luni, decembrie 05, 2011

The magic of words... by you (9)

JustLaugh ne-a trimis câteva citate din "Carpe Corpus", volum din seria "Vampirii din Morganville". Îţi mulţumim mult, JustLaugh.

"Claire nici nu putea să se gândească la Shane, fiindcă asta-i făcea respiraţia să i se oprească în gât, iar ochi să simtă usturimea lacrimilor.Îi era dor de el. Ba nu, ar fi o afirmaţie incorectă…că-i era dor de el ar fi însemnat prea puţin. Avea nevoie de el. Încă Shane era închis într-o cuscă, în centrul oraşului, împreună cu tatăl lui, smintitul vânător de vampiri."

"Amelia se abătu asupra ei cu atâta iuţeală şi duritate, încât, până să-şi dea seama ce se petrece, Claire simţi o mână rece în jurul gâtului şi se pomeni trântită de perete. Ţipa şi-şi închisese strâns ochii, încă nu îndeajuns de repede încât să nu sesizeze furia turbată din ochii Ameliei, sau licărul cumplit al ascuţiţilor colţi albi şi al ochilor pătrunzători."

" Se termina în vreo treizeci de secunde, timp în care Shane nu a încetat să se zbată în strânsoarea lui Michael. Claire nu se zbătu deloc. Pur şi simplu, nu putea. Auzi o bufnitură în clipa în care trupul domnului Collins izbi podeaua, dar când deschise ochii, îşi dădu seama că se înşelase în toate privinţele. Şi se înşelase foarte rău. Bishop nu terminase."

"-Taci, îi şopti.Nu începe să-mi înşiruri motivele pentru care n-ar fi un moment potrivit, sau o idee bună. Nu-mi spune că ar fi cazul să ne gândim la tatăl tău, sau la parinţii mei, sau la ce-o face Bishop chiar în clipa asta. Eu vreau să fiu cu tine, aici. Doar…aici."

" -Tu crezi că i-ar place să te hrăneşti şi tu cu plasma, scumpo? Ar muri dacă s-ar întâmpla aşa ceva. Aşa că ai putea încerca să fii puţin mai politicoasă.
Îi veni să vomite la gândul că Frank Collins ar putea s-o muşte.
-Te-ar omorî el pe tine,ripostă.Ştii bine că aşa ar face.
-Poate c-ar încerca, admise Frank, ridicând din umeri.Dar ţie nu ţi-ar face nimic. Îmi cunosc băiatul destul ca să-mi dau seama că e prins pâna peste cap de tine. Nu s-ar atinge nici măcar de un fir de păr de pe căpşorul tău drăgălaş. Tu eşti slăbiciunea lui, Claire."

"Era Sam Glass.
Amelia scoase un ţipăt când îl văzu, şi închise ochii.Îşi pierdu prudenţa ei detaşată, şi abia acum putea să vadă Claire cât de mult ţinea Amelia la el. Cât de mult şi-l dorea pe Sam. Cât de mult îl iubea."

"Undeva, Michael Glass cânta în faţa unei săli arhipline, din Common Grounds. Amelia stătea singură, în biroul ei. Myrnin transcria secrete într-un volum legat în piele. Monica Morrell rânjea batjocoritoare în faţa unei fete îmbujorate din anul întai. Iar Claire Danvers era…fericită.
Cel puţin, astă-seară."

Click AICI pentru mai multe citate.

6 comentarii:

  1. Mi-ar placea foarte mult sa citesc aceasta serie, cine stie poate o primesc de Craciun:)

    RăspundețiȘtergere
  2. N-am reusit nici acum sa citesc aceasta serie, dar...niciodtata sa nu zic niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Of ! Cate carti as vrea sa citesc .... Si acum am cateva carti in plus ( avand in vedere ca este o serie )pe care mi le doresc :D

    RăspundețiȘtergere
  4. sper sa ma apuc rapid de serie pare interesanta

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumoase citatele....abea astept sa ajung la vol acesta:X

    RăspundețiȘtergere
  6. citatele sunt asa romantice <3 te fac sa zambesti, ultimul mai ales, e foarte frumos!

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!