miercuri, decembrie 21, 2011

Nemira Media.

COMUNICAT DE PRESĂ
NemiraMedia.ro reuneşte, începând de astăzi, toate site-urile aflate în portofoliul Editurii Nemira. Totodată, NemiraMedia.ro se doreşte a fi o cale mai rapidă de acces la comunicatele de presă publicate de Editura Nemira, dar şi la apariţiile în mass-media ale companiei.
NemiraMedia.ro este casa noului departament online al Nemira, care se va ocupa de refacerea tuturor site-urilor din portofoliu, de crearea unor site-uri noi şi de administrarea acestora.
În acest moment, Nemira are 30 de site-uri active, iar intenţia noastră este de a le reface, astfel încât să ofere mai multe facilităţi şi să fie mai prietenoase cu utilizatorul. Această etapă va fi urmată de creşterea numărului de site-uri din portofoliu, planurile noastre fiind ca, începând cu luna februarie a anului 2012, să lansăm, în medie, un site pe săptămână.

Înfiinţată în 1991, Editura Nemira este una dintre primele edituri particulare din România, care şi-a păstrat renumele în industria cărţii prin rafinament şi prin valoarea autorilor publicaţi. Colecţiile editurii sunt bine cunoscute: Nautilus, Suspans, Bonton, Damen Tango, Glossy Books, Babel, Biblioteca de psihologie, Porta Magica, Nemira Junior, Totem, Biblioteca de politică, Biblioteca de istorie etc.

4 comentarii:

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!