de o viaţă obişnuită. Când tragedia loveşte Cercul, Cassie realizează că a fi extraordinară poate fi un blestem..
Cercul este vânat de un duşman necunoscut - şi oricare ar putea fi următoarea victimă. Pe măsură ce se străduiesc să se protejeze între ei, alianţe sunt formate şi relaţii sunt testate. Nimeni nu ştie în cine să aibă încredere şi de care să se teamă. 
Va reuşi Cassie să salveze Cercul ..şi pe ea însăşi ? Sau alegerile ei îl vor destrăma pentru totdeauna ?

8 comentarii:

  1. Ma bucur enorm ca vor da aceste carti cu Bravo, desi as fi preferat o alta serie... le voi cumpara cu siguranta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce serie ai vrea tu sa dea, Adriana ? Din curiozitate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca totii am fi vrut AV cu revistele :)) dar asta e , eu voiam si Cercul Secret

    RăspundețiȘtergere
  4. poate va ajunge si AV cu Bravo...adica cum au fost date doar serii[+Bloody Valentine]....nu se stie niciodata![sa dea Dumnezeu!]:)

    RăspundețiȘtergere
  5. abia astept sa mi le cumpar si sa le infulec apoi sa le scuip si sa reflectez :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. @nastya paun Postarea aceasta e facuta de mult timp, cu mult inainte sa stim ca va fi si un volum 4.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!