marți, decembrie 20, 2011

O nouă năzbâtie în gen WOL !

Stiaţi că două gemene oricât de identice ar fi, sunt diferite?
În cazul meu şi al Alexyei, noi nu suntem gemene, însă avem multe în comun, iar cel mai important dintre toate calităţile noastre este faptul că adorăm să facem năzbâtii, chiar dacă de multe ori nu ieşim tefere din asta. De exemplu, Alexyei nu i-a trecut cucuiul încă, dar asta nu ne-a oprit să facem o alta năzdrăvenie.
Aşa că sperăm ca ati observat deja ca lângă pagina "Recenzii", a apărut o nouă pagina, numită "Citate". Acolo sunt toate citatele pe care le-am pus la rubrica "The magic of words" şi "The magic of words..by you" . Pe măsură ce mai postăm, vom adăuga şi în pagina "Citate" copertele cărţilor corespunzătoare. 
Ne-am gândit că vă va fi mult mai uşor, să extrageţi direct prajitura cu răvaşul potrivit, decât sa încercati toate prăjiturile, până ce daţi de citatele dorite. :)

P.S: mai trebuie vreo 2 bannere făcute, la cărţile care au câte două postări de citate; ele vor avea câte două coperte, care duc la fiecare postare. 

3 comentarii:

  1. Ntz, ntz, ntz! Ce de nazbatii:X Totusi, norocul vostru ca sunt nazbatii frumoase care ne bucura si il bucura si pe Mos Craciun:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai Alexya ..... cum de te-ai ales tocmai tu cu o astfel de " amintire " :D ?

    Oricum , noua ne plac nazbatiile voastre , doar sa aveti grija sa nu ajungeti pe la spital in sera de Craciun ! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. imi place noaua pagina e mai usor de ajuns la recenzii

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!